אוקי, חברים וחברות!!!

אוקי, חברים וחברות!!! ../images/Emo13.gif

החלטתי לרשום את זה בתור הודעה חדשה- ולהגיב על כל מה שהלך כאן בפורום בזמן ש"נעדרתי" ממנו... :) אז ככה: קודם כל, תודה רבה לס.ש ו- ELY על ה"הגנה", אני יודעת שזה לא היה אישי כלפיי- ושהייתן מגנות על כל אחד אחר כאן, כי אני ממש מרגישה שהפורום הזה הוא כמו בית וכמו משפחה ואני נורא אוהבת להיות כאן (באמת!!!)
ולכן, ממש הייתי שמחה לקרוא כאן את כל התגובות החמות והתומכות מצידכן. ואת, רוזנה?... לא יודעת, אבל מהרגע הראשון שהגעת - התחלת עם כל מיני הערות שלא במקום ולא בעניין. הפורום הזה, יקירתי, הוא פורום תמיכה, בו תומכים אחד בשני ולא "יורדים" אחד על השני או קוטלים אחד את השני. ומילא להעיר הערה (ומעירים כאן לא מעט, זה לא שאנחנו כל הזמן מלקקים אחד לשני או משהו!) - אבל את?... להה, את "הערת" - אם אפשר בכלל לקרוא לזה כך- בצורה ממש לא יפה ופוגעת. וכן, סירופ שוקולד צדקה: לזה לא קוראים "ביקורת בונה", כי אם "ביקורת הורסת" ואני בטוחה שאני לא מחדשת לך שום דבר בעניין, כי את יותר גדולה ממני ובעלת יותר ניסיון. אבל מה שכתבת ואיך שכתבת, היה בהחלט מתנשא ומגעיל. ומה הקשר בכלל לזה שאנחנו לא יודעים איך את נראית?! נכון, אנחנו לא יודעים איך את נראית. ות´אמת? גם לא רוצים לדעת!!! כאילו, לא משהו נגדך, אבל יש משהו מאווווד נחמד בכל הקטע הזה של האנונימיות, זה כל היופי כאן בפורום, שאנחנו תומכים אחד בשני בלי לדעת באמת איך אנחנו נראים והכל. וכן, את באמת לא יודעת מה מתחולל לי בתוך הראש או מה עבר עלי או מה אני מרגישה, אז למה את בכלל באה בטענות ועוד דורשת ממני "להתבגר"?! אני לא חושבת ש***אני*** הזאת שצריכה להתבגר כאן, ואני בטוחה שאת מספיק חכמה בשביל להבין את הרמז הדק... ואגב, אני לא מבקשת שתנשקי את רגליי (למה שאני אבקש כזה דבר?!), אני רק חושבת שההערות שלך לא במקום ולא לעניין ושכדאי שתפסיקי. לא רק כי זה פוגע בי, אלא כי את הורסת, פשוט הורסת - את האווירה החמה והנעימה כאן בפורום. תודה לכל האלה שיצאו בתור "סנגריות" (זאת מילה ממש לא מתאימה כאן, אבל שיהיה!), אוהבת אתכן מאוד...
אה, רוזנה, את כתבת "חברות אמיצה", אז רק שתדעי שאני וס.ש ואני ו- ely חברות רק מהפורום... רק שתביני איזו אווירה היתה כאן. עד שבאת... שיהיה לכולכם יום טוב!!! :) עדי

אה, ורוזנה...

בקשר להודעה שכתבת למטה (כרגע ראיתי אותה): "אני חושבת", אז אני לגמרי לא מסכימה עם מה שכתבת. כי את יודעת מה הבעיה שלך?... שאת פשוט ***לא*** חושבת. שלך, עדי התל-אביבית

רוזנה

New member
חחחחחח משעשע ../images/Emo13.gif

אני שמחה שגיבשת דיעה כלפיי. שיהיה לך יום נהדר

רוזנה

New member
הלו עדי...

