כמה דברים שלדעתי כדאי לשים לב אליהם- הצורות- כל כך מטושטשות.. אני לא יודעת איך להגדר את זה. אבל זה לא חלק. הצבעים- אני חושבת שבכוונה עשית את הניגודים, אבל לדעתי צריך לעשות צבעים להצללה שיהיו קצת יותר קרובים אחד לשני, ויותר לכיוון צבעי העור וקווירס השולטים
אני מציירת דוליז ויש לי פלטות עור מאוד שימושיות. מה גם שאפשר פשוט לקחת את הצבע עור של האנשים מהתמונה, ולהבהיר/להכהות לפי הצורך כדי לעשות את ההצללה. ובקשר לקווירס שולטים-זה סתם איזה משהו שמזכיר לי משהו
בכל מקרה, את צריכה להחליק את הקוים והפרטים, כדי שיהיו יותר ברורים לעיין. במצב הנוכחין זה ניראה במבט ראשון כמו אוסף כתמים כהים ובהירים. נסי לפשט את העסק ולגרום לצורות להיות ברורות יותר.
בכל מקרה, את צריכה להחליק את הקוים והפרטים, כדי שיהיו יותר ברורים לעין. במצב הנוכחי זה נראה במבט ראשון כמו אוסף כתמים כהים ובהירים. נסי לפשט את העסק ולגרום לצורות להיות ברורות יותר.
עם עבודות אחרות שנעשו כאן בפורום, כשמתורפת להן תמונת המקור ("פרוייקט הפורום" למשל) ותראי שיש הפשטה של הצורות ולא מתייחסים לפרטים הלא משמעותיים בתמונה. לא כל קצוות שיער מקבלת את האור-צל שהיא צריכה ולא כל קמט בפנים מודגש.