אוקי אתגר חדש , מוכנים

mirigami

New member
אוקי אתגר חדש , מוכנים

מי רוצה להדגים בפורום קיפולים בהסברים בלבד ללא הוראות כתובות. למי שחושב שזה בלתי אפשרי יזכר באמן קאסה סאן אוקי אני אתחיל במשהו פשוט ולאט לאט נקפל דברים מורכבים לא אומר מה אנחנו מקפלים מי שיצליח לקפל ידע מה מקפלים

mirigami

New member
קיפול מסורתי דרגה בינונית עד קלה

1. לקפל קדקוד לקדקוד 2.ושוב לקפל קדקוד לקדקוד כך שיווצר משולש קטן יותר 3.לפתוח לגמרי ולהניח על השולחן כאשר הצד הלבן פונה אליכם 4.לקפל כל קדקוד למרכז 5. להפול לצד שני 6. ולקפל צלע לצלע כך שיווצר מלבן 7.להניח את המלבן כאשר הצד הפתוח פונה אליכם 8.לקפל צלע עליוןלקטע המרכזי בצד אחד בלבד (כך שיתקפל משולש ) 9.להפוך לצד שני 10. ולקפל כמו שלב 8 צלע עליון לקטע מרכזי כך שיווצר משולש 11.כל יד מחזיקה קדקוד של צלע הבסיס של המשולש ומחזיקה כמו כובע. 12. וסוגרת לריבוע (קיפול בסיס אחד) 13.מחזיקב כאשר הקדקוד הסגור של הריבוע פונה אליכם 14.במרכז הריבוע פס לבן המחלק את הריבוע לשני משולשים 15.להכניס אצבעות לתוך הפס הלבן ולמשוך את הנייר ולשטח שיתקבל מחומש 16.להפול לצד שני 17.ולחזור על שלב 15 18.לדפדף 19.כך שיווצר מחומש עם פס לבן באמצע 20. לקפל צלע אחת לקטע המרכזי שימו לב לקפל את הצלע המקבילה לקטע המרכזי (הפס הלבן)לקפל בשני הצדדים 21להפוך ולחזור על שלב 20 22.לקפל קדקוד כלפי מטה שימו לב לקפל רק קדקוד אחד 23. להפוך ולקפל גם בצד שני ולפתוח את ה............. בהצלחה

gaharoni

New member
מירי, שיחקת אותה

רעיון מגניב. אפילו הצלחתי... יצא לי דינוזאור (סתאאם).

mirigami

New member
תודה ,תודה ועכשיו נסה לתת הוראת

קיפול כמו שאני נתתי רק תחשוב כאילו אדם עיוור צריך לקפל...

למעלה