אוקי חצוצרות...

The Crusader

New member
אוקי חצוצרות...

חחח סיימתי את הכריכה המחודשת לקומיקס של וולברין... and walla.... אגב לא בטוח עם זה ברור או לא... מה שיש מאחורי וולבי... ושמסתיר את הפלג גוף התחתון של דד... זה ערפל+אש+עשן...

yonabarak

New member
למי אתה קורא חצוצרות יא פיקולו

טוב, קצת משעמם לי לעבור בפירוט על האנטומיה, אז אני אדבר על התנוחה הכללית. אם אין לך, אני ממליץ על "How to draw comics the Marvel way". יש שם פרק שלם שבו מראים את ההבדל בין תנוחה דינמית רגילה לבין תנוחה שמביאים אותה להקצנה ומיצוי עד הסוף. זה מה שחסר לך כאן. הקצנה שתהפוך את וולברין מערס שעומד שם בפיסוק לא סביר לסופר הירו הזועם שאנחנו מכירים. הקצנה שתגרום לדד פול להראות גדול מהחיים. כמה נקודות לשיפור: פרופורציה: דד פול גדול על וולברין במידה או שתיים, וזה ניכר כי הוא דווקא מאחוריו. קומפוזיצייה: סימטרי מידי. וולברין פחות מדד פול, אבל עדיין יותר מידי. קומפוזיציה מענינת היא קומפוזיציה שבורה, שבה קווים לא ישרים מתנגשים ומסתירים אחד את השני בזווית מענינת ובלתי צפוייה.

1Tomb Raider1

New member
פששששששששששש../images/Emo11.gifמגניב

איזה יפה! אבל למישו יש את how to draw on marvel way או מה שזה לא יהיה כאילו משו בסיסי אני צריך ללמוד לא
טוב תראו את הציור שלי ובבבקקקשששהההההההההה תעירו הערות עליו

yonabarak

New member
טוב, נו

האמת שזה לא כל כך רע. הקו רועד, אבל הזוויות הקטנות של האנטומיה יושבות מאוד מאוד נכון. כף הרגל נאחורית, הירך האחורית, התחת. הידיים. כפות הידיים. הגימור לא נקי אבל האנטומיה מדוייקת מאוד. מאוד מפריע לי המותניים הדקיקים בטירוף לעומת החזה הענק, כרגיל. אם כי במקרה הזה החזה נראה די נפול, שזה קצת מצחיק. בעיות: שיער: פוני מנגה מעולה אבל לכל החלק האחורי אין את הדיוק בזוויות שיש לשאר הגוף. אבחנה בין חלקים: מפריע שהכתף מתחברת לשיער והחזה ליד הקדמית. לזה צריך למצוא פתרונות. הפתרון המועדף הוא לא קו מפריד אלא מתן גוון כללי שונה לכל חלק. כלומר שהתוצאה תהיה משטח שמסתיר משטח ולא שטח שבאמצע שלו עובר גבול. אני ברור בנקודה הזאת? כדי להבהיר, מצ"ב דוגמא. בכוונה עשיתי את המשטחים חצי שקופים כדי להבהיר שלא חייבים לעשות כל חלק חסר פרטים כדי שזה יעבוד. יכולים להיות בו כל הפרטים הדרושים, העיקר שיהיה בגוון כללי דומה, יחסית לחלק שלפניו. רואים איך פתאום החזה והכתף קופצים קדימה והשיער והיד נזרקים אחורה?

למעלה