כדור שלג... אולי כדאי להרגע קצת? ואני בהחלט מסכימה לעניין האנונימיות! זה בדיוק העניין, לא מכירה אותך, לא יודעת מי את איך את נראית, מה את חושבת, איך את מתנהגת - ולא ממש מעוניינת לשנות את זה משני הכיוונים (כמובן, אל תקחי את זה אישי...) והנה, ענית לעצמך על כל הבעייתיות שיצרת. מכיון שאין לי מושג מי את ומה את, מצאתי לנכון להעיר את ההערה שלי. מה הסיפור שלך להגיד שהיא לא נכונה ולסגור את הבאסטה, ולאור העובדה שגם התנצלתי לאחר מכן?!?! תגידו, יש לכן ריגשי או משהו כזה? לא היתה לי בעיה להתנצל, מאחר וראיתי "ששפטתי" אותך לא נכון (אל תשכחי מה "צופה מהצד" רואה כשהוא קורא את הדברים שלכן, ולא מעורב בזה) מעבר לזה, שאין שום רע בלומר את מה שאת חושבת, גם אם הם לא הדברים הכי נעימים בעולם. העניין הוא שאני לא יודעת איך הגיעה המערבולת רבת המשתתפים? תגידו, מה קורה כאן?!?!!? ואת יודעת מה עדי, כנראה שלא מספיקה התנצלות - מישהו מתנצל, אבל צריך להמשיך ולעשות סיפור כי... זה די כייף לרדת על אנשים ולהגיד להם - בואנ´ה אתם חארות של אנשים, ולא משנה שהתנצלתם - זה קטע ממש לא חשוב? זה נשמע לך הגיוני? או שאולי כל הסיפור הוצא מהפרופורציות המתאימות לו?!?! אולי כדאי שכולם יבחנו כאן את ההתנהגות שלהם!????!!! לימים טובים יותר עדי

חחחחחח.... משעשע!!! ../images/Emo13.gif

אני שמחה שגיבשת דיעה כלפיי. שיהיה לך יום נהדר!!! ממממממ... מאיפה זה מוכר לי?!
אני אפילו לא רוצה להתחיל להגיב על מה שכתבת... אז לא אעשה זאת!!! לימים טובים יותר, רוזנה... עדי

רוזנה

New member
יפה עדי....

ידעתי שאת אינטליגנטית מספיק כדי לעלות על מה שכתבתי לך... אולי הדברים עכשיו נראים אחרת?!?! ובהחלט מותר לך לחשוב עליי מה שבא לך

ארינה

New member
בנות, להכין לכן בוץ עם ביקיני???

מיציתם את הוויכוח מספיק, אתן הורסות את אווירת הפורום עם העוינות הזו. זה לא המקום לבוא ולתקוף אחת את השנייה נכון נפגעתן, נכון סלחתן, די דשתם בזה די והותר. זו פעם אחרונה שאני רוצה לקרוא על הנושא הזה כאן בפורום, או.קיי? שיהיה לכם אחלה ערב ביי ארינה

רוזנה

New member
איפה היית?

לא יכלת לבוא קודם, כשעוד ניסיתי להרגיע את הרוחות?!?!?.....
אכן, קרב בוץ היה כאן, אבל סוף טוב הכל טוב
כל האגרסיות הוצאו, ועכשיו יש זמן לחשוב על הדיאטה...
עדי, תודי שזה היה ספורט שהוריד כמה גרמים

adi from work

New member
מודה... ../images/Emo8.gif

בא לך לריב עוד קצת, כדי שנשיל עוד כמה גרמים? סתאאאאאאאם... בחיים לא!!!!!!!!!
וארינה, אל תזלזלי... אני ורוזנה כן חברות! אמנם ההתחלה לא היתה משהו, אך כפי שרוזנה כבר אמרה: "סוף טוב- הכל טוב" וזה הכי חשוב, לא?
אוהבת, עדי

ארינה

New member
הייתי כאן ורציתי לראות עד כמה זמן

זה יימשך. אני לא מזלזלת בכן אני יודעת שאתן כבר חברות.

למעלה