אוקי, ועכשיו לעצבים..

ציפורוש

New member
אוקי, ועכשיו לעצבים..

תגידו, זה כל הגברים קצת מטומטמים או רק אלה שבעבודה של עמי? נתחיל בזה שמאז שהם יודעים שהוא עומד להתחתן, הם מזהירים אותו שלא יעשה את השגיאה הזו (הם נשואים), ושכל הנשים נעשות דפוקות/מטומטמות אח"כ, ושלא כדאי והוא יצטער אחר כך וכו וכו... מילא. התרגלתי. ועכשיו, החלטנו שבוע שעבר לצרף חשבונות, ובשיחה סתמית שלי לבנק, בעניין אחר, נזכרתי לשאול אותם, והם אמרו לי שאפשר לתת פרטים בטלפון ואז להגיע לחתום. אז נתתי את הפרטים, ושכחתי לספר לעמי. אז אתמול התקשרו אליו מהבנק להודיע שמישהי מעוניינת בצירוף חשבונות, והוא לא הבין על מה הם מדברים, ועד שהסבירו, החברים מהעבודה כבר קלטו מה קורה, ויצאו במחולות שהנה, עכשיו אני מנסה להשתלט לו על חשבון הבנק, ועוד מעט על השאר, וקורה כל מה שהם אמרו לו, ושלא תדעו מצרות.. אני הייתי אמורה לפגוש אותם במסיבה שבוע שעבר, שהתבטלה, ואני פתאום מרגישה שממש לא בא לי לפגוש אותם.. כאילו, הם מחכים לי בפינה לתפוס לי טעויות ולנופף בהם.. איזו תחושה מחורבנת! לא מאחלת לכם מכרים כאלה.

מדובר בדפיקות מסוג מתקדם ביותר ../images/Emo5.gif

גברים יכולים להיות לפעמים... אני הייתי מטילה חרם גורף על החבר´ה החביבים, או לחילופין מציעה בעדינות לבעלי לשקול לעשות הסבה... או, אופציה נוספת, נפגשת איתם ומפזרת הערות ציניות שיעמידו אותם באור מגוחך.

תראי, הגברים בעבודה של עמי מפזרים

כל מיני הערות המגיעות ממקומות כואבים בדרך כלל. בהזדמנות הראשונה כשהייתי נפגשת איתם הייתי פשוט אומרת: "אוי..מסכנים שלי..איזה דבר נורא לגדול בבית שבו האמא שלכם עושה מהאבא שלכם סמרטוט. איזה דבר נורא זה לחיות בבית בו הגברים סמרטוטים..מה הפלא שאתם כל כך אנטי מוסד הנישואים" האמיני לי..כל הגיבורים הגדולים נופלים כשזה נוגע לאמא שלהם או לאחותם(קרי: כולם זונות חוץ מאחותי ואמא שלי..) ולך אני אומרת: היה לי הכבוד להכיר את הוריו של עמי. גם את האמא האצילית שלו וגם את האבא החם והמדליק שלו.... עמי גדל בסביבה חמה, אוהבת ותומכת. אני מאוד מקווה שתספרי לו מה שאני אמרתי כי הדוגמא שהוא ראה בבית שונה לחלוטין ממה שמתארים לו בעבודה ובכלל, תגידי לו שיתחיל לסנן קצת אינפורמציות מהסוג הזה. זה לא עושה טוב לאף אחד וגם לא משיג שום דברים. ושימותו הקנאים המלעיזים צרי העין(למדתי את המשפט הזה מאפרת הכלה שלי
)

הילית*

New member
ציפוש חמודה,

תתרגלי לזה שיש אנשים מטומטמים בעולם. כבר סיפרת לנו בעבר על המטומטמים האלו- אל תשימי לב....כשחילקו להם את הטימטום הם קיבלו בשפע

שירי71

New member
ציפורוש!

