אוקיי...

Burgandi

New member
אוקיי...

החלטתי ללכת לטיפול הומופאטי. החלטתי? אני חוששת שאולי אני תולה יותר מדיי תקוות בטיפול אבל הגעתי למחשבה הזו בכלל דרך מישהי שעושה את הסטאג´ שלה עכשיו ו...ו... מקוננת בי תקווה שזה מה שיעזור ויפתור את הבעייה אחת ולתמיד. אני סובלת מדלקת כרונית בדרכי השתן, הדלקת התחילה בגיל מאוד מאוד צעיר ובמשך השנים עברתי את כל הטיפולים האנטיביוטיים האפשריים והקיימים ע"מ לחסל אותה אחת ולתמיד. עם הזמן התפתחה אצלי דלקת בחצוצרות...הלכתי לטיפול, לקחתי את האנטיביוטיקה, חזרתי לביקורת, עשיתי אולטרסאונד... כל הבדיקות יצאו תקינות. לפי הרופאים הבעייה נעלמה. אני עדיין עם כאבים. לפעמים יותר, לפעמים פחות אך הבעייה היא שזה התחיל להשפיע עליי נפשית. לחץ, מועקה ופחד... רוב הזמן אני שרוייה בפחד עמוק וייאוש. איך זה הגיוני שכל הבדיקות יוצאות תקינות, איך זה הגיוני שהרופא אומר שהבעייה נעלמה והכאבים היו כבר צריכים להעלם, איך זה הגיוני שהכל כביכול תקין ואני סובלת מכאבים כל הזמן? אני מניחה שנתח גדול ממה שעובר עליי יושב אצלי בראש. כנראה שהמון מהכאב שלא עוזב אותי הוא פסיכולוגי. ואני מתכוונת ללכת לטיפול הומופאטי. אני רק מקווה שזה יהייה כמה שיותר מהר. אני מקווה שזה מה שיעזור לי ויפתור את הבעייה אחת ולתמיד. מצטערת על ההשתפכות...אני פשוט בבוקר אחרי לילה עם מעט מאוד שינה... במידה ומישהו יכול לפרט יותר על נושא ההומופאטיה אשמח... תודה ויום טוב לכולם.

דרך

שלום! מה שאת כותבת רק מוכיח את הרעיון הנפלא במשלימה גוף ונפש אחד הם! הומאופט טוב צריך להתחיס לכל הגורמים שציינת ועוד מעבר לכך (אל תתפלאי על שאלות מוזרות שישאל אותך כגון: חלומות, הרגלי חיים ועוד....). אי משוכנע כי טיפול הומאופטי עם תזונה נכונה וטיפול תומך רגשי הכל יעובר מהר ובשלום! רק בריאות ודרך חיים נפלאה. אני כאן לשרותך במידה וצריך יעוץ ותמיכה!

Burgandi

New member
יואל תודה...

על ההתייחסות... אני באמת תולה המון תקוות בטיפול הזה [הטיפול יועבר ע"י הסטאג´רית וההומופאט רפי כהן]. לפי מה שהבנתי יש לו תוצאות מדהימות... הכינו אותי מראש שהטיפול עצמו הוא לא רק בבעייה הפיזית אלא טיפול כולל. גוף ונפש כאחד... יידעו אותי מראש שאני אצטרך לענות על שאלות רבות ושאם יש לי חשש כלשהו להפתח ולהסביר את כל מה שעובר עליי אז אין טעם... אני כבר מיואשת לגמרי... אני מניחה שהטיפול הזה יהייה המפלט האחרון. אני שמחה לשמוע חיזוקים ממך ומעוד אנשים בקשר להצלחת הטיפול כי כל נושא ה "הומופאטיה" הינו חדש לי לגמרי... אני רק מקווה שזה יהייה כמה שיותר מהר כי לפעמים נגמר הכוח ואין יותר מה לעשות... האם אתה מכיר את ההומופאט רפי כהן? נאמר לי שזהו טיפול חד פעמי, ז"א שאני באה ומטפלים בי, רוקחים את התרופה ואח"כ אני נשארת בקשר לתמיכה נפשית וזהו... האם כך הוא הטיפול? האם לא יהייה צורך לבוא פעמים נוספות? , אני מודעת לעובדה שהטיפול בכל בנאדם הוא שונה לחלוטין ומתמקד ספציפית בו פשוט קצת לא מסתדר לי שאני אבוא פעם אחת והכל יסתיים... לא יודעת, אני בכל אופן מחכה לשמוע היום [אני מקווה שזה יהייה כמה שיותר מהר] מתי אני אוכל לבוא ולעבור את הטיפול. תודה על תשובתך... יום נפלא.

למעלה