אוקי חברים שלי
אז ככה..

flowers girl

New member
אוקי חברים שלי../images/Emo70.gif אז ככה..

אני טסה מחר בשמונה בבוקר, מה שאומר שהיום אני צריכה לקום ב4 לפנות בוקר, להתחיל לנסוע לשדה התעופה ב5 ולהגיע לשם ב6. ואז אני אהיה בניו יורק 10 ימים
אז אני לא אהיה פה בערך 10-15 ימים
אל תדאגו, לא פרשתי
ברגע זה אני הולכת לארוז ואבא שלי בטח יקח את המחשב עד אמצע הלילה, אז אני אראה את התגובות שלכם אוווווולייייי היום או מחר לפנות בוקר. אז אל תדאגו- אני לא נעלמתי, אני פשוט עושה שופינג וקונה מלאאאא דברים בניו יורק
מקווה שלא תשכחו אותי בזמן הזה, אוהבת, נעה

Nשמה

New member
וואלה!

תעשי חיים ותחזרי עם הרבה פריטים אופנתיים (או שלא...) אפשר להצטרף?! סתם מתוקה! אז יאללה לכי תסיימי לארוז המטוס יוצא!

מאיה1983

New member
יאואווווווווווו אני מקנאה בךךךךךךך

איזה כיף לך!! תהני תעשי קניות מלא מלא... ואחר כך תראי מה קנית... במיוחד שבארה''ב האופנה חדשה חדשה כזו שעדיין לא הגיעה לישראל ותהיהי הכי אין ומיוחדת..ושוב... אני מקנאההההההההההההההה....... אז תהני ותחזרי בשלום לארץ...

flowers girl

New member
חח.. תודה לכווולכם../images/Emo70.gif אני מבטיחה../images/Emo70.gif

השעה עכשיו חמש וחצי לפנות בוקר, ועוד מעט המונית מגיעה כדי לקחת אותי ואת אמא שלי לשדה התעופה. עכשיו אני טסהההההההההההההההההההההההההההההההההההה..................... קודם ללונדון ("לונדון לא מחכה לי.. לה לה לה..") ואז לניו יורק (איזה שיר יש על ניו יורק? חיחי) בכל מקרה.. אני מאוד מקווה ויודעת שאהנה
אבל מה שאני הכי יודעת זה שאפילו שרק אתמול הצטרפתי אני אתגעגע מאוד מאוד
נשיקות
אוהבת, נעה

flowers girl

New member
thanx u all!!! i'm in NY right now

in an internet cafe.. NY is b-e-a-u-t-i-f-u-l... i bought this wonderful and trendy BEGED YAM. lol... it's red.. i'll take a pic from home!!! i bought like milions of stuff.. i loveeee ittt!!! god.. but i really miss u all and my friends and israel! yea yea i'm crazy i know. lol.. well.. gotta go.. i'll try to read your TGUVOT at NY, but if not- i'll read them in israel. byeeeeeeeee

למעלה