אוקיי

nastyxbutxnice

New member
אוקיי

אני יודע שהוא לא לגמרי רגאיי....ושהוא יותר dancehall (אבל הוא בהחלט מג'מייקה)...שמעתי משהו על כך שיתכן ששון פול מגיע לארץ עוד חודשיים.... זה מופרך לגמרי ואני טיפש שאני מאמין לדברים כאלה...? או שיתכן שזה אלול להיות נכון.....?? כי אם כן אני פשוט אמות....

sista natty

New member
יש שמועות.........

אבל לדעתי אם זה היה קורה עוד חודשיים כבר היינו רואים יחצון מסיבי ברחובות. רגאיי- דאנסהול- מוזיקה ג'מייקאית- same same אם אתה תמות, אני כבר מעכשיו לוקחת נשימות עמוקות (ולא בגלל שהוא אמן כל כך גדול...
...)

הכי מבאס זה המיסחור :/

רק בגל זה אני מפסידה כל כך הרבה הופעות טובות של אמנים מחו"ל!! יאנו, זה באסה להידחס במקום בבילון וחשוך עם עוד מלא חבר'ס שדוחפים וכו'.. אם ההופעות היו מצומצמות יותר ופחות ממוסחרות היה מאוד נעים להיות שם =) אז בכללי אני מציינת את זה- שמי שמארגן ת'דברים האלה ידע שיש אנשים שגם חושבים כמוני.. שיהיה יום כיפי לכולם =] -כשף!

yaarasta

New member
תראו, תשמעו, תבינו

הדיבור הוא שהוא כן יגיע. בין הייתר מתוכננים עוד מלא מלא דברים גדולים לקיץ. בין עם זה STING שגם מגיע (ואין על זה פרסום) או רוג'ר ווטרז (מהפינק פלויד) או סיסטר קארול זבאה בפסח, או כל מני הרכבים אחרים. לגבי המקום שבוא תהיה ההופעה. אני מאמין שעם משהו בסדר גודל של שון פול יבוא, ועוד בקיץ, אז זה יהיה במקום פתוח וגדול סטייל פארק הירקון, פלמחים, נצנים וכו'... לגבי המסחור וכל מה שקשור ב"פרסום מאסיבי": אי אפשר להרים ארוע גדול בלי ספונסר או משקיע כלשהו. אף מפיק לא ישקיע מכיסו (אלא אם כן הוא מליין) ואף אומן לא יבוא אם הוא לא יודע שהוא יופיע מול קהל קטן. יש בדיוק 5 גופים שעושים "פרסום מאסיבי" (כולל אותי) ותאמיני לי שכולם כבר שמעו של הגעתו של שון-פול. סתם לדוגמא, 3 מתוך אותם חמישה גופים עבדו על לי פרי וDE LA SOUL בהאנגר לפני כמה חודשים.... אל תדאגי, נסדר לך ולנאטי BACK STAGE PASS....

sista natty

New member
אההמ אההמ../images/Emo9.gif

סוויטה ב"דיוויד קונטיננטל" התכוונת?

yaarasta

New member
אהם אהאם

סוויטה ב SHERATON PLAZA לכשף, ובשבילך אני אזמין אירוח במאהל בדואי.... או איזה טיפי בשנטיפי....
הרגתי את עצמי..... בומבוקלאאט....

sista natty

New member
../images/Emo45.gifאני תורמת את הסוויטה לכשף...

כל עוד אני עם הילד תערובת... גם סובארו שנת 89 תספיק לי, yuh dun know!

אה.. מה הבעיה?!?!!?!

יש לנו סובארו שנת 90 שהכל חדש בה.. אם את מעוניינת חהחהחהחה סתם.. סתם.. דוגרי הצחקתם אותי עכשיו עם כל השטויות.. מאהל בדואי.. סוויטה במלון מוזר.. חהחה קאטלק ילד תערובת, אממ... ממ... זה הצחיק רק אותי??
*יער- אולי תארגן איזו מסיבה במאהל בדואי עם באסטה שלהם פיתות עם לבנה, זעתר וכל הטארלאליי חח.. שיהיה יום נעים ושבוע טוב (= -כשף!

yaarasta

New member
כשף, כפרע עליך

פספסת אחותי, בזמנו החבר'ה שעושים פיתות דרוזיות בתחנה המרכזית בת"א (ליד MAD-MAN)גוייסו ע"י לא אחר מאשר יהונתן חיים שגב לבוא ולפנק בטעמים בריחות בזעתר ובשמן זית בקיוב. מה שהוחלף ע"י רעה והנקניקיות, שהוחלף ע"י אפיק עם הג'רק צ'יקן והרייס & פייז, שהוחלף ע"י בולדוזר שהורס עכשיו את המקום.... דיי נו, הייתי חייייב...

זין! מתי STING בא לארץ?

עכשיו הרגת אותי! אני מתגייס עוד יומיים! להופעה של רוג'ר אני בטוח מגיע!(גם אם זה יכלול נפקדות) אם אני מבקש מהמפקד לצאת להופעה של רוג'ר אני לא יכול לבקש לצאת גם להופעה של STING, אני מקווה שזה עוד 4 חודש..

למעלה