אוקי הרגע ראיתי (יורופ כנס) המנסרים

pertal

New member
אוקי הרגע ראיתי (יורופ כנס) המנסרים

הראשון. דרך המחשב אז טוב לא ראיתי את כל הסרט וזה חח לא בגלל פחד או משהו כזה פשוט לא הכי כיף לראות את זה מחשב (אפילו באיכות divx די טובה) שמעו(שמע) זה באמת סרט נחמד שיכול להכניס בך קצת פחד שונה מהמנסרים 2. זוויות הצילום פשוט ענקיות!!!!!! הקלוזאפ על הפרצוף של הנערה פשוט מפחיד וגם הרעש של המסור. הדמות של הנווד הזה שהם מעלים לאוטו.... חחחחחחח הוא יותר מצחיק מצ'ופטופ. חחחחחחח אה וראיתי גם את הקטע של הארוחה שדיברתם עליהם עם הפטיש.. נחמד נחמד.... גם הסבא נראה קצת מוזר בראשון (חח בלי שיער) אמממ לפי מה שהספקתי לראות השחקנית מצויינת.. וגם הקטע בסוף נחמד עם המשאית וכו וליטרפייס... עכשיו שאלה לי אליכם שהתשובה אליה יכולה להכיל ספויילר : בסרט הראשון רואים את ליטרפייס יוצא חיי ולא קורה לו כלום וגם לאבא ככה שאפשר לצפות לסרט שני איתם אבל בסרט השני ליטרפייס מת! חתכו לו את הבטן, לא? אז איך לעזעזל הוא חוזר לסרט רביעי??

europe1990

New member
חצי ספויייייללללרררר

תראה ראיתי את הסרט השלישי די מזמן(ולא ראיתי אותו באורך מלא- כי הייתי עייף! ומאז לא ראיתי אותו פעם נוספת!) מה שאני זוכר מהסרט השלישי זה- שפני עור עבר שינוי דרסטי, כלומר שינו את המראה שלו(מכוער מתמיד!) הביאו לו מסור חשמלי חדש וגדול עוד יותר! (המסור זה המשפחה-חח) בסרט השלישי הוא רודף אחר זוג שנתקע בפקק בכביש הראשי, הוא חוטף אותם או משהו. הזוג מגיע לתחנת דלק(איפה שהמשפחה מוכרת את בשר האדם) ומשהו קורה והדרכים שלהם נפרדות, אחד פוגש איזה איש בחנות, והשני נרדף עלידי פני עור- ופני עור חוטף אותו- משהו כזה! לא זוכר תראה זאת משפחה מוזרה-לא צריך הרבה הסברים, אם הוא מת או לא מת, מה זה משנה, גם אם נגיד בסרט השלישי לא מסברים איך הוא חי פתאום, זה הופך יותר למסתורי!!

europe1990

New member
נוווו אתה כבר לא בתול!! (דילדו יא

סוטה-!-חחחחחחחח) ספויילררררררר אין על הסרט הראשון הכי טוב בסדרה, יותר מהסרט השני! תאמין לי שאם תראה את הסרט על מסך TV אתה תהנה עוד יותר!! הסרט הראשון קטלני בטירוף!! כבר על ההתחלה התחלתי לשקשק! המסור, והקול של המכונה האדומה הזאת(מכסחת דשא?) ואיכככססס הסבא כולו ירוק- וראית את הסבתא?? היא גם שם! ואיזה קטעים הפטיש כול המזן נפל! ואיזה מסכנה הנערה, איך שהנווד רדץ אחריה בסוף, ובזמן שהם רצים הוא דוקר אותו(קטע קשהההההה) ופני עור הדפוק הזה חתך את עצמו עם המסור!-חחחחחחח

europe1990

New member
נימפומן אני!!!..!!?!!..!!?.!!...!

שתווווקקקקקקקק

pertal

New member
באמת די מצחיק הקטע בסוף

חחחחחח ראית את הפרצוף של הנווד (נקרא לו ככה? ) חח בסוף בדיוק שהמכונית עלתה עליו?? ווואייי חחחחח וראית את הצחוק של הנערה בסוף?? אה ודרך אגב אני יודע שראית ממזמן אבל חח זיהיתי אדישות בסוף. שנהג המשאית יצא החוצה וראה את האשה וליטרפייס ממש קרובים הוא התחיל לרוץ כמו מפגר ולציטרפייס היה ממש קרוב. הוא חיכה קצת לאישה וסגר את הדלת כמו מטומטם.... לקח את הזמן. עוד דבר מצחיק בקטע היה עם המסור, ליטרפייס עבר לפחות 15 פעמים על אותו מקום והדלת עדיין לא נקרעה........ במציאות תוך כמה פעמים היה נקרא.... גם האבא עבר שינוי דרסטי בשני ראיתי (כנראה יותר צעיר בראשון) תגיד את מי אתה יותר אוהב.... (הם די דומים לדעתי) את הנווד או את צ'ופטופ(החולני מהסרט השני)? דרך אגב אולי צ'ופטופ לא חלק (ביולוגי) מהמשפחה? כי איפה הוא היה בסרט הראשון? ועוד דבר...... ראית את הקלוזאפ על הפרצוף של הנערה?? ענק ומפחיד וגם ראית בסוף שהוא רדף אחריה (הנווד) ופשוט חתך אותצה בזמן ריצה? באמת ראיתי שינוי מהסרט השני.....

europe1990

New member
ספויילר.

טוב הצחוק זה תגובה פסיכולוגית, זה משהו לא רצוני בגלל הטראומה שממנה היא הצליחה להנצל בשלום!..אין זה צחוק של שמחה להפך!..הסרט עצמו בכלל מתעסק ברובד הפסיכולוגי, מה מעצים את עוצמותו והופך אותו לסרט מדהים! ומפחיד!.. על איזה דלת אתה מדבר<<<??של המשאית(לא זכור לי) ראית איך פני עור השתגע בסוף, התחיל לשחק עם עם המסור, עשה דאוינים\שוויצר! אבא לא עבר שום שינוי-חוץ מהזדקנות, תחשוב הסרט ראשון מ74 והסרט השני בתחילת שנות ה80-84 נראה לי? אני יותר אוהב(אוהב זה מילה חזקה מידי) אבל הנווד-הייצק'היייקר יותר אוהב עליי. עכשיו אתה חייב לראות את הסרט השלישי.

Serpent King

New member
תגידו, יש את הסרטים האלה להשכרה?

אני יודע שלא יהיה אותם בכל מקום, זה בטוח, אבל יש בכלל? כי ראיתי רק את השלישי, ועוד באיכות מסריחה, ופיספסתי את השני שהיה לפני לא הרבה זמן בMGM נראה לי.. ועוד משהו, למישהו יש את הרשימת שירים מהפסקול של הסרט (לת'רפייס)? (חוץ מהשירים של לאז רוקיט ודת' אנג'ל, שאני מכיר כבר)

למעלה