אוקי יש לי משהו חדש בגלל שאתם יבשים

Tapuda

New member
אוקי יש לי משהו חדש בגלל שאתם יבשים

אתם זוכרים את הספרים הלא ממש ישנים אבל לא ממש חדשים של "יותר מוזר מהדמיון"? יש כל מיני סוגים של ספרים כאלו שכל אחד מהם הוא על סיפורים אחרים,אחד על סיפורים של חייזרים אחד על כל מניי תעלומות שלא נפתרו וכן הלאה. מה אתם חושבים עליהם? אם יהיה לי זמן אני אולי אכתוב ואכניס לפורום כמה סיפורים שאהבתי מהספר...יש לי ספר אחד זה אבל בספרייה של בית הספר יש כמה ספרים כאלו. אתם חושבים שזה אמיתי? או שאתם בכלל לא מכירים את הספרים האלו? חפשו אותם בספרייה הם אחלה של ספרים!!!!

Tapuda

New member
טוב משעמם לי אז הנה סיפור ראשון:

פרשת מרי ונום השנה: 1878 המקום: ואטסקה,אילנוי,ארה"ב הגיבורה: מרי לוראנסי ונום,בת 13 עד שמאלו לה 13,הייתה מרי ילדה נורמלית ככל חברותיה.היא למדה ונחשבה לתלמידה טובה,הייתה ערנית,עליזה,ובציעה את כל עבודות הבית שאמה הטילה עליה. ואז קרה משהו מוזר. מרי החלה לסבול מהתקפים, שהיו מלווים תחילה בעוויתות-ואחר כך באובדן הכרה. רופאים שהוזעקו אל מיטתה בשעת ההתקפים, לא הצילחו לגלות שום דבר יוצא דופן. אחדים חיפשו את הסיבה לכך באיזהשהו מאכל שהיא אוכלת או משקה שהיא שותה,אבל,חקירה קצרה הוכיחה,שהתפריט המוגש לה הוא אותו התפריט המוגש לכל המשפחה ולא חל שום שינוי בהרכבו או בטעמו. ולפתע חלה התפחות נוספת.האם ספקה כפיה והזעיקה את האב ממקום עבודותו. "מרי שלנו פשוט השתגעה..." האב התקרב אל בתו ונדהם. הוא ראה את מרי יושבת,עיניה עצומות ומפיה נפלטות מלים בקול גברי צעיר. "מרי"-אמר האב בקול חנוק. מרי בחנה אותו בעינים בעלות ניצוץ מוזר ואמרה: "שמי וילי קאנינג...שמי וילי קאנינג". כעבור ימים אחדים חל שינוי נוסף:מרי התחילה לכוף את גבה ולדבר בקול אשה זקנה. היא הציגה עצמה כקתרינה הוגן. דר א.וו.סטיבנס, מהמכון הרפואי של אילנוי,התבקש לבוא בדחיפות לעיירה ואטסקה, כדי לבדוק את מרי ולקבוע מה קרה לה. הוריה וקרוביה היו משוכנעים כי "הנערה פשוט השתגעה". אבל ד"ר סטיבנס לא היה משוכנע בכך. שיחותיו עם מרי בשעות שבהן הייתה "שפויה", הוכיחו לו כי הנערה היא בעלת אינטיליגנציה גבוהה מאוד. וכאשר שאל אותה מה,לדעתה,קורה לה? השיבה בפשטות: "אני חושבת,דוקטור,כי ישויות מעולם אחר,ישויות של אנשים שמתו,נמסים להתקשר עם עולמנו באמצעותי." ד"ר סטיבנס הגיע,אפוא,למסקנה,כי מרי היא בעלת תכונות מדיומיסטיות וכי "רוחות מעולם האמת" מנסות לדובב את עצמן באמצעותה. ד"ר סטיבנס,על אף היותו ספקן גדול,הטריח עצמו אל אחד מגדולי הספיריטואליסטים באותם ימים-והלה יעץ לו כדברים האלה: "כדי לשחרר את מרי משתי הרוחות שדבקו בה,עליה להתקשר עם רוח מדריכה של אדם שמת לא מזמן...רוח זו צריכה להסכים להיכנס לגופה של מרי ולשהות שם,עד ששתי הרוחות הקודמות יתייאשו מניסיונותיהם להשתלט עליה...הרוח המדריכה תנטוש אחר-כך את גופה של מרי והיא תחזור להיות מה שהיתה" ד"ר סטיבנס נסע חזרה ברכבת לעיירה ואטסקה וביומנו הוא מודה ,כי כל הדרך צחק על העצה שניתנה לו. אבל, כאשר סיפר למרי על כך-ראה כי היא מתייחסת ברצינות רבה מאוד לדברים,ואכן, כעבור ימים אחדים בישרה לו,כי רוחה של מרו רוף,הסכימה להיות הרוח המדריכה שלה. חקירה קצרה העלתה,כי מרי רוף היתה נערה מבנות המקום,שמתה בגיל 18,בהיות מרי ונום בת שנה וחצי. "תהליך השתלטותה של מרי רוף המנוחה על גופה של מרי ונום,לא נהיר לי כלל"-כתב ד"ר סטיבנס ביומנו-"אבל עובדה היאףכי ימים אחדים לאחר שהדבר הוצע לה,שונה כליל אופיה של מרו ונום.