אוקיי...

אוקיי...

אין לי ממש מה לכתוב... אתם יודעים מה? יש לי שאלה... למה אתם "פורשים מן הציבור" זאת אומרת מקימים לכם פורומים משלכם מארגנים מסיבות משלכם כאילו למה אתם לא משתלבים עם כולם למה אתם בונים לכם מן קבוצה כזאת שכאילו מבדילה בינכם לבין אנשים אחרים? דברים כאלו בדיוק גורמים לשנאה ולרתיעה בדיוק כמו שהעולים החדשים עושים מועדונים לרוסיים בלבד... עכשיו רוצים לפתוח בי"ס לאתיופים בלבד אם עוד לא פתחו...
קיצר אני חושב שהבנתם את הכוונה שלי... למה אתם מתרחקים מהציבור ויוצרים מן חומה כזאת סביבכם? ואל תגידו בגלל שיש אנשים שדוחים אותכם... לפי דעתי הסיבה לדחיה היא בכלל שאתם לא יוצאים ומשתלבים בחברה הרגילה ואתם תמיד "מיחדים" את עצמכם... אתם מוכנים להסביר לי למה???? לי אישית לא אכפת עם מי אתם מבלים את הלילה ועל מה אתם מפנטזים כל עוד אף אחד לא כופה עליי את דעתו... אני חושב שרוב האנשים חושבים כמוני.. הבעיה היא שאתם כאילו מסתגרים כזה במן קבוצה כזאת שלכם ואני ממש לא יודע איך להסביר את זה אבל אני מקווה שהבנתם... בכל מקרה אם לא אכפת לכם להגיב על זה אז תגיבו זה באמת חשוב לי לדעת...

the_new_guy

New member
מי פורש?

נתחיל בסיפור קטן מהעבודה: ישבתי בעבודה (בת"א: העיר הכי גיי-פרנדלי שיש באיזור) עם עוד שני קולגות (ובכוונה אני לא קורא להם ´חברים לעבודה´). פתאום אחד מהם מסב את תשומת ליבו של השני לעובדה שאחד העובדים, בקצה השני של החדר, מסתכל לכוונו. הוא אמר "נראה לי שהוא הומו, הוא כל הזמן מסתכל עלי! אני כבר קולט כאלו מרחוק". נכון, לא מדובר במילים חריפות יותר מדי, אבל הייתם צריכים לשמוע את הטון: טון של שנאה צרופה, המהול בקמצוץ של אלימות!!! ממש עד כדי כך ששקשקתי והעמדתי פני עסוק. וכל זה בגלל שמישהו הסתכל לכוונו. לא נעץ בו מבט מלוכלך, לא נגע בו או דיבר בגסות. פשוט הסתכל לכוונו!!! (ע"ע טובי מדוסון קריק). שאלת למה אנחנו "פורשים מן הציבור", אז קודם כל: אף אחד לא פורש משום ציבור. אבל מקרים כמו המקרה שתיארתי הם אחת הסיבות לצורך ב´קהילה´. אני אישית לא מבקר יותר מדי במועדוני גייז, גנים וכד´, אבל חשוב לי שיהיו כאלה! אני רוצה לדעת שאם בא לי,יש מקום בו אני יכול להיות אני. מקום בו כולם כמוני והסטרייטים הם החריגים (המתקבלים תמיד בברכה). מקום בטוח בו מותר לי להסתכל על גברים אחרים. הם לא ישנאו אותי(אולי להיפך). ועד שההומופובים למיניהם יהפכו לזן ניכחד באיזור משלו בספארי ברמת גן, אנחנו נמשיך בשלנו. ואגב, אם כבר הזכרת רוסים ואתיופים, תראה שזה אותו דבר בדיוק: מיעוטים נרדפים נוטים להתאגד. ככה זה.

DJNYC

New member
אוקי..

