אוקי, חברים וחברות!!! ../images/Emo13.gif
החלטתי לרשום את זה בתור הודעה חדשה- ולהגיב על כל מה שהלך כאן בפורום בזמן ש"נעדרתי" ממנו...
אז ככה: קודם כל, תודה רבה לס.ש ו- ELY על ה"הגנה", אני יודעת שזה לא היה אישי כלפיי- ושהייתן מגנות על כל אחד אחר כאן, כי אני ממש מרגישה שהפורום הזה הוא כמו בית וכמו משפחה ואני נורא אוהבת להיות כאן (באמת!!!)
ולכן, ממש הייתי שמחה לקרוא כאן את כל התגובות החמות והתומכות מצידכן. ואת, רוזנה?... לא יודעת, אבל מהרגע הראשון שהגעת - התחלת עם כל מיני הערות שלא במקום ולא בעניין. הפורום הזה, יקירתי, הוא פורום תמיכה, בו תומכים אחד בשני ולא "יורדים" אחד על השני או קוטלים אחד את השני. ומילא להעיר הערה (ומעירים כאן לא מעט, זה לא שאנחנו כל הזמן מלקקים אחד לשני או משהו!) - אבל את?... להה, את "הערת" - אם אפשר בכלל לקרוא לזה כך- בצורה ממש לא יפה ופוגעת. וכן, סירופ שוקולד צדקה: לזה לא קוראים "ביקורת בונה", כי אם "ביקורת הורסת" ואני בטוחה שאני לא מחדשת לך שום דבר בעניין, כי את יותר גדולה ממני ובעלת יותר ניסיון. אבל מה שכתבת ואיך שכתבת, היה בהחלט מתנשא ומגעיל. ומה הקשר בכלל לזה שאנחנו לא יודעים איך את נראית?! נכון, אנחנו לא יודעים איך את נראית. ות´אמת? גם לא רוצים לדעת!!! כאילו, לא משהו נגדך, אבל יש משהו מאווווד נחמד בכל הקטע הזה של האנונימיות, זה כל היופי כאן בפורום, שאנחנו תומכים אחד בשני בלי לדעת באמת איך אנחנו נראים והכל. וכן, את באמת לא יודעת מה מתחולל לי בתוך הראש או מה עבר עלי או מה אני מרגישה, אז למה את בכלל באה בטענות ועוד דורשת ממני "להתבגר"?! אני לא חושבת ש***אני*** הזאת שצריכה להתבגר כאן, ואני בטוחה שאת מספיק חכמה בשביל להבין את הרמז הדק... ואגב, אני לא מבקשת שתנשקי את רגליי (למה שאני אבקש כזה דבר?!), אני רק חושבת שההערות שלך לא במקום ולא לעניין ושכדאי שתפסיקי. לא רק כי זה פוגע בי, אלא כי את הורסת, פשוט הורסת - את האווירה החמה והנעימה כאן בפורום. תודה לכל האלה שיצאו בתור "סנגריות" (זאת מילה ממש לא מתאימה כאן, אבל שיהיה!), אוהבת אתכן מאוד...
אה, רוזנה, את כתבת "חברות אמיצה", אז רק שתדעי שאני וס.ש ואני ו- ely חברות רק מהפורום... רק שתביני איזו אווירה היתה כאן. עד שבאת... שיהיה לכולכם יום טוב!!!
עדי
החלטתי לרשום את זה בתור הודעה חדשה- ולהגיב על כל מה שהלך כאן בפורום בזמן ש"נעדרתי" ממנו...
![](https://timg.co.il/f/Emo9.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo8.gif)