אוקיי

ברררר

New member
אוקיי

קרוקר או לי קופר? (בהשראת הפסומות המעצבנות!!!) אתמול בשעה 6 בערב- רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים, כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם? היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה? קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי? הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה? בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי? האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד
או שהכלבה שלכם ניסתה לזיין רגל של מישהו זר? חתולים- פוי אני אלרגי או איזה חמודים ונקיים (אווצ' מיצי מה אתה שורט???)? אמונות תפלות- בגדים שחורים על המיטה חתולים שחורים נעליים הפוכות וכו' או אני קובע את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב? הדוגמנית של תמנון ומנחת "רוקדים עם כוכבים"- איזו יפה או איכססס? (ותזהרו עם התשובה שלכם) באותו עניין: "רוקדים עם כוכבים"- מכור/ה או שככה אני אבזבז את הזמן שלי? עקרות בית נואשות- ברור שאני יודע שזה מתחיל ב8.1. שזה יומיים אחרי היומולדת 17 של בר ואני לא יכול לחכות לזה (ליומולדת של בר... דהה) או סוזן סתם זקנה ורזה? באוניברסיטה אני- אוניברסיטה? אני????? או הולכ/ת על דוקטורט? בשביל להגשים את הייעוד שלך (להיות מפורסם) אתה- רץ לכל הסוכנים בארץ או פשוט יש לי קשרים? אהבה- בקיץ או בחורף? נכון מגניב שיש לבר- מדפסת עם סורק ועם מכונת צילום במכשיר אחד או הארי פוטר 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? טוב דיי :) שבת שלום
.

טולייצ

New member
../images/Emo186.gif לילה טוב ../images/Emo7.gif

קרוקר או לי קופר? מעדיפה לי קופר
אתמול בשעה 6 בערב- רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים, כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה,או צופן דה וינצ'י איכסה הארי פוטר
היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה? קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי? צמחונית! שניצל תירס רולזז
הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה? רצה,בלי להמר!! יש מספיק מה לעשות
בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי? זה ארוך,והרבה יותר מסובך.. האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד או שהכלבה שלכם ניסתה לזיין רגל של מישהו זר? הכלבה שלי מתה
חתולים- פוי אני אלרגי או איזה חמודים ונקיים?יש ויש
אמונות תפלות- בגדים שחורים על המיטה חתולים שחורים נעליים הפוכות וכו' או אני קובע את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב? הממ..לפעמים יש לי יציאות של פריקית על אמונות תפלות
הדוגמנית של תמנון ומנחת "רוקדים עם כוכבים"- איזו יפה או איכססס? יפה,בעיקר בשלט הגדול ליד עזריאלי [דיאנה
] באותו עניין: "רוקדים עם כוכבים"- מכור/ה או שככה אני אבזבז את הזמן שלי? ראיתי פעם אחת,עדיף לשמוע תקציר,זה בזבוז זמן!! בעיקר שיש לך חברים שהם פריקים של טלוויזיה,ואנשים שפותרים תשבצים יומם וליל.. עקרות בית נואשות- ברור שאני יודע שזה מתחיל ב8.1. שזה יומיים אחרי היומולדת 17 של בר ואני לא יכול לחכות לזה (ליומולדת של בר... דהה) או סוזן סתם זקנה ורזה? מה
זה חוזר?! לא ידעתי!! בר מזל טוב
חגיגה כפולה חה חה חה
באוניברסיטה אני- אוניברסיטה? אני????? או הולכ/ת על דוקטורט? אווו זה היה יפה איך שזה רץ לי בראש! הממ..אני בהחלט חושבת ללמוד משהו
בשביל להגשים את הייעוד שלך (להיות מפורסם) אתה- רץ לכל הסוכנים בארץ או פשוט יש לי קשרים? קשרים,שאני ארוץ?!
אהבה- בקיץ או בחורף? כל השנה
נכון מגניב שיש לבר- מדפסת עם סורק ועם מכונת צילום במכשיר אחד או הארי פוטר 6!!
מדפסת עם סורק ומכונת צילום כאחד! יש לי את זה כבר שנים! עכשיו תוכלי להפסיק לכתוב בשיעורים,ולקחת מחברות מאלו שכותבים,ולצלם!! טוב..זה מה שאני עושה
שבת שלום מתוקים

