אוקי - חודש חדש הגיע

איה@

New member
אוקי - חודש חדש הגיע ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

אז זהו...רציתי לעדכן כרגיל, ופתאום קלטתי את התאריך...והבנתי שאני צריכה לפתוח עמוד חדש לחודש מרץ, ולהעביר את הקודם(פברואר) לארכיון (הבויעדם אצלי) איך אתם עושים זאת? כל הצעה ייעול, רעיון וכו´ - יתקבלו בברכה. ובזה נפתח חגיגית שירשור הארכיון קדימה.קדימה לא להתעצל - ולכתוב בהרחבה!
איה.

איה@

New member
../images/Emo105.gifקפיץ קפוץ ../images/Emo105.gifוהסבר גם

למרות שלא קיבלתי מכם תשובות לרוב
איכשהו הסתדרתי..... שמרתי את העמוד ב"שמור בשם" חדש מחקתי את כל הטקסט שהיה בעמוד המקורי - ומשם המשכתי. למה כך פעלתי? א. כי כל הקישורים באתר הם לעמוד המקורי בשם שלו ב. כדי לשמור על ההגדרות של העמוד (סקרולר וכו´) נכון - יכולתי גם ההיפך במקום למחוק להעתיק - התוצאה אותו הדבר. ועכשיו תורכם איך אתם מבצעים את הפעולה הזו???
איה.

nihilist

New member
MySQL + PHP

את האתר שלי אני מנהל ע"י קוד PHP שמשתמש בשרת MySQL (שרת databases). לקח לי יומיים לכתוב את הקוד, ועכשיו הכל מתבצע אוטומטית (יש admin-area שמוגן ע"י סיסמא, ממנו אני מוסיף טקסטים חדשים). יש המון מערכות כאלה חופשיות להורדה באינטרנט (קוראים לזה content management systems), אבל הכי כדאי זה לבנות אחד חדש מאפס - גם תמריץ ללמוד PHP (זה נורא פשוט) וגם הכי מותאם לצרכים שלי. כמובן שצריך שרת שתומך ב-PHP ושנותן MySQL database.

0רחלי

New member
בקלי קלות

גריימטר מייצר את הארכיון אוטומטית, ללא מגע ידי :)

למעלה