~*InfINitY RapTurE*~
New member
אוקיי...
אין לי ממש מה לכתוב... אתם יודעים מה? יש לי שאלה... למה אתם "פורשים מן הציבור" זאת אומרת מקימים לכם פורומים משלכם מארגנים מסיבות משלכם כאילו למה אתם לא משתלבים עם כולם למה אתם בונים לכם מן קבוצה כזאת שכאילו מבדילה בינכם לבין אנשים אחרים? דברים כאלו בדיוק גורמים לשנאה ולרתיעה בדיוק כמו שהעולים החדשים עושים מועדונים לרוסיים בלבד... עכשיו רוצים לפתוח בי"ס לאתיופים בלבד אם עוד לא פתחו...
קיצר אני חושב שהבנתם את הכוונה שלי... למה אתם מתרחקים מהציבור ויוצרים מן חומה כזאת סביבכם? ואל תגידו בגלל שיש אנשים שדוחים אותכם... לפי דעתי הסיבה לדחיה היא בכלל שאתם לא יוצאים ומשתלבים בחברה הרגילה ואתם תמיד "מיחדים" את עצמכם... אתם מוכנים להסביר לי למה???? לי אישית לא אכפת עם מי אתם מבלים את הלילה ועל מה אתם מפנטזים כל עוד אף אחד לא כופה עליי את דעתו... אני חושב שרוב האנשים חושבים כמוני.. הבעיה היא שאתם כאילו מסתגרים כזה במן קבוצה כזאת שלכם ואני ממש לא יודע איך להסביר את זה אבל אני מקווה שהבנתם... בכל מקרה אם לא אכפת לכם להגיב על זה אז תגיבו זה באמת חשוב לי לדעת...
אין לי ממש מה לכתוב... אתם יודעים מה? יש לי שאלה... למה אתם "פורשים מן הציבור" זאת אומרת מקימים לכם פורומים משלכם מארגנים מסיבות משלכם כאילו למה אתם לא משתלבים עם כולם למה אתם בונים לכם מן קבוצה כזאת שכאילו מבדילה בינכם לבין אנשים אחרים? דברים כאלו בדיוק גורמים לשנאה ולרתיעה בדיוק כמו שהעולים החדשים עושים מועדונים לרוסיים בלבד... עכשיו רוצים לפתוח בי"ס לאתיופים בלבד אם עוד לא פתחו...