אוקי חברה אני חושבת שכדאי להתעורר

kisses

New member
אוקי חברה אני חושבת שכדאי להתעורר

פה. אז מה מספרים? מה חדש אצלכם?איך העבודה? איך החיים? אני אתחיל: אצלי הכל טוב, מחכה כבר בקוצר רוח ל - 12.9 (יום הטיסה שלנו) ומחכה גם ל - 29.8 יום הנישואים הראשון, אני לא מאמינה עדיין שעברה שנה שלמה וואו הלוואי שיהיה ככה גם עוד 50 שנה בעזרת השם
דרך אגב יש למשהוא המלצה טובה על מלון באילת?

ayush

New member
לדעתי המלון הכי טוב באילת הוא

הרויאל ביץ !! אבל הוא יקר ! אנחנו היינו לפני חודש במלון "אגמים" באילת - מלון חדש ומקסים ! במחירים סבירים לגמרי ! ואם אני לא טועהף אז גם יש להם מבצעים ליום נישואים.. שווה לברר. חוצמזה הכל רגיל...שגרה.

kisses

New member
יש לך במקרה את האתר שלהם

של אגמים? והרויאל ביץ; מזה יקר? מה המחירים?

ayush

New member
אגמים שייך לישרוטל ויש להם אתר של

כל המלונות. מה זה יקר ? כשאנחנו בררנו רצו כ-6000 ש"ח !!!!! לארבעה לילות +א. בוקר. באגמים עלה לנו 1900 ש"ח !!! לארבעה לילות + חצי פנסיון ( קיבלנו לילה חינם בירח דבש..) אבל ! מלון אגמים הוא 4* ( כי אין בו רום סרויס ובל בויס) והוא קצת רחוק (7 דקות הליכה לים).. אבל עדיין מלון מקסים ומיוחד מאוד. כדאי להתקשר וברר לגבי מבצעים של יום הנישואין..

שמופית

New member
מצטרפת להמלצה על מלכת שבא ../images/Emo45.gif

וגם דן אילת יפה וברמה וההרודס - חבל"ז (אפילו ששמעתי שמבחינת שרות הם על הפנים). אנחנו היינו בקראון פלזה והיה נחמד מאוד. צריך להגיד להם שאתם בירח דבש והם מפנקים המון ! אחר כך היינו בעוד מלון, אני חושבת שקוראים לו רויאל גרדן. זה מלון סוויטות ענק ומפואר, עם בריכות מדהימות ומרכז קניות יפהפה בתוכו (זה המלון שמול מלכת שבא). חוץ מזה שמעתי שגם הנסיכה נחמד (אבל הוא מאוד רחוק מהעיר).

kisses

New member
הבעיה היא שכרגע כל מה שביכולתי

לעשות זה לשלוח להם בקשות דרך הנט, ברגע שהם ישמעו שאני מחו"ל המחיר יעלה אוטומטית האופציה היחידה זה לנסות לארגן ברגע שאני מגיעה לארץ וזה די בעיה כי אני די רוצה לנסוע מיד אחרי יום כיפור.

שמופית

New member
ואת לא יכולה לבקש

מההורים לברר מחירים ודילים, להגיד לכם איזה בתי מלון באים בחשבון ולהזמין לכם מהארץ ?

kisses

New member
אני באמת חושבת שאני יעשה את זה

ברגע שאני אמצא את המחיר שלי.

rinutza

New member
רויאל ביץ´ - מלון מדהים.

רק אל תיסעו בסוף השבוע האחרון של אוגוסט - יש את פסטיבל הג´אז ובתי המלון מפוצצים. וזה כמובן אם אתם לא חובבי ג´אז. אם אתם אוהבים אז מומלץ בחום רק שבתי המלון גובים פי שתים במחיר.

bagal

New member
איזה כיף לשמוע..אני מפורום חתונות

והירח דבש שלנו הולך להיות ברויאל -ביץ´... עשיתן לי את היום

למעלה