אוקיי...

אוקיי...

נראה לי שידי קצרה מכדי לעזור לדיכאוניים שמביניכם! אני מנסה לא למכור לכם פיסכולוגיה בגרוש.. סיסמאות קיטשיות.. וכאלה. אבל... חבר´ה.. תתעודדו!! חופש! כיף,ים,בריכה,חברים! למה לא לראות את כל זה בחיוך? יש זמן..לנוח..סתלבט..מה רע?

MetalBoy

New member
זה בעצם אני ועוד 2-3 אנשים פה

סליחה על האגואיזם אבל זה לא מעודד אותי... מטאל

גם אותי לא......

איך אני יכולה לקחת בחיוך את זה שאני כל היום יושבת בבית עם המזגן מול הטלויזיה או מול המחשב ומשועממת רצח, אני לא יכולה ללכת לים כי בעפולה אין ים. אני אל יכולה ללכת לבריכה כי הבריכה רחוקה ואני צריכה לינסוע באותו שאת זה אין לי וגם רישיון אין לי, אני לא יכולה ללכת לחברות כי בשיא החום למי יש כח בכלל לצאת מהבית וחוץ מזה החברות שלי גרות רחוק ממני ואני צריכה לינסוע באוטובוס עד אלייהם ואין לי כח לעלות על אוטובוס בשיא החום אז ליפעמים באות אליי חברות הבייתה אבל בכל זאת משעמם כי אנחנו סתם יושבות מדברות מרכלות צוחקות אוכלות ורואות טלויזיה וזה מעצבן להיות כל היום סגורים בתוך 4 קירות כי בחוץ חם מוות. אז למי יש כח לצאת החוצה כשיושבים ליד המזגן בבית. ועבודה? ניראה לך שיש כאן עבודה? בקושי לאלה שלפני צבא יש עבודה. בשום מקום אין עבודה או שיש יותר מידיי עובדים או שלא מעסיקים מתחת לגיל 18. רעות.

כי את מתעצלת לצאת...

את לא מנצלת ת´חופש. תקחי קצת אוטובוסים.. וזה.. חברות בלאגנים. אין לך כח לזה..אז למה את מצפה???

הבעיה היא שאין לאן לצאת!!!

תביני, אני חיה בעיר הכי מתה שיש בארץ!!! וחוץ מזה גם כל החברות שלי מיתעצלות לצאת מהבית.

למעלה