אוקי, אני מת על הדוקטור.......

אוקי, אני מת על הדוקטור.......

ולא מזמן סיימתי את העונה החמישית שהייתה קצת מבלבלת מבחינתי אבל באופן טוב. רציתי לשאול אתכם, מה דעתכם על השינוי התמידי בצוות השחקנים. בהתחלה, מחליפים לנו את הדוקטור באחד אחר, אז מחליפים לנו את בת לוויתו, אחרי זה מחליפים לנו עוד פעם אותה ובעונה החמישית מחליפים את כולם!!!!!!!!!!! בתור אחד שקשה לו עם שינויים בקאסט, היה לי קשה מאוד לקבל את זה. אני כבר ויתרתי על הסדרה כל כך הרבה פעמים ולמשך הרבה זמן (בין כל עונה לקח לי יותר משנה לראות את ההמשך). הסיבה היחידה שחזרתי הייתה בגלל הזמינות ב- VOD של הוט (ובגלל שזה בחינם, כמובן). אומנם התאהבתי כל פעם מחדש אבל זו הבעיה, התאהבתי מחדש ואז בסיום העונה עוד פעם שברו לי את הלב. אז מה אתם חושבים? אתם אוהבים את השינויים החרוניים האלה? שונאים אותם? אדישים?

Outplay

New member
לדעתי זה עדיף

מאשר לסיים את הסדרה אחרי 2 עונות כי השחקן פורש. יש לזה הסבר הגיוני בסדרה, זה לא שפתאום הוא משתנה, יש לזה התייחסות מאד גדולה. ולמרות זאת, אני בעד שכל מלווה תשאר יותר מעונה - שתיים.. ואני מקווה שגם הדוקטורים יתחילו להישאר קצת יותר (לא נראה לי שהיה דוקטור שנשאר בתפקיד יותר מ5-6 שנים)

Outplay

New member
ממחקר עולה כי ../images/Emo260.gif ../images/Emo58.gif

1. וילאים הרטנל - 3 שנים 2. פטריק שםמשפחהמוזר - 3 שנים 3. ג'ון פרטויי - 4 שנים 4. טום בייקר - 7 שנים 5. פיטר דיווידסון - 3 שנים 6. קולין בייקר (קשור לטום בייקר?
) - שנתיים 7. סילבסטר מקקוי - שנתיים + תפקיד בסרט 8. פול מקגאן - בסרט בלבד 9. כריסטור אקלסטון - שנה אחת (הכי מעט זמן כדוקטור) 10. דיוויד טננט - 5 שנים 11. מאט סמית - כרגע שנתיים, חתום לעוד שנתיים אאל"ט
מסקנות: טום בייקר היה הכי הרבה זמן דוקטור אחריו דיוויד טננט פול מקגאן היה הכי מעט זמן דוקטור (משהו כמו שעה וחצי) אחריו כריסטופר אקלסטון ששרד עונה אחת בלבד

shaharEB

New member
אני חושבת שאם לא היו השינויים האלה,

הסדרה עדיין תימשך והכל יהיה טוב , אבל עדיף שישתנו הדוקטורים והמלווים, כי ככה זה נהיה יותר מעניין.. עד שמגיע השחקן האהוב עלייך
ושהוא עוזב זה ממש עצוב

MispIaced

New member
או../images/Emo58.gif

כשאתה חושב שהשחקן הכי פחות אהוב עליך הולך להשתנות, ואז לא, הוא סתם מת. >_>

למעלה