אוקיי.

Cold As Death

New member
אוקיי.

עכשיו כשנגמר כל החרטה הזה שמילא לנו את הפורום והיה מפחיד להכנס לכאן אפשר לחזור לשגרה. ודאאאאמ, עוד 8 ימים [בשבילי כן, לכם יש קצת יותר] נגמר החופש אז יאלה, שוטו. -מרגישים שניצלתם את החופש? -שמחים לחזור ללימודים? -הייתם בח"ול החופש? -פגשתם אנשים מהפורום? -רוני, מתי את באה אלי? -וזה פשוט נדרש, עד כמה אתם אוהבים אותי?

Cold As Death

New member
וכמובן שאני עונה ראשונה, גם בשביל

לנסות להקפיץ את זה מעל התחרות המעפנה הזאת [זה לא נעוץ?] -מרגישים שניצלתם את החופש? לא ממש...בעצם כן, בעצם לא. טוב נו, כן. -שמחים לחזור ללימודים? שמחה לחזור לכפר, אני מחרימה את המילה לימודים עד שהם באמת יגיעו. -הייתם בח"ול החופש? חחח...לו הייתי רוצ'ילד. -פגשתם אנשים מהפורום? לא נו, אבל רוני אמורה לבוא אלי. ואם זה נחשב טחור היה אצלי. -רוני, מתי את באה אלי? נו תבואי תבואי תבואי, תבואי ביומחמישי.

אוקיי. עכשיו אני../images/Emo3.gif

מרגישים שניצלתם את החופש?יאפ, דיי מרגישה שהחופש שלי היה לא רע בכלל:]] -שמחים לחזור ללימודים?לא שמחה... גם לא מצפה לזה ככ, אבל שנה אחרונה, שאני לא לומדת בה חמישי-שישי, ויש לי 20 שעות בשבוע, נשמע חלומי:] -הייתם בח"ול החופש?לא:p -פגשתם אנשים מהפורום?כע, דורוני ואודליה
!!!!!!*לשתיכן המאוהב כן?:O* -רוני, מתי את באה אלי?רוני לכי אליה כבר! -וזה פשוט נדרש, עד כמה אתם אוהבים אותי?טונות

me.:]|ג'ירפה|

-מרגישים שניצלתם את החופש?אמ.כן.כאילו.כן.עשיתי המון והוא עבר מהר. -שמחים לחזור ללימודים?לא.איזה זנות הביצפר הזה.יומיים לפני כולם.יש לי בדיוק עוד שבוע. -הייתם בח"ול החופש?לאלא. -פגשתם אנשים מהפורום?אממ.פגשתי אנשים שפעם היו בפורום.נקרא?
-רוני, מתי את באה אלי?מחר זה טוב לך? -וזה פשוט נדרש, עד כמה אתם אוהבים אותי?אוו.אני אוהבת אותך כ"כ.שזה מטורף.מיום ליום אני אוהתב אותך יותר.אז תחשבי לבד כמה זה,אם כבר עברו שנתיים וחצי. אה.כה.שכחתי.
אני אוהבת אותך נורא.

למעלה