אוקיי
קרוקר או לי קופר? (בהשראת הפסומות המעצבנות!!!) אתמול בשעה 6 בערב- רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים, כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם? היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה? קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי? הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה? בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי? האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד
או שהכלבה שלכם ניסתה לזיין רגל של מישהו זר? חתולים- פוי אני אלרגי או איזה חמודים ונקיים (אווצ' מיצי מה אתה שורט???)? אמונות תפלות- בגדים שחורים על המיטה חתולים שחורים נעליים הפוכות וכו' או אני קובע את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב? הדוגמנית של תמנון ומנחת "רוקדים עם כוכבים"- איזו יפה או איכססס? (ותזהרו עם התשובה שלכם) באותו עניין: "רוקדים עם כוכבים"- מכור/ה או שככה אני אבזבז את הזמן שלי? עקרות בית נואשות- ברור שאני יודע שזה מתחיל ב8.1. שזה יומיים אחרי היומולדת 17 של בר ואני לא יכול לחכות לזה (ליומולדת של בר... דהה) או סוזן סתם זקנה ורזה? באוניברסיטה אני- אוניברסיטה? אני????? או הולכ/ת על דוקטורט? בשביל להגשים את הייעוד שלך (להיות מפורסם) אתה- רץ לכל הסוכנים בארץ או פשוט יש לי קשרים? אהבה- בקיץ או בחורף? נכון מגניב שיש לבר- מדפסת עם סורק ועם מכונת צילום במכשיר אחד או הארי פוטר 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? טוב דיי שבת שלום
.
קרוקר או לי קופר? (בהשראת הפסומות המעצבנות!!!) אתמול בשעה 6 בערב- רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים, כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם? היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה? קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי? הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה? בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי? האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד