אוקי, אז ככה:

אוקי, אז ככה:

מי לדעתכם יפה יותר? קגומה או קיקיו? (ובבקשה אל תערבו כל אחד את השנאה שלו לשנייה
)

לי Li

New member
המ

לא יודעת 0.0 לפעמים מציירים מישהי ממש יפה ולפעמים פחות 0.0 אבל בכלליות, אם נתעלם מהפוני המוזר והגדול מידי שעושים לה לפעמים אז אני חושבת שקיקיו

לי Li

New member
גם נכון ^^

אם היית שואלת מי מתוקה וילדותית יותר הייתי אומרת שקאגומה אבל בנוגע ליופי, אני חושבת שקיקיו, יש לה מראה יותר... הממ... אצילי (?)

Fay Wood

New member
אתם רוצם להרוג אותי אם השאלות האלה?

!?!?!!??! אני גרועה בבחירות..
אממממ אממממ אמממממממממממממממ........ דיייי המוח שלי נשרף!!!!!! *קרס מחשיבת יתר...
* חזרתי לעצמי, אז, שתיהן כי לכל אחת יש את היופי שלה, ואף אחת מהן לא יותר יפה מהשנייה.... ולמרות שיש רגעים שבהם אני שונאת את קיקיו ומוכנה לזרוק אבנים על הטלויזיה (ועל המחשב) מרוב עצבים-כמו שעומד לקרות היום- היא ממש ממש ממש יפה! היא מדהימה אבל קגומה גם... לקגומה יש את היופי שלה, והיא פשוט מושלמת בכל הבעה ומצב... אבל גם קיקיו *חשיבת יתר!!!!! חשיבת יתר!!!!!!!!!!!!!!!!* דייי קיצר שתיהן... אני מרחמת עליבם שאתם צריכים לקרוא את המגילה הלא מובנת הזאת 0.0

נ ו ע

New member
../images/Emo45.gif

גמאני חושבת ששתיהן וכל אחת עם היופי שלה

special girl1

New member
חחח

כל כך מזדהה גם אני לא אוהבת לבחור.. וגם לא יודעת.. אז אצטרף לתשובתך

קיקיו.../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif

אפילו שהיא סטייליסטית מעצבנת שלא אכפת לה אם העולם יושמד וגםם, יש לה שיער בריבועים.~_~ אבל היא בכל זאת יפה.
אבל סאנגו יותר יפה משתיהן.

Hadassmn

New member
לא יודעת

ת'אמת .. אני אוהבת את הפנים של קגומה יותר.. אבל זה לא כזה משנה.. זאת אומרת.. הן מצויירות! סורי שאני מנג'סת לכם עם זה אבל חחח

דופיאשה

New member
עם כמה שאני שונאת את קיקיו אני בחרתי

בקגומה סתאאםםם. אין מה לעשות קיקיו רעה מגעילה אבל יותר יפה מקגומה היא שקסית ביותר
אבל קגומה חמודה את האמת הן נראות כמעט אותו הדבר

למעלה