אוקי אנשים, אני שמח לבשר

Nightwish-boy

New member
אוקי אנשים, אני שמח לבשר

שככל הנראה אחרי פסח אני אנסה להתחיל ולהיות צמחוני (פשוט, המשפחה שלי שומרת כשרות, ולהתחיל עכשיו זה בלאגן, כך שאני מעדיף לחכות עד אחרי פסח) ואני צריך עזרה רצינית בבניה מחודשת (ומאוזנת) של התפריט. השלמות לברזל האבוד (איזה שם יפה לספר פנטזיה סטייל טולקין), איזונים בחלבונים וכו´. ככל שתוכלו לעזור יותר, כך ייטיב. השכנוע הסופי בא מכיוון ידידה צמחונית שלי, שלא נוגעת כמעט בפירות (כמוני) והדבר לא מפריע לה. בקיצור אני צריך
.
לי! שלכם
דור

דורון ק

New member
היי,ברוך הבא לצמחונות../images/Emo13.gif

רק ארשום שתזונה נכונה וספציפית צריכה להיות מורכבת בעזרת תזונאי שמתחשב בנתונים כמו:חילוף חומרים(יחס שומן/שריר אצל מי שיש מיכשור),פעילות,משקל,גובה,העדפות לגבי אוכל וכו´. על חלבון אין צורך לשים דגש אלא אם כן אתה אנורקסי(מה שאני מבין שלא)-רוב האנשים בעולם המערבי אוכלים פי 2 חלבון ממה שהם צריכים. מקורות ברזל מהצומח:שקדים,חומוס,טחינה,אגוזי לוז,עדשים,אפונה,משמש מיובש,שזיף מיובש,גרעינים,פטרוזיליה וכן נמצא גם באיכות ירודה יותר במאכלים כמו אורז מלא,חיטה מלאה ודוחן. כמו כן מומלץ לצרוך ויטמין C על מנת להגביר ספיגת חלבון.

Nightwish-boy

New member
עשית לי את היום

מכיוון שאני אוכל חומוס ועגבניות מדי יום וגם לא מעט טחינה ואפונה ושטויות אחרות בסגנון, אז לא צריכה להיות לי בעייה. כמו כן אני צורך כדורי ויטמין C בכל מקרה, מכיוון שחסרים לי פירות, ואני חושב שכדאי שאתחיל להשתמש גם במולטיויטמינים שיש אצלי בבית בכמויות מסחריות. תודה וחג שמח ובריא (כשר? לא בבית ספרי). שלך
דור

Nightwish-boy

New member
גררר... ממך ציפיתי ליותר...

ובכלל, מה אתה עושה פה? אתם ה"קשוחים" לא אמורים ללכת ולצוד דובים נורבגים עם השיניים? שלך
דור

shanty.G

New member
...כן כן, אחרי החגים (וממחר דיאטה)

חג שמח ובהצלחה!!!

Nightwish-boy

New member
דיאטה אני עוד לא צריך ../images/Emo8.gif

אני 52 קילו על 172 ס"מ... איזה דיאטה ואיזה פילים ברוטב עגבניות שרי. וחוץ מזה, אם אני אעבור עכשיו, את יכולה להיות בטוחה שהורי היקרים שהביאוני עד היום ילכו ויקפצו מהחלון (את צריכה לראות איזה בלאגן היום... שלחו אותי לאכול על הדשא למטה. אכזריות!) ותודה! שלך
דור

למעלה