אוקי אוקי! איפה כולם? לאן הלכתם?

Posiedon

New member
אוקי אוקי! איפה כולם? לאן הלכתם?

עזבו רגע בגרויות,ותגידו משהו והמשהו הזה הוא להגיד שמישהו חי כאן, איפה סתיו איפה רעי איפה רונה איפה יערה איפה יניר (תקן אותי אם אני טועה) איפה רוני איפה דר (תקן אותי בלה בלה בלה) איפה night mistress (אני לא יודע את השם) איפה עידן איפה noki (גם לא יודע את השם) איפה אנה אם תגיבו אני אדע שמישהו חי כאן. אה!,וסימן שאלה אחד גדול לכולם>?< !

WallFlower

New member
קיבלת סימן חיים../images/Emo70.gif

אוףףףףףףףףףףףףףףף....אני לא יכולההההההההההההההה!!!!!!!אני שונאת בית ספררררררררררר...
הנה יום רגיל בחיים שלי - אני באה לבית ספר בשמונה שעתיים מהכל אני מקבלת שיעורים בכל דבר שזז, חוזרת הבייתה בארבע הולכת "לנוח" ולא יוצאת מהמיטה עד שבע וחצ בבוקר יום למחרת...

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifגם אני כאן

(כתבתי כאן רק פעם אחת אבל אני קורא כל יום כמעט) וגם אני שונאאאא בית ספררר! תיכון זה חרא! אנשים - טיפ קטן שימושי ולא הכי מעשי - תישארו בחטיבה!

Idan91

New member
כנ"ל,

חייבים להטיס את השנה הזאת איכשהו. יאללה, מיציתי.

Idan91

New member
עמוסה נורא -

כרגע, עזבתי את הכל לטובת סדר יסודי בחדר (משהו שלא עשיתי כבר... לא חשוב).

scooby4

New member
תודה ששאלת... אבל אני פה

בכל מקרה, אני שם הרבה דברים על אש קטנה בגלל איזה דבר מעצבן, משני ומטריח הנקרא "לימודים". אז תסלחו לי אם אני מאוד נעלם מהפורום...

ד ג י

New member
אני גם כאן אבל פחות

גם בגלל שהצטרפתי לעוד כמה פורומים. וגם בגלל הדבר האהוב אליי לימודים (המורה אפשר בבקשה בבקשה עוד מבחן בהיסטוריה או למה את נותנת רק שבעים תרגילים המתמטיקה יש בספר מעל 1000 על תתקמצני) אני יודע שאני מדבר שטויות אבל אני מנסה להשקיע השנה וכבר נמאס לי

Posiedon

New member
:),דוקא היום יש לי מופע פתיחת שנת

הלימודים שבה תופיע מיומנה והמכונה של הפחיות אצלינו בבית ספר קצת מקולקת אז פעם יצאו לי 2 פחיות בבת אחת במקום אחת ומה 3 שקל שהכנסתי קיבלתי עודף של 5 שקל מזל של ילד... חוץ מזה המורים בתיכון נורא קפדנים ונורא מלחיצים והשנה אני עושה קריעת שכל רצינית

black flower

New member
רגע רגע רגע!!!!!

אני לא קיימת!?!? איך נעלבתי ממך עכשיו פוסידון!

Posiedon

New member
למהר זה בהחלט לא טוב....

קבלי התנצלות,ובובת שלג (תקווי שלא תימס) ויהיה נחמד אם תגידי ניב ככה אני אוהב :) וללא ספק פיזיקה לא תעזור לי בעתיד וככה גם לא מדעי החברה...

Tapuda

New member
טוב אמממ.....

אני כאן...ואני מתפלאת שמישהו פה זוכר אותי בכלל...... נו טוב החיים קשים...לימודים SUCKS! וזה גם בגלל שאני בבית ספר מחורבן........

annagr

New member
אני פה...

קוראת דברים בסתר.. פשוט אין למה להגיב... (חוץ מבקשות עזרה שנכתבו על ידי עצמי) אה כן, תודה על העזרה.. היום אני הולכת לחפש את הספר

Tapuda

New member
יוווווווו

סופסוף שאני מצליחה להיכנס!!! המחשב המחורבן שלי!!! עוד 11 יום!!!!! (יומולדת.....)

למעלה