אוקי אנשים להכנס!!

AeroDar

New member
אוקי אנשים להכנס!!

זה לא יכול להיות שאנחנו מנסים להרים את הפורום וכבר יומיים קיים המשחק ורק 4 אנשים הצביעו... צריך שכולם יצביעו אז יאללה!!

AeroDar

New member
טוב...

כפי שאתם רואים אני כותבת פה הודעות לעצמי ומגיבה לעצמי... נחמד מאוד... בקיצר... הלכתי כמה עמודים קודם בפורום והסתכלתי על המסדרון שעשינו... ועכשיו, איפה : סער? עומר? נדב? לי? אורי? דור? מאור? דפנה? אור? ועוד כמה שלא רשמו את השמות שלהם אז אין לי מושג איך קוריאם להם... למה אתם לא מצביעים? אתם בכלל חיים?

AeroDar

New member
אני לא חושבת ש...

יש פה אנשים בפורום שאוהבים את כריסטינה...אוקי סליחה, אני בטוחה (!) שכל האנשים פה בפורום לא אוהבים את כריסטינה... שבת שלום לכולם!!! תהנו! תעשו חיים! תבלו!

weird dust

New member
אני מכיר כמה שאהבו את השיר ביוטיפול

לא אני לא לדאוג כמה חברים שהתלהבו מהפרסומת של לאומי

jammit

New member
אני מודה שיש לה קול טוב

אבל ההתמסחרות והזנותיות שפשוט מתפוצצות ממנה די....אממממ... "מעצבנות" אותי {בלשון המעטה}

PJ Harvey

New member
היא לא שרה,היא צועקת.

והיא נשמעת כמו "fozy the bear" מהחבובות. חוץ מזה,הבעיה היא לא רק "המוזיקה" שלה... גם קלאסיקות ג'אז ובלוז בלתי נשכחות היא מצליחה להרוס,כי היא פשוט טיפשה, וחסרת נשמה. והדבר היחיד שחשוב לה הוא שכולם ישמעו וישבחו את הטווח הוואקלי שלה. מה לעשות,יש אנשים שפשוט לא מבינים שאמנות נמצאת בתדר רוחני. הם חושבים שיכולות וואקליות,מילוליות או ויזואליות הן הוכחה ניצחת לכך שיש להם נשמה של אמן. הם לא קולטים שיש הבדל תהומי בין art ו- craft .... הם לא מבינים שהדברים האלו הם רק אובייקטים/חפצים/כלים. אמצעים מטאפיזים להשגת מטרה רוחנית, שרק אמנים יודעים איך להשתמש בהם כדי ליצור אמנות. חארות

למעלה