אוקיי...

אילנה.

New member
אוקיי...

הפעם באמת חזרתי (בלי הוואלה ולא לתמיכה יוצרת). כל כך הרבה השתנה ובמיוחד הקישוטים המעצבנים האלה שכאילו גורמים לסבל להיראות יותר מתוק:) בכל מקרה אני מעל 18 זה עומד בסטנדרט של מבוגר? (עד כמה שאני יודעת כן אבל בעצם... מה אני יודעת). סתם הודעת חזרה מעצבנת כזאת לא להתייחס. אוהבת.

אילנה אחותייייייייי ../images/Emo23.gif

התגעגעתי כל כללללללללל כךךךךךךךך מה שלומך???????????????? מה חדש??????? אהמ נדבר כבר בצאט אוהבת תמיד ילדונת

את אילנוש היקרה שלי ? ../images/Emo24.gif

שהשתפנה לבקר אותי
האמת אני מהססת, כדי לא לעשות טעות, תני סימן אחות יקרה . רחל-נשמה

אילנה.

New member
סימן..

רחליקו יקירתי, כן זו אני... זה כזה מוזר יש לי מחשב ואינטרנט ואין לי מושג מה לעשות איתם.. אהמ אהמ זו לא אני שהשתפנה.. יש איזה מישהי שחושבת שהיא לא ראויה להיראות. היא לא מבינה כמה שכן. טוב די עם הרמזים המעצבנים. אוהבת אותך.

תגידי איך עשית את זה ../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

לסהרון-הוא חיפש אותך, ככה בלי פרידה????? אחותי היקרה אוהבת אותך מאוד התגעגעתי אליך מאוד ההזמנה אלי לבית וללב בתוקף, לך, לכן, כשיבוא ויתחשק. ברוך הבא הביתה !!!
רחל-נשמה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אילנההההההההההההההההההה ../images/Emo13.gif

כמה טוב לראות אותך כאן! התגעגענווווווווווווווווווווווווווווווווו ספרי -- מה קורה, איך עברו הבחינות, מה שלומך...

אילנה.

New member
קצת קשה לספר מה קורה על רגל אחת

קרו הרבה דברים בזמן קצר מדי, דבר שגרם לי להבין שלא הזמן הוא זה שחולף... בכל מקרה סהרון, נראה לי שזה אתה, אני גם נורא התגעגעתי ואני מקווה שנדבר בקרוב...

מיכל..~

New member
אילנה...

אהלן! פחחחחחח את בטח לא זוכרת אותי...אבל זאת מיכל...כן..כן.. דיברנו מדי פעם למרות שבטח את לא זוכרת אותי . תדעי שאני לא שכחתי..מה לעשות ברגע שמדברים איתי פעם אחת נתקעים איתי לבערך....אמממממממ..כל החיים חחחח...:) אז זהו...אני שמחה לראות שחיברו לך שוב את האינטרנט ו....מקווה שינפגש בצאט.:) שלך (שניה אני אנסה את כוחי בשיכלולים של תפוז:) מיכל הזרה המפחידה...

מיכל..~

New member
אילנה נה..:)

היי! את בטח לט זוכרת אותי..פחחח אבל זאת מיכל..כן כן דיברנו אפילו פעם אחת..:))) חחח גם אם שכחת אותי תדעי שאני לא שכחתי אותך..מה לעשות ברגע שמדברים איתי אפילו פעם אחת נתקעים איתי ל....בערך כל החיים! חחחח..:) אני שמחה לראות שחיברו לך את האינטרנט ושחזרת לכתוב פה.:) זהו..מקווה שנדבר כבר... שלך <שניה אני אנסה את כוחי בשיכלולוים החדשים של תפוז..:> מיכל הזרה המפחידה..:) זה היה ניסיון להדגשה...בטח לא הצליח...אחחח מיכל מה יהיה איתך ועם בורותך במחשבים מה יהיה?!!? חחחח בה ביי. מצטערת שכתבתי יותר לעצמי מאשר לך, נו מילא.. חחח

מיכל..~

New member
אופס שלחתי פעמיים ועוד ...

שני קבצים שונים. משום מה חשבתי שהראשון לא נשלח ~אוף קיבלתי כוויה מהתנור..~ זה לא היה קשור סתם מציק לי.. טוב די ב-ביי

אילנה.

New member
תגידי לי מה זה החוסר ביטחון הזה?

בטח שאני זוכרת אותך! אפילו אתמול היתה מישהי בצ´ט שקראו לה מיכל וצרחתי לה כמו משוגעת מתלהבת ובסוף התברר שזו לא את... התגעגעתי אלייך מאוד מאוד, אני מקווה שאת בסדר...נתראה בצ´ט. רגע אני גם אנסה-בטח זה לא עובד, אני כזאת עקומה...

מריה...

New member
היי אילנה

זאת מריה...אם את עדיין זוכרת :) יקירתי...רק רציתי להגיד שכל כך שמחתי כשראיתי השם שלך...נעלמת ודאגתי...נשמע טיפשי, הא?...הרי אנחנו בקושי דיברנו אבל בכל מקרה, זוכרת ושמחה שחזרת...מקווה שאת מרגישה יותר טוב מריה

מיכל..~

New member
../images/Emo12.gif ?!

יווווווו איזה כייף זוכרים אותי..:) אילנה אני שמחה שחזרת אלינו...אחרי תקופה לא מבוטלת, אבל מה..שאנחנו נשכח?! לההההההה לא מתאים...:)) אהמ !! אהמ!!! מריה?! זאת את?! <מקווה שזאת את ואם לא מצטערת על ההתקפה..> מריה...מי שמדבר על להעלם....איפה את?! אני משתגעת בלילות..:) טוב טוב, אל תתני לי להסיח אותך משינת לילה עריבה..:) אבל, שלא תחשבי על להעלם לי ככה..ברור?! מיכל הזרה הקשוחה... אילנה, ואת מדברת על עקומות..חחח סתכלי עליי ותתנחמי..:)

אילנה.

New member
מריה באמת תהיתי

למה אני לא רואה אותך:) ספרי מה קורה איתך, שנים...

למעלה