אוקי אני ממש אבל ממש צריכה עזרה!

devil lady

New member
אוקי אני ממש אבל ממש צריכה עזרה!

אילו שמנים יכולים לעזור לי לריכוז ולרעננות במבחן??? או אפילו טיפ אחר כי אני ממש צריכה!

0 אור 0

New member
להמרצה ורענון

שמן רוזמרין - מאד ממריץ ומסייע לחידוד הזכרון - אבל לא מומלץ אם יש לך לחץ דם גבוה. אם את מאד עצבנית - אפשר מליסה - שהוא גם מרגיע אבל מרומם ומרענן. אני אחפש בערב בבית - היה לי פעם מתכון לתערובת ממריצה (להרחה)

בזמן המבחן ולפני תמרחי על כף היד

מליסה ולבנדר שתכיני לפני בשמן בסיס תמרחי על המפרק ותריחי זה מעודד זיכרון ואפשר גם במבער או על דש הבגד . בכלל זה מומלץ לאנשים שסובלים מאלצהיימר כדי לעורר את הזיכרון שלהם (לאלהיימר אקוטי לא כרוני ). זה עובד נפלא שלי

devil lady../images/Emo24.gifברוכה הבאה,,,,

שמן אתרי אורן מקנה יכולת עמידה בלחצים,מרענן ומחייה שמן אתרי אנגליקה מחזק זיכרון,מקרקע,ממרכז,ומוציא מאדישות. שמן אתרי אקליפטוס מגביר כושר ריכוז,מלהיב,מרגיע מערכת רגשית עמוסה מידי. שמן אתרי ארז מאזן אנרגטי,מפחית פחדים,כעס ונותן אומץ מקנה עוצמה, שמן אתרי גרניום מרגיע,משקיט,מרומם רוח נפש,אנטי דיכאוני,משחרר מפחדים יעיל למצבי חולשה הנובעים ממחסור באדרנל שמן אתרי פטצו"לי מחזק מחשבה,מקרקע ומאזן נפשית שמן אתרי קמומיל מפחית לחצים,אנטי דיכאוני,נוגד חרדות יעיל לנדודי-שינה שמן אתרי מנתה ממריץ,מרענן,את הנפש,ממריץ את ההגיון והחשיבה. שמן אתרי נרולי אנטי דיכאוני רב עוצמה יעיל למצבי היסטריה,נדודי-שינה,ומתח חזק,מחזק,ומרגיע לב. בהצלחה במבחן המשך יום נפלא

עדי 5

New member
חדשה פה ויש לי שאלה

ראיתי את הרשימה שאביבה רשמה. אני מבינה שחייבים להוסיף שמן לשמן האתריים, באיזה יחס? האם שמן שקדים טוב לזה?

שלום עדי!

חוץ מהשמנים האתריים לבנדר ועץ התה, לכל שמן אתרי אחר חייבים להוסיף שמן נשא וכן, שמן שקדים הוא שמן נשא אבל ישנם עוד כמו: שמן סומסום, זרעי ענבים, שמן דקל וכו'.גם שמן זית הוא שמן נשא ושמן רפואי בפני עצמו. לגבי היחס זה תלוי לאיזה מטרות ולמי. השמנים האתריים חזקים מאד ולא מומלץ להכביר בכמויות.

0 אור 0

New member
שימוש בשמן נושא

להסבר מעמיק יותר + מידות אני כמעט בטוחה שיש במאמרי הפורום. אבל הנה העיקרון: השמן האתרי משפיע בכמויות ממש מזעריות. ז"א שאם למשל כדי להשפיע מספיקות לי 1-3 טיפות של שמן אתרי, אז אני מערבבת אותן בכמות השמן הנושא שנחוצה לי לאותו איבר שאני רוצה לעסות: הגב, כל הגוף, הפנים ... במתכונים הנפלאים שאביבה מפרסמת יש כמויות מדוייקות, אבל אם למשל אני רוצה עכשיו לעסות לך את הגב ולשלב שמן אתרי מסויים - אני פשוט אשפוך לצלוחית את כמות השמן הנושא הדרושה לכל הגב ואטפטף לתוכה טיפה אחת מכל שמן אתרי שאני רוצה בתערובת. טיפ: הריח הדומיננטי יהיה הריח של השמן שהכנסת אחרון.

באיזה אופן להשתמש בשמנים?

הרחה\מריחה? כמה למה ועל מה את ממליצה? (בעיקר לפני בגרויות-בזמן השינון\מבחן?)

0 אור 0

New member
בהרחה

תקחי אתך בקבוקון עם התערובת הממריצה ותריחי מדי פעם להצליל את הראש

../images/Emo140.gifפטל האחת והיחידה,תערובת לזכרון

שמנים שעוזרים לזיכרון,בעיסוי,או במבער. בבקבוק זכוכית כהה של 100 סי.סי. לטפטף 10 טיפות שמן אתרי רוזמרין. 8 טיפות שמן אתרי מנתה. 10 טיפות שמן אתרי פלפל שחור. 10 טיפות שמן אתרי קרדמון. 10 טיפות שמן אתרי גינג"ר. לערבב את כל השמנים שבבקבוק. להוסיף לתוכן,שמן בסיס שקדים מתוקים לערבב שוב הכל יחד לעסות עיסוי ברקות. יש עוד אפשרות מכל שמן אתרי ,לטפטף לצלוחית המבער 1-טיפה של שמן אתרי לערבב את השמנים האתרים יחד בצלוחית ולהוסיף מים. התערובת לא מתאימה לנשים בהריון,לקשישים,ולילדים. יום טוב.

למעלה