טולייצ

New member
זו בדיוק הסיבה

שבגללה אני מצחונית
הם היו חיים |פרצוףמקיא| אבל בכל זאת טעימים

../images/Emo136.gif

קרוקר או לי קופר? (בהשראת הפסומות המעצבנות!!!) לי קופר. איזה פרסומות?
אתמול בשעה 6 בערב- רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים, כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם? מממ... היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה? קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי? טבעונית
. עוף
קוטג'
הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה? רץ להמר.
בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי? בית ספר? עבודה? מה? לא מכירה...
האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד או שהכלבה שלכם ניסתה לזיין רגל של מישהו זר? שניהם.
חתולים- פוי אני אלרגי או איזה חמודים ונקיים (אווצ' מיצי מה אתה שורט???)?
אמונות תפלות- בגדים שחורים על המיטה חתולים שחורים נעליים הפוכות וכו' או אני קובע את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב? אני קובע את מזלי. הדוגמנית של תמנון ומנחת "רוקדים עם כוכבים"- איזו יפה או איכססס? (ותזהרו עם התשובה שלכם) אמ...יפה. באותו עניין: "רוקדים עם כוכבים"- מכור/ה או שככה אני אבזבז את הזמן שלי? מכור. איתן.
עקרות בית נואשות- ברור שאני יודע שזה מתחיל ב8.1. שזה יומיים אחרי היומולדת 17 של בר ואני לא יכול לחכות לזה (ליומולדת של בר... דהה) או סוזן סתם זקנה ורזה? קנ'ט וואיט.
באוניברסיטה אני- אוניברסיטה? אני????? או הולכ/ת על דוקטורט? דוקטורט.
בשביל להגשים את הייעוד שלך (להיות מפורסם) אתה- רץ לכל הסוכנים בארץ או פשוט יש לי קשרים?
אהבה- בקיץ או בחורף? כל הזמן. נכון מגניב שיש לבר- מדפסת עם סורק ועם מכונת צילום במכשיר אחד או הארי פוטר 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
תודה על השאלון!

dsol

New member
סוף סוף

קרוקר או לי קופר? (בהשראת הפסומות המעצבנות!!!) מושפעת
לא משנה לי פירמות וכאלה.... אתמול בשעה 6 בערב- רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים, כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם? איכס, את יודעת בסוף הוא מת ? היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה? קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי? בשר כמובן ! הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה? למה להמר שאפשר ללכת על בטוח ולבזבז על דברים יותר טובים ? בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי? לצערי החלק השני, רק בלי ארוחת בוקר ולי בית ספר חביב האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד או שהכלבה שלכם ניסתה לזיין רגל של מישהו זר? כעע
זה מזה מביך חתולים- פוי אני אלרגי או איזה חמודים ונקיים (אווצ' מיצי מה אתה שורט???)? חמודים, כל עוד הם לא מפריעים אמונות תפלות- בגדים שחורים על המיטה חתולים שחורים נעליים הפוכות וכו' או אני קובע את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב?אני קובע, למרות שאני לא כל כך מאמין במזל הדוגמנית של תמנון ומנחת "רוקדים עם כוכבים"- איזו יפה או איכססס? (ותזהרו עם התשובה שלכם) זו8 מY בעשר ? היא חמודה כזה... לא צריך להגזים באותו עניין: "רוקדים עם כוכבים"- מכור/ה או שככה אני אבזבז את הזמן שלי? ככה אבזבז את הזמן שלי עקרות בית נואשות- ברור שאני יודע שזה מתחיל ב8.1. שזה יומיים אחרי היומולדת 17 של בר ואני לא יכול לחכות לזה (ליומולדת של בר... דהה) או סוזן סתם זקנה ורזה? לא רואה
רק מידי פעם שאני מזפזף בערוצים ושם לב שיש.... באוניברסיטה אני- אוניברסיטה? אני????? או הולכ/ת על דוקטורט? אוניברסיטה ?! אני ?@%#^$% (כרגע... אולי זה ישתנה בעתיד) בשביל להגשים את הייעוד שלך (להיות מפורסם) אתה- רץ לכל הסוכנים בארץ או פשוט יש לי קשרים? פשוט יש לי קשרים
חחחחחחחח אהבה- בקיץ או בחורף? תמיד אהבה ! נכון מגניב שיש לבר- מדפסת עם סורק ועם מכונת צילום במכשיר אחד או הארי פוטר 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? נאאאאא שניהם לא משהו
טוב דיי :) שבת שלום .