היא החלה לדבר, להתנהג ולחשוב כפי שהתנהגה וחשבה מרי רוף." הגיעו הדברים לידי כך,שהוריה של מרי ונום ,הסכימו שבתם תלך לגור בבית הוריה של מרי רוף...וברגע שנכנסה לבית משפחת רוף החלו להתרחש דברים מופלאים באמץ: מרי ונום זכרה המון דברים,שהיו שייכים למרי רוף. היא קראה בשמותיהם של כל בני המשפחה והידידים של מרי רוף,היא זכרה מאות פרטים ופריטים,לא פעם פנתה אל אמה של מרי רוף בקולה של מרי רוף: "אמא,היכן כובע הקטיפה הקטן שלי,שקנית לי לפני שחליתי?" וזה היה נכון. אמה של מרי קנתה לבתה כובע קטיפה,זמן מה לפני שתקפה אותה המחלה,ממנה מתה. ד"ר ריצרד הודגסון,מהחברה לחקר תופעות על טבעיוץ,שמע על פרשת מרי ונום והחליט לבדוק אותה באורח אישי. הוא הגיע לואטסקה ושוחח עם כל הנוגעים בדבר. הוא אף הזמין אליו לשיחה את אחותה של מרי רוף,שאחרי נשואיה עזב את המקום ועברה לעיר אחרת. האחות,גברת מינרווה אלטר,באה במפתיע לואטסקה ומרי ונום קידמה את פניה בקוהל של מרי רוף וקראה לעברה:"נרווי" (שם החיבה של אחותה). מינרווה העידה בפני ד"R הודגסון: "היא מדברת ומתנהגת כמו אחותי,זה מפליא!"ואכן. בשיחה עם מרי ונום,גילתה לה הנערה כמה סודות שהיו בינה לבין אחותה בהיותן קטנות. "פעם בא אלינו בן דוד,אלי,מעיירה אחרת,שיחקנו עימו בחצר.אלי השליך אבן ופגע בעינה של תרנגולץ.היא התעוורה,חששנו מהורינו...וניסינו לרפא את העין הפגועה ב...שמן קיק! לשוא.חטפנו אז כהוגן"-סיחפרה האחות.ואת הסיפור הזה זכרה גם...מרי ונום!!! היא זכרה גם מתי וכיצד נהרג הכלב האהוב של מינרווה ואחותה. "אין בלבי שום ספק"-אמרה מינרווה לד"ר הודגסון-"רוחה של מרי אחותי משפיעה על מרי ונום,איני יודעת איך...אתה טוען שרוחה נכנסה לגופה של מרי ונום? ניחא.עד כה לא האמנתי בדברים אלה וייתכן שאמשיך לא להאמין בהם.אבל מה שקרה למרי ונום,זה דבר נפלא.הורי פשוט חיים מחדש את חייהם עימה.הם משוחחים עם מרי ונום והיא עונה להם כמרי רוף! לי אין שום הסבר לכך". במשך חודשים אחדים הייתה מרי ונום בת דמות רוחנית של מרי רוף,עד שביום בהיר אחד קמה והכריזה: "זה!!! זה נגמר! מרי רוף עזבה אותי ועכשיו גם וילי קאנינג וקתרינה הוגן עזבו אותי.אני משוחררת מהם!. ואמנם-מאז שוב לא סבלה מרי ונום מהתקפי עויתות ומתופעות מדיומיסטיות,היא נישאה אחר כך וילדה שלושה ילדים. קשרי ידידות עמוקים נקשרו בין שתי המשפחות ונום ורוף-אבל פרשת הרוח המדריכה,שחדרה לגופה של מרי ונום,נשארה חידה עד עצם היום הזה.היא רשומה בספרי החברה האמריקנית לחקר תופעות על טבעיות,כאחת ההוכחות הבדוקות לאפשרות של התקשרות כוחות מעולם האמת לבני אדם חיים!.

Posiedon

New member
:) אהה זיכרונות מהילדות....

טוב לא ממש ילדות אבל זכרונות מלפני שנתיים שכבר גמרתי את כל הסדרה כולל הספר האחרון שיצא יותר מוזר מהדימינון 7 או 8 לא זוכר בדיוק.... אבל זו היתה סדרת הספרים הכי גדולה שקראתי מעולם! (אולי חוץ מהארי פוטר אבל זה לא השוואה לספרי מתח ודברים מצמררים)

WallFlower

New member
כן זה ממש זכרונות מהילדות...

בכל אופן גם אני קראתי את כל הסדרה בימים עברו...אפילו היו לי שני ספרים...אבל השאלתי אותם לחברה והיא לא החזירה לי אותם כבר איזה חמש שנים...חחח...

Tapuda

New member
לא מצאתי הרבה ספרים כאלו אבל

הספקתי לקורא כמה מהם....

למעלה