אין לי ממש מה לכתוב... אתה יודע מה? יש לי תשובה... אנחנו לא פורשים מתוך ציבור אנחנו "תת-תרבות" או תרבות בתוך תרבות. במקום להסתכל על זה כאילו אנחנו שמים חומה, תראה את זה כאילו אנחנו דווקא פותחים צוהר לעוד אפשרויות. אין שום פסול בפורומים משלנו, להיפך - הם נותנים במה נהדרת להמון דעות, ולפריצות דרך של אנשים אשר במקרים אחרים לא היו מקבלים סיוע שכזה. אני לא חושב שהדברים שכתבת הם אלו שגורמים לשנאה ולרתיעה, אלא אם כן הם מעוררים איזהו שהוא פחד אצל המתבונן (יש הקוראים לזה הומופביה). כולנו שייכים לחברה, ובתוך החברה יש קבוצות שונות עם נושאי עניין שונים, אתה יכול להיות שייך ומשויך לקבוצה אחת, מאה או אף אחת. אבל זו זכותו של כל אחד. ה"עובדות" אולי נכונות, אבל הפירושים שנתת להם - לאו דווקא. וחוץ מזה אני מפנה אותך להודעה שדווקא מצדדת בחלק מהנושאים שהטרידו אותך.. וזו הודעה שלמרבה הפליאה אתה כתבת (או ציטטת). יום טוב
וברוך הבא. קיבלת כבר

דרור22

New member
תשובה

תראה השאלה שהעלת היא דיי נכונה אבל אתה צריך גם תמיד להסתכל על המציאות משני הכיוונים.... גם לסטרייטים יש מועדונים משלהם וגם הם מארגנים מסיבות משלהם אומנם במסיבות הללו גם אנחנו נכחנו בחלק זה או אחר של החיים שלנו, (באופן אישי אם אנשים היו יודעים שאני הומו אני לא כל כך בטוח שהיו מזמינים אותי למסיבות פרטיות של סטרייטים) אז צריך לשפוט קצת בצורה אחרת "הקהילה", ו"הפורומים" ושאר אתרי האינטרנט והעיתונים נועדו בשבלנו אבל לא רק בשבלנו אלא גם בשביל לקשר אותנו לעולם הסטרייטי, כלומר הם נועדו גם בשביל ליצג אותנו, לאחד אותנו- אבל לא להפריד אותנו משאר העולם! אני בטוח שאף הומו או איזשהו אירגון הומו-לסבי חקק על דיגלו הפרדה של ההומוים והלסביות משאר העולם אלא להפך אנחנו נעזרים באירגונים כאלו כדי ליצג ולשלב את אורך החיים שלנו ששונה מאורך החיים הסטרייטי (ולא בהרבה) בעולם שברובו סטרייטי. אני בתור הומו שנמצא ברובו בארון שמח על פורומים כאלו שבהם אני יכול להציג את דעתי ושבהם אנני "זוכה" למטר גינווים וקילולים למיניהם...ושבו מקבלים אותי כפי שאני אני שמח על הפורום הזה ועל פורום גאווה שניהם תרמו לי רבות ומקווה שהתשובה שלי תרמה קצת להבנתך דרור

טאצי

New member
תשובה: כדי לחיות!

כן. מה שאתה שומע... כדי לחיות. כי יש לנו צרכים משלנו שאותם אתה וחבריך הסטרייטים יכולים (אבל לא רוצי וגם לא מוכרחים) לספק. במסיבה בה רוב רובם של הנוכחים הם גייז, אני יכול להרגיש נוח לחפש לי בן זוג או (חלילה וחסה) פרטנר לסקס... אני יכול להרגיש נוח להתחבק, להתנשק או סתם לנעוץ מבט באוויר מבלי לחפש ולבדוק מי מסתכל עלי ומתפלל שברק יפגע בי. אתה סיימת את ההודעה שלך ב"לא אכפת לי על מה אתם מפנטזים כל עוד אף אחד לא כופה עלי את דעתו". מה זה כופה? הרי לשנינו ברור שאף אדםשפוי לא יאנוס אותך או יכפה עליך לעשות משהו אבל: - אם אני אהיה במסיבה עם בן זוג ואתנשק לידך. זו כפיה? - אם -רחמנא לצלן- אנחנו נשב בפינה ונתגפף. זו כפיה? - אם אני מבקש עזרה במשכנתא (המדינה נותנתעזרה לזוגות צעירים) לי ולבן זוגי בכדי לקנות דירה. זו כפיה? בשביל הדברים הקטנים האלו ועוד דברים רבים אחרים - אנחנו חיים

MARMELAD

New member
../images/Emo32.gif לירוי, תפתח את ההודעה הזאת...

