אוקי יש לי שאלה

SmallVille Girl

New member
אוקי יש לי שאלה

(אני רק עוברת בפורום הנפלא הזה ) מישו יודע איפה אפשר לקנות חולצה של הביטלס ?

Another Girl

New member
אני אישית לא יודעת...

כי אני גרה בחיפה ולא יצא לי לראות..אבל אני בטוחה שהחבר'ה במרכז או שהסתובבו קצת במרכז יודעים על חנויות כאלו...קנייה באינטרנט זו אופצייה בשבילך? ברוכה הבאה!

לימוד קריאה וכתיבה

עכשיו, אחרי שיעור אחד בלשון, אנו עוברים לשיעור מספר שתיים: אם מישהו כותב, שהוא רק עובר בפורום, המשמעות היא שאין צורך לכתוב לו ברוך הבא (או ברוכה הבאה במקרה הזה) יופי! את כבר מתקדמת בחומר! אני מחכה בקוצר רוח לשיעור השלישי!

Miss CB

New member
אויש נו...

אמרה לה וולקאם למקרה שתחליט להישאר, או סתם מתוך נימוס, למה להיתפס לדברים הקטנים? בקשר לשאלתך - אין לי שמץ בכלליות, ובפרטים: בת"א יש בטח, יש מלאן חנויות מוזיקה ואביזרים נילווים

Another Girl

New member
שיעור בהתנהגות

ואחרי השיעורים המעשירים והמאלפים שהיו לנו בלשון,הבה נעבור למקצוע חשוב לא פחות: מקצוע ההתנהגות,שיעור חשוב אף יותר: התנשאות היא
,אני חוזרת
התנהגות נאותה,חברותית ותרבותית אשר תגרור אנטגוניזם (מי שרוצה פירוש לזה,מוזמן לפנות למורה הדגול שלנו ללשון) כלפי אותו אדם. בנוסף בשיעור זה,עלינו ללמוד כי רצוי לנהוג במנהג קטן וחביב לברך בברכת "ברוך הבא" כל מי שרושם הודעה למקרה ויחפוץ להישאר בינינו,אלא אם יגיד אחרת בפירוש. וזוהי,ידידי,דרך ארץ. ממליצה לך להפנים.

../images/Emo52.gif

בעקבות הודעת Smallvile שהיא רוצה להצטרף וקריאת הודעתי שוב, הגעתי למסקנה שאת צודקת לחלוטין. ברצוני להתנצל... בפנייך וגם בפני Smallvile. סליחה רבה.
אני מצטער מאד!|

tin ker bell

New member
מה נשמעעעעעעעע?..ומזמן לא דיברנו!

היי! תשלחי לי הודעה מתי שהו אני חיבת לדבר איתך! שמעי,לחברה שלי יש מן ניר מיוחד שאפשר להדפיס עליו בכל מדפסת רגילה,ואז להדפיס בעזרת מכונה מיוחדת על בד,חולצה או מה שבא לך! תחפשי ניר מהסוג הזה!.. וניצול קטן..
סמולוויל רולז

SmallVille Girl

New member
אויי בא לי נורא להצטרף !!!

טוב אנשים אני חדשה ווזהו יכול להיות שאני לא אהיה הרבה בפורום אבל .... ותודה לכולכם !

SmallVille Girl

New member
שכחתי לתת פרטים על עצמי

אז ככה קוראים לי מיטל בת 15 את האמת התחלתי רק עכשו לשמוע את הביטלס ואני פשוט אוהבת את פוללל הוא כזה חמוד !!!!!!

Carpet Crawler

New member
בניו-יורק ../images/Emo3.gif

לפני שנתיים כשהייתי שם רכשתי לי חולצה יפהפיה (לכל הדעות) עם הדפס של עטיפת Abbey Road (אבל לא סתם הדפס, בצורה עגולה גדולה ומיוחדת שכזו). אני משוויץ בה בכל הזדמנות
אם את עוברת בסביבה... בארץ גם לי לא יצא לראות. הזוחל, היה חייב.

בת"א...

בשוק יש מקום כזה שעושה הדפסים על חולצות...ויש שם כמה דברים ממש נחמדים...

למעלה