אוקי יקירותי אני יוצאת לארוע של אחותי, כשאחזו

אוקי יקירותי אני יוצאת לארוע של אחותי, כשאחזו

אמשיך בהתארגנות למחר. עד כה הספקתי: 4 עוגות גבינה שכבות. 4 עוגות ספירלה של ניקי 4 פשטידות בצל (התבניות הגדולות) 4 פשטידות פטריות 60 לביבות בטטה אפויות של ניקי. חצילים וקישואים לאנטי פסטי. זהו. אני אמשיך בלילה. וואו אני מותשת. מקלחת ועפתי.

רותי410

New member
גולדוש, מתישהו, אחרי שתחלוף הסערה,

אני רוצה מתכון של פשטידת פטריות, אם אפשר.

אוי אוי מה עבר עלי !!!! סיפור ומסקנה בצידו.

חזרתי בשעה מאוחרת וכבר הרגשתי שאני ממוטטת אבל אין ברירב אז המשכתי לעבוד אל תוך הלילה. בשעה ארבע בלילה (בבוקר) הכנסתי פשטידה לתנור ומילאתי לעצמי אמבטיה להרגיע את גופי הדווה ואמרתי נראה אחר כך מה אני אעשה. איך שאני נכנסת לאמבטיה. בום! כבה האור!!! מרוב עומס כנראה נשרף משהו כי לא קפץ כלום בלוח החשמל. בקיצור חזרתי לאמבטיה בחשיכה והרגשתי שזהו זהו אין לי כח. בכיתי מתשישות ומילאתי עוד חצי אמבטיה מדמעות... (ציורית אני) ואז חשבתי לעצמי שאלוקים פשוט הוריד לי את השלטר ואמר לי: גולדהלה! למיטה!!! מחר יהיה בסדר. וככה נכנסתי למיטה לארבע שעות של אובדן חושים. על הבוקר הזמנתי חשמלאי שתוך שניה סידר את החשמל ויאללה לעבודה. מסקנה: כמה שהיה מתסכל ומצריח (מלשון גורם לצרוח) בסופו של דבר היום אני כמו חדשה. ובעברית יהודית: לפעמים קורה לנו משהו שאנחנו חושבים שהוא הכי רע שיכול להיות , ואז מסתבר שיושב מישהו למעלה שאומר לנו: הלו! אני דואג לכם!!!! ואם תשאלו מה עם זמן התנור שהייתי זקוקה לו. אז בגלל שכביכול פיספתי כמה שעות עבודה אמא שלי באה לקחת כמה תבניות שיאפו אצלה.

רותי410

New member
אהבתי מאוד את הסיפור (לא את תלאותייך, כמובן)

אלא את מוסר ההשכל. רושמת לפני לזכור אותך במקרה שאני אחשוב שהדברים מתנהלים רע. (קשה להיות "גם זו לטובה" כל הזמן), אז אני שמחה שסוף טוב הכול טוב. ותספרי לנו איך התקבלו תוצרייך על דעת וחיך הסועדים. כשתיגמר אצלך הג'ננה, מזמינה מתכון ותובעת השתתפות פעילה. כי אני לא רואה בפורום החמוד הזה פעילות ערה בזמן האחרון. וגם המנהלים נעלמו לנו. אז מה אני אעשה אם הפורום הזה ישבוק חיים לכל חי???? איך אני אסתדר בלעדי המנה היומית אחרי ההתמכרות? אני אהיה בקריז, וזה לא טוב!!!!
לכולם

רותילה זוכרת את האמפנדס שעשיתי?

אז עכשיו הכנתי לארוע במילוי תפו"א חלבי. יצא מעולה!!! אחרי הטררם הגדול אני בעז"ה ארשום לך את פשטידת הפטריות למרות שעקרונית הבסיס רגיל רק שידרגתי בגלל החלביות. ו... לא להיות בקריז. תגיע המנה שלך בסוף!!!

רותי410

New member
אני זוכרת. הן היו קריספיות כאלה

ועשו חשק. ואם המילוי חלבי, אז בכלל אין מה לדבר. תמיד מעדיפה חלבי. וזה בסדר, יש לי סבלנות. שום דבר לא בוער. אני לא הולכת להכין אותן לא היום ולא מחר בהצלחה

מאיוש י

New member
רותי הפורום לא שובק חיים

אבל אי אפשר להיות בפורום כל היום כשיש בו רק 5 אנשים כדי שהפורום יהיה פעיל יותר כל הסמויים צריכים לצאת מהמחבוא....... ואז אהיה כאן יותר וגם כולם כי אין טעם להיות בפורום שמתחדשים בו דברים פעם ב........

רותילה קודם כל תודה על השתתפותך

בסיפור ומסקנותיו... לשאלתך יש לי קייטרינג בייתי הווי אומר שאני מכינה הכל בבית לבד , מוגבל בכמות האנשים נניח ארוע עד 60-70 איש. ואני כרגע לא ממש מפרסמת אלא זה פשוט מפה לאוזן.

מאיוש י

New member
גולדה יקרה אם יש לך עסק

למה את לא לוקחת לך עוזרת , בן אדם אחד זה מאוד קשה להכין ל100 איש. לאט לאט נשחקים והגוף לא עשוי מברזל אני מציעה לך לקחת עזרה. אני הייתי מוכרת עוגות מהבית והפסקתי כי זה היה מאוד קשה, והבית נראה כל הזמן כמו שדה קרב ובקיצור הרגשתי שהרווח לא שווה לי את הבריאות. לעבוד במטבח ביתי זה טירוף מנסיון את חייבת עזרה....

רותי410

New member
לא אני שאלתי, חמודה, אלא מאיוש

אבל זה בסדר. סולחים לך על הבלבול באטרף שאת מצויה בו!!1

רותי410

New member
אז זהו, שבהתחלה כן היו יותר

והכיוון נראה הפוך. במקום לגדול, הוא קטן. בקשר לסמויים אני די מבינה אותם, כי אם אין להם מה לתרום מבחינת מתכונים, אז ההרגשה היא שאין מה להיחשף כי בעצם אין מה להגיד. וזאת היתה גם ההרגשה שלי, עד שתפסתי חוצפה והמרתי סטטוס מסמויה לפעילה (יענו),

למעלה