אוקיי

אוקיי

אני לא בטוחה שזה המקום לשאול את זה... אבל בכל זאת.. כבר כמה זמן שאני מנסה לקבל תשובה לשאלה הזאת! מישהו בבקשה מוכן לומר לי מה שמו הפרטי של הרוזן דרקולה?! תודה רבה!! :)

HAMANIAK

New member
Vlad Tepes

זה השם המקורי שלו,הוא היה לוחם מצוין,הקצין הבכיר ביותר בצבא של רומניה במלחמות נגד הטורקים והאכזרי ביותר,הוא היה meshaped את האויבים שלו וגם היה יושב לבד בשולחן אם צלחת מלאה בדם של אויביו ומנגב את דמם בלחם והיה אוכל כאילו זה טחינה.

izik79

New member
כתבת בדיחה וצחקתי...

עשיתי משהו לא בסדר?

white star

New member
../images/Emo54.gif אתה גולש מהסלולארי?

אם כן אין לך אפשרות לראות אייקונים ותמונות

CountDust

New member
את ניגוב הדם הייתי משאיר בסימן שאלה

מה שבטוח: ולאד השלישי "המשפד" דראקול (Vlad Ţepes) , היה נסיך וולכיה ב-1448, 1456- 1462 ו-1476 , שהצליח לשמור על עצמאות ארצו נוכח איום הכיבוש הטורקי ונחשב בעיני רבים לגיבור לאומי של ממש. ולאד נולד בסביבות 1390 בסיגישוארה (Sighisoara) שבטרנסילבניה, הוא גדל בחצרו של המלך זיגמונד מהונגריה. זיגמונד שהפך לקיסר בשנת 1410 מינה את ולאד למושל טרנסילבניה, משרה בה החזיק מ-1431 עד 1435. הוא נהרג בקרב נגד הטורקים ליד בוקרשט בשנת 1476. ולדא הוציא להורג בין ארבעים אלף למאה אלף איש וישנם הערכות שאף יותר. מספרים כי נהג לשפד את חיילי האויב על עמודים בכדי להרתיע את אויביו - ומכאן כינויו "המשפד". אכזריותו יצרה סביבו סיפורים ואגדות רבים (כגון אגדת ניגוב הדם שתוארה לעיל...) בין השאר בעקבות ספרו של בראם סטוקר "דרוקלה".

למעלה