אוקי אני לא יודעת

SHANY4E

New member
אוקי אני לא יודעת

אם זה שווה הודעה, אם לא סליחה מראש, אז אמממ THE ACADEMY הוציאו את הקליפ החדש שלהם, וואי, אני לא יכולה להסביר לכם איך אני מאושרת
לא ידעתי אם לפתוח הודעה, כי למרות שהם מופיעים בערוץ, זה ממש פעם ב... אניוואי, מושלמים
אחד אחד
, למרות שזה לא קליפ ממש מושקע, אני פשוט התאהבתי. והשיר, וואי פשוט אין מילים, חרוש אצלי כבר שבוע
אה, וב3-4 יוצא הדיסק שלהם, אם למשהו בא לקנות לי
תהנו.

M a a y a n K

New member
אני חושבת שזה בסדר...

הלהקה מופיעה בערוץ והכל, אז נראה לי שזה סבבה...

SainTonix

New member
נחמד מאוד.. לא משהו מיוחד

האלבום הקודם שלהם היה סביר, זה סגנון קצת חרוש, זה שילוב של פאניק אט דה דיסקו ופול אאוט בוי.. (טוב בכל אופן, הם חברים ממש טובים ואותה חברת הקלטות אז צפוי שהם יהיו דיי דומים). לא כל כך התלהבתי מהשיר, קצת מעצבן אבל יהיה בסדר, אני בכל אופן אוריד את האלבום P=

SainTonix

New member
פולין

משלחת 8 ימים, היה ממש ממש כיף, נהנתי כל כך, היה ענק

../images/Emo69.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

זה תמיד מזכיר לי שבכיתה ד' או ה' המורה שלנו לערבית סיפרה לנו שהבת שלה הייתה במחנות והיא ראתה סבונים שמיוצרים מעור ושומן של אנשים. מאז אני בטראומה.

CitizenErased

New member
ראיתי, נחמד ../images/Emo13.gif

וכן, מותר לפתוח פה הודעות חדשות על כל להקה שקשורה לערוץ (כל עוד יש משהו מעניין לומר כמובן חח)

Xx Moriko xX

New member
ראיתי כבר אתמול XD

זה כבר הגיע לערוץ?
הרעיון של הקליפ נחמד+.. אני רק לא מבינה למה פיט צריך להדחף
ועוד עם "פרסומת סמויה". כל ה" אהאהאאהאה" מתחיל לעצבן לקראת הסוף אבל תכלס שיר נחמד. ווילאם בקט אנורקט ><

../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

האלבום הקודם שלהם היה ממש טוב אני נורא שמחה שהם חוזרים לעוד אחד כי הם קצת נעלמו אחרי הסיבוב הופעות. השיר בהתחלה פחדתי ממנו O_O אח"כ אהבתי חח והקליפ.. המ.. טוב? שני וויליאמים זה נהדר
. אבל מה הקטע של פיט? כאילו מה תקעו אותו באמצע החיים 'היי אחי היום הסתכלתי במראה ולא ראיתי את עצמי' 'אה טוב אני הולך ביי'
. אה, ו.. וויליאם בקט כוסיתתתתתתת!!!!!!!1111111 דמאט הוא כזה גבוה, זה בטח כיף לחבק אותו XD הוא צריך לפתח קריירה כשחקן כדורסל
.

אהה פרסומות סמויות?../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

א. הקטע של פיט X__X ב. נושא הפלאפונים. וואו, אז יש לכם פלאפון משוכלל דור 2594945, די עם הפרסומות הסמויות לפלאפונים. ג. כשוויליאם מגיע להופעה >> באדום זה וויליאם בכחול רשום TAI שזה The Acadmy Is... בירוק רשום Santi שזה שם האלבום

לזזל!../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

למישהו יש את השיר באורך מלא? יש לי אותו רק בדמו [לא שונה, פשוט קצר יותר] ואנלא מצליחה להוריד אותו! אר.

חחח אחרי שכתבתי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

גם אני מצאתי, ברשר אידיוט תודה בכל זאת ^^

למעלה