אוקי אז בהמשך לשאלתה של שטרודלית

kisses

New member
אוקי אז בהמשך לשאלתה של שטרודלית

מהו ה - NICK NAME הכי אהוב עליכם? מה הכי מצא חן בעינכם. אני אהבתי את שמופית; ואת שטרודל כי זה תמי דעושה לי קונוטציה לעוגת התפוחים.

שמופית

New member
אני דווקא לפעמים רוצה להחליף

את הניק שלי, כי יש לי שמות חיבה שאני יותר אוהבת
חוץ מזה, אהבתי את דורלים, ששילבו בין 2 השמות שלהם ויצרו שם חדש ונחמד ! וחוץ מזה, עכשיו התעוררה לי הסקרנות ואני מתה לדעת איך קוראים לג´סיקה ולפילה

jess ועוד

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

fila

New member
אני גם אוהבת את השמות שציינת../images/Emo45.gif

גם shelycat פה בעיני. אני הייתי רוצה דווקא להזדהות בשמי האמיתי ולשים תמונות מהחתונה אבל אני מאוד חוששת מהחשיפה הזאת, במיוחד בגלל הסיפור שלנו.

kisses

New member
כן SHELYCAT הסיפוא מאחוריו נורא

מעניין והכינוי הזה נורא מתאים לה לדעתי
. אני גם נורא אהבתי את גסיקה ואני מחכה בקוצר רוח לשמוע מה יהיה הכינוי החדש. ולגביך פילה, אני נורא מבינה את החשש להחשף, בסופו של דבר הנט הוא כלי מאוד מסוכן. אך אני מקווה שעם הזמן תחושי נוח ועם לא תמיד יש את המפגשים שלנו ששם תמיד תוכלי לחוש אחת מהמשפחה.

fila

New member
מאוד נוח לי כאן../images/Emo24.gif

עובדה שאני משתפת אתכן במחא דברים... פשוט החברות של האקסית שלו מסתובבות פה בפורומים של תפוז ואני לא ממש מוכנה לזה שהן ידעו פרטים על החיים הפרטיים שלנו ואני מאוד ישמח להביא את התמונות למפגש העיקר שאני אצליח להגיע!

Ronnie*

New member
מקפיצה...

אני סקרנית לשמוע מה הסיפור... כנראה פספסתי...

shelycat

New member
לא ממש סיפור......

הניק שלי הוא שילוב של השם הפרטי שלי SHELY עם ווראיציה על חלק משם משפחתי (עם שגיאת כתיב). אבל בעיקר ובמקור הוא נובע מהמשחק עתיק היומין למחשב שנקרא ALLEY CAT שדי אהבתי בצעירותי.

Ronnie*

New member
אני חושבת שאני זוכרת את המשחק...

שם מצוין, בכל מקרה... אני מתה על חתולים.

למעלה