והנה הפתעה -
החברות בפורום. ברוך הבא. אני אשמח אם תציג את עצמך... גיא

לירוי25

New member
דברים שרצית לדעת אבל לא שאלת...

והנה ההפתעה? מצטער אבל לא הבנתי... בכל מקרה לירוי זה הכינוי, אני בן 25 (טוב, 24 ו-10 חודשים...) עובד ברמת גן. אני מחפש עוד פרטים מבלי להחשף על יתר המידה אבל שישמעו מענין..אה..אני מזל גדי, חצי פולני וחצי תימני (שילוב איכותי אני מקוה להאמין). יש לי פאטיש עצבני לסרטים מצוירים (פוקימון, דיג´ימון וכיוצ"ב). יש לי חבר מדהים שאוהב אותי ונותן לי המון, דבר שלא הכרתי עד היום. זהו אני חושב... יש עוד דברים שאתה רוצה לדעת? חפשתי את הפחות שיגרתים שבהם פשוט..

זורבבל

New member
אני אנסה תשובה יותר פשוטה

אני מסכים אם כל התשובות הקודמות אבל אוסיף עוד נימוקון (וכמו כל ישראלי טוב התשובה בעצם תהיה שאלה): האם תרצה ללכת למועדון שבו הבנות לא מתעניינות בבנים ?

לירוי25

New member
יודע מה?

לא פעם ולא פעמים שהייתי ב"שאדו" התחילו איתי מיני ילדות קטנות ומעצבנות. לא אוהב את זה ולו בלשון המעטה. בעיקר אני לא אוהב כשאני עובר לכיוון הבר לקנות לעצמי שתיה ויותר מפעם אחת הרגשתי חמסה זרה מטיילת על הישבן שלי. אני בחור שקט ולא מגיב בדרך כלל, חסר לבעל החמסה שהיה נופל עלי ביום לא טוב. ללכת למקום רק של בנות? למה לא ובפרט מהסיבות הנ"ל! יש בנות שמגיעות למקומות של גייז כי אף אחד לא מתחיל איתן או מציק להן במשפטים שהיו מביישים כיתה טיפולית בביה"ס יסודי. אז למה לא בעצם?

לירוי25

New member
תרשה לי לענות לך

אני למשל לא סובל כדורגל, משחק דבילי ולא מובן מבחינתי! לכן לא תראה אותי הולך למשחקים, יושב עם חברים לראות משחקים כי זה לא מענין אותי! מה הקשר אתה שואל? אנשים שאוהבים את אותו דבר ספציפי נוהגים להתרכז באותו מקום. אני אוהב בנים לכן אני אלך למקום שבו כל מי שמגיע אוהב בנים. אף אחד לא אמר לך לא להכנס. לא תראה אותי למשל הולך לערבי שירה בציבור, סדנאות יוגה וכיוצ"ב כי אני לא אוהב את זה וזה לא מענין אותי. יתרה מזאת - להיות גיי בימינו, עדיין אל דבר הכי מקובל וכן גם אנשים בגילי מרימים גבה לעיתים שהם שומעים שיש לי חבר במקום חברה. לגיטימי! לא כופה את עצמי על אף אחד. אנחנו לא מתבודדים או מתרחקים, למרות שלסביבה ישנה השפעה מסוימת אבל עדין. אני יוצא הרבה למקומות של סטריטים כמו "התכלת" למשל כי אני חולה על המוזיקה והאוירה אבל אם אני ארצה להתחיל עם מישהו אני אלך ל"שאדו". תחשוב על זה.

למעלה