אוקי אממ חברים? אני זקוק לעזרה....

fayd הפשוש

New member
אוקי אממ חברים? אני זקוק לעזרה....

זה נוגע למיפגש ביום רביעי, ביגלל מה שקרה ביום שבת אני קצת חושש מהיתקהלויות אני חושש שאני לא ימצא את עצמי שם, אז מה שאני זקוק מימכם זה זה: אם אתם מגיעים לשם ורואים נער בן 16 גבוה אם שער כתום (ג´ינג´י) אם עגיל בלשון ש: או מדבר בקול רם, או יושב בשקט ומעשן ווינסטון אדום בשרשרת, או פשוט ניראה כאילו הוא לא ממש יודע איפה הוא, או פשוט כולם אז תיגשו אליו כלומר אלי ותציגו את עצמכם ותהיו נחמדים בבקשה בבקשה בבקשה בסדר? אני יודה לכם מאוד. אוהב מאוד מאוד אלון.

resputin

New member
"יש חצאי אלפים פה?"

מותק, הכל יהיה טוב, רק בקשר לוינסטון האדום...

p o l i

New member
וואו...

להאבד בת"א זה באמת דבר קשה- גם לכאלה שלא מכירים את המקום... אבל אל דאגה... אם נראה אחד כזה, נעזור!!!

RedRose

New member
הי../images/Emo70.gif אני הלכתי לאיבוד בתל אביב../images/Emo70.gif

אני וחברים חזרנו מהים ולא ידענו איפה יש אוטובוס.. בלה בלה, הסתובבנו בערך שעה וחצי.. כי מה, חברה שלי אמרה שהאוטובוס לא נמצא בקינג גורג, אז המשכנו להסתובב.. קיצר, בלה בלה, הגענו בסוף לקינג גורג, והאוטובוס היה שם.. כאילו, זה לא שהלכנו לאיבוד.. פשוט לא ידענו לאן ללכת..

fayd הפשוש

New member
אוקיי אממ לא ממש הבנתם אותי..

לא היתכוונתי ללכת לאיבוד בתוך תל אביב עצמה (הרי כולנו יודעים שזה לא אפשרי) היתכוונתי אם תיראו מישהו שנירא! כאילו הוא הולך לאיבטוד באגודה בתוך המיפגש כאילו מישהו נתן לו סטירת לכי והוא לא ממש יודע אייך להגיב על זה לזה אני מיתכוון אז תיפנו אלי ותהיו נחמדים! (בבקשה)

למעלה