אוקי..בעקבות בקשות

E l i a n

New member
אוקי..בעקבות בקשות ../images/Emo13.gif

אני שמה פה מספר כתבות אינטרנט על האלבום "מציאות הפוכה". חשוב לציין שאני קניתי את האלבום ביום שבו הוא יצא ולכן לא התחשבתי בביקורות הטובות עם הרעות. והבאתי את מה שמצאתי ברשת. אם למישהו יש עוד,הוא מוזמן להביא אותן בשרשור הזה. שאלה למי שיש לו את התקליט..לפי מה קניתם אותו? לפי זה שזה נימרוד?לפי הביקורות?לפי השירים? שיהיה לכולנו יום נעים
אליאן דבש.

E l i a n

New member
ועוד משהו..

אני לא יודעת אם לנימרוד יש חברה קבועה,ידידה או חברת נפש. אין לי מושג. ואין לי דרך להשיג את האינפורמציה. אם למישהו/מישהי יש מושג,הוא/היא מוזמנים לשתף את כולנו. הרי החברה שלו נותנת לו את ההשראה לעיתים,כמו בשיר המקסים "כשתלכי" או.."כמה שרק אפשר",באלבום "אין חלום אחר". יש לי שאלה.. רוצים לפתוח דיון על משמעויות השירים? אנחנו ניתן פרשנויות לשירים,ואם נזכה לראות את תגובתו של נימרוד ביום מן הימים,הרי זה משובח. אבל..צריך להיות חוק מסויים..רק מי שיש לו את האלבומ/ים יכול להשתתף. כפי שכבר אמרתי,אני לא בעד לתת באינטרנט מילים של שירים. יום יפה לכווווווווווולנו
אליאן

שירי15

New member
רעיון מצוין לדבר על המשמעויות../images/Emo106.gif

של השירים של נמרוד. ואותי מסקרן לדעת מה המשמעות והכוונות של השיר כדורים פורחים?

E l i a n

New member
אוקיי..כדורים פורחים..

מה היינו רוצים לדעת על כדורים פורחים,שירי? בואי תעלי שורה לדוגמא,ונדון עליה. אגב, יש לך את כל האלבום,נכון?

שירי15

New member
בטח שיש לי את האלבום, את שניהם../images/Emo151.gif

בכלל השיר הזה מעניין אותי אני חושבת שיש לו איזה משמעות מיוחדת באלבום משום ששמו השני בסוגריים הוא מציאות הפוכה כמו שמו של האלבום ואני לא יכולה לשאול על שורה מסויימת מעניינת אותי המשמעות הכוללת של כל השיר ולמה יש לו עוד שם . בעצם על שמו שם כל האלבום.

E l i a n

New member
שירי..אם את פה..

מה דעתך לדבר על זה בצ´אט היום? פה זה יהיה פחות נוח.. מסכימה? היום ב-18:30? פלייייייייייייז תבואי..! ואיזה כייף שיש לך את שני האלבומים! למה לא אמרת קודם??
אליאן.

שרון 11

New member
היי אליאן../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

את בפורום אם כן תעני......

למעלה