שישיץ

New member
לפחות נעים בחוץ ../images/Emo9.gif_../images/Emo79.gif

קרוקר או לי קופר? קרוקר נראה לי... אתמול בשעה 6 בערב- רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים, כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם? הא? איכ הארי פוטר היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה? קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי? חחחח בר את הזויה- בשרי הכי טוב הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה? דמאט!! אני בלאס וגאס!! לא איכפת לי קור שמקור !! איים גואינג פור א ספין! בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי? קמה והולכת, טקס בוקר קטן ועצלן, אבל מהרגע שאני קמה מהמיטה זה 3 דק' עד שיוצאת. על הזין שלי ביצפר. האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד או שהכלבה שלכם ניסתה לזיין רגל של מישהו זר? איייכ כלבים חתולים- פוי אני אלרגי או איזה חמודים ונקיים (אווצ' מיצי מה אתה שורט???)? אממ באר שבע הז אומר חתולי רחב מסריחים בכל פינה. הזכרתי כבר שאני שונאת חיות?! אמונות תפלות- בגדים שחורים על המיטה חתולים שחורים נעליים הפוכות וכו' או אני קובע את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב? קובעת לעצמי, מה אני דטרמיניסטית מהמאה ה19 הדוגמנית של תמנון ומנחת "רוקדים עם כוכבים"- איזו יפה או איכססס? (ותזהרו עם התשובה שלכם) חחח אין לי מושג. אני רואה רק ג'ואן מארקדיה וחברים. באותו עניין: "רוקדים עם כוכבים"- מכור/ה או שככה אני אבזבז את הזמן שלי? מה? מו? עקרות בית נואשות- ברור שאני יודע שזה מתחיל ב8.1. שזה יומיים אחרי היומולדת 17 של בר ואני לא יכול לחכות לזה (ליומולדת של בר... דהה) או סוזן סתם זקנה ורזה? מה? מו? באוניברסיטה אני- אוניברסיטה? אני????? או הולכ/ת על דוקטורט? דוקטורט וכמה שיותר פרסטיג'ס בשביל להגשים את הייעוד שלך (להיות מפורסם) אתה- רץ לכל הסוכנים בארץ או פשוט יש לי קשרים? רצה בקפיצות לכל הסוכנים בניו יורק סיטי אהבה- בקיץ או בחורף? לא היה לי לא בזה ולא בזה או בכלל אז לכו תדעו... נכון מגניב שיש לבר- מדפסת עם סורק ועם מכונת צילום במכשיר אחד או הארי פוטר 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? מדפסת משולבת. איכ הארי פוטר טוב דיי :) שבת שלום .

גשם כבד עומד ליפול

קרוקר או לי קופר? (בהשראת הפסומות המעצבנות!!!) קרוקר אתמול בשעה 6 בערב- רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים, כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם? מה קשור הארי פוטר עכשיו?! היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה? קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי? ברור שבשרית?!!! הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה? אממממ אפשר להשאר בחדר... תלוי עם מי בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי?אני קמה מצחצחת שיניים וכו' אבל לא מתקשטת.. או לא התקשטתי... לא היו לי חתיכים בבית ספר האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד או שהכלבה שלכם ניסתה לזיין רגל של מישהו זר? חחחחחח כן חתולים- פוי אני אלרגי או איזה חמודים ונקיים (אווצ' מיצי מה אתה שורט???)? איכסה חתולים אמונות תפלות- בגדים שחורים על המיטה חתולים שחורים נעליים הפוכות וכו' או אני קובע את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב? יש אמונות תפלות הדוגמנית של תמנון ומנחת "רוקדים עם כוכבים"- איזו יפה או איכססס? (ותזהרו עם התשובה שלכם) מזעזעת באותו עניין: "רוקדים עם כוכבים"- מכור/ה או שככה אני אבזבז את הזמן שלי? כשיש לי זמן (ובד"כ אין לי) עקרות בית נואשות- ברור שאני יודע שזה מתחיל ב8.1. שזה יומיים אחרי היומולדת 17 של בר ואני לא יכול לחכות לזה (ליומולדת של בר... דהה) או סוזן סתם זקנה ורזה? מה זאת התוכנית הזאת לעזזל!? באוניברסיטה אני- אוניברסיטה? אני????? או הולכ/ת על דוקטורט?ברור שאוניברסיטה בשביל להגשים את הייעוד שלך (להיות מפורסם) אתה- רץ לכל הסוכנים בארץ או פשוט יש לי קשרים? אממממ תלוי מה היעוד שלי אהבה- בקיץ או בחורף?חורף נכון מגניב שיש לבר- מדפסת עם סורק ועם מכונת צילום במכשיר אחד או הארי פוטר 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? מפדסת עם סורק באו'נה אחותי אין לך על מה לבזבז את הכסף שלך?! תתרמי לי קצת אחד השאלונים ההזויים!!!! תודה קוקי

ברררר

New member
מזעזעת!? היא בת דודה שלי מדור 2

אמרתי לך להזהר עם התשובה שלךךךךךךךךךךךךךךך!!!!

למעלה