אוקי אוקי אוקי אז ככה!!!

• פותח הנושא NTL
  • פורסם בתאריך

NTL

New member
אוקי אוקי אוקי אז ככה!!!

אני חדשה פה אבל לא חדשה עם זינה. אני מחפשת אנשים לדבר על זינה וכו ונראה לי הגעתי למקום הנכון! אממ... אם מישהו\י רוצה לשלוח לי הודעה לאי סי קיו בשמחה... למי שפספס או סתם אוהב ורוצה קניתי בDVD את שלושת העונות הראשונות של זינה!!!!!!! בכל אופן האי סי קיו שלי: 920846

YAELIKH

New member
שלום שלום וברוכה הבאה

היי אני נועה בת 16 מת"א אני מאוד אשמח לדבר איתך על זינה ועוד דברים עכשיו אני בשיעור אבל אח"כ שאנינ אגיע הביתה אני אשלח לך הודעה רק שתדעי שהגעת לפורום הכי טוב ותהיהי נוכחת לכך בהמשך טוב מתחיל לי השיעור אז אני אדבר איתך שאני אחזור הביתה בייי

gabrielle

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שלומלום לך- ברוכה הבאה לפורום- ואכן הגעת למקום הנכון:) אני מאוד מקווה שתהני פה:) ד"א אני ירדן בת 17 מגבעתיים ואני מוכרת בפורום כ- " גבריאל " או " גבי " פשוט כי היא האלוהים שלי. כמו שנועה אמרה- אכן הגעת לפורום הטוב ביותר

shanyz

New member
היי!!

אני שני, בת 17 (ביום שבת!!) מת"א... לי אין כינויי מעניין כל כך=) אממ אני שמחה שהצטרפת! גם אני קצת חדשה פה..=) טוב, אז תהני!! בייביי

LLRO

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

טוב, אני רק אחזור על מה שכולם כבר אמרו לפני, אכן הגעת למקום הנכון אם את רוצה לדבר על זינה (וגם אם את רוצה להגיע לשער מנשה....) ברוכה הבאה.... תהני....

למעלה