זה משהו כללי כזה, של גברים. אצל חבר שלי בעבודה מאז שכמה יודעים על החתונה שלנו (עוד לא עשינו לזה תפוצת נאטו בעבודה) הוא מגיע עם סיפורים מכמה גברים גרושים על כמה צריך להזהר ועל כמה במיוחד להזהר עם מי עושים ילדים וכאלה. אבל חבר שלי לוקח את זה בפרופורציה ולא מתרגש. אני מקווה שגם עמי. אל תשכחי שעמי מבלה המון שעות איתם בעבודה וזה נהיה כמו עדר שכשנמצאים שם קל להיות מושפעים אבל כשבאים הביתה הכל נראה אחרת. אל תתרגשי, לכי למסיבה, תראי לו ולך עד כמה את חזקה וכאילו לא שמה, אולי הוא צריך אותך ככה?! ותמשיכי עם מה שתכננתם, צירוף חשבונות או איך שקוראים לזה, ותהנו אחד מהשניה ולהפך ואל תשכחי שלפני החתונה טבעי שיהיו פחדים, לחצים וכל מיני משבות שניות ושלישיות לגבי האם זו האישה שאיתה אני רוצה לחיות את חיי ולהפך. אני מניחה שזה מוכר לרבים, וזה טבעי שאם מוצאים עבורו ה"חברים" רמזים ל"שחור" אז זה מתחבר לחששות שקיימות אצל כל אחד. תמשיכי לאהב ולהיות נאהבת. וזהו, ממני.

הילית*

New member
שירי71, איך אני אוהבת את הגישה

שלך לדברים... רציתי גם להגיד לך שיאיר הראה לי את השמלה שאת חושבת עליה.... והיא מאוד יפה לדעתי, במיוחד עם הזהבשהוא הציע לך באיזור החזה. יאלה, תמדדי כבר!

שירי71

New member
הילית!

יא, ממש תודה שזכרת להסתכל... אני בדיוק רואה טלוויזיה עם חבר שלי (משימה בלית אפשרית) וחושבת לעצמי ש,יללה כבר תזזי את עצמך בכיוון שמלה" וחשבתי לי לסוע מחר שוב לסיבוב... אבל בור לי שזה לא יהיה מחר אבל תודה. מאד מדאיג אותי שאני מאלה שישארו כאן נטושות אחרי שאתן תתחתנו לכן ומתה מפחד כי אני מתחילה לחשוב שיהיו כאן כאלה שאני לא אכיר ואני לוקח י מליון זמן עד שאני מרגישה בנוח - ואיתכן אני כן... אז בבקשה בבקשה אל תנטשי אותנו לא רק את אלא כל מי שמתחתנת בקרוב...ותודה על ההערה שלך למעלה. ושיהיה לך כייף בימים הקרובים ובאלו שאחריהם...

שרונס

New member
אני לא אנטוש אותך שירי! ../images/Emo8.gif

איזו כותרת סוחטת דמעות, הא? אבל ברצינות, אני מתחתנת רק בנובמבר אז יש לנו הרבה זמן לבלות ביחד. שכחתי - מתי את מתחתנת? וחוץ מזה, נראה לי שכל מי שמכירה את הפורום הזה נשארת כאן הרבה אחרי החתונה, פשוט כי כיף כאן! למשל: מזאלונה, תמרה, נעמה, אתי אלבכרי (
...), שושקה, הדסים ועוד רבים וטובים שאני מתנצלת אם שכחתי. שרון.

שירי71

New member
שרונס תודה...

אני מתחתנת בסוף אוקטובר (מה שכבר לא נראה כל כך רחוק)... ואשמח לראותך כאן ונכון, אני מניחה שגם היתר יהיו ונמשיך לעשות כאן שמיח... פשוט זה פתאום הכה בי שיש כאן המון חתונות של הזמן הקרוב ומי יודע מה יהיה אחכ...

הילית*

New member
אני לא אנטוש כ"כ מהר כי כייף כאן...

אני מאמינה שאכנס אולי בקצב פחות יותר אבל קשה להיגמל כ"כ מהר... תודה על הברכות. אחרי שאגמור את המצגת שיש לי הבוקר, אולי הלחץ יתחיל קצת לעבור ויהיה לי זמן להיתרגש...ולהתחיל להרגיש את הכייף

*שיר

New member
הי,מותק אני לא הולכת לנטוש אותך! ../images/Emo23.gif

קודם כל אני פה לפחות עד ראש השנה...ואני מבטיחה להיות פה גם אחר כך!

למעלה