אוקי, כדי לעורר את האווירה

shanyz

New member
אוקי, כדי לעורר את האווירה

חשבתי על רעיון נחמד:) אני יודעת שיש את הטריוויה יש מיכל (שאגב, מה קורה איתה מיכל?) אבל יש לי רעיון נחמד מאוד. אני אכתוב עליו חידה... ומי שכאילו ראשון עונה עליה נכון, הוא צריך לרשום חידה אחרת, ואז מי שעונה עליה ראשון הוא צריך לכתוב חידון.. הבנתם?:) זה נשמע לי נחמד מאוד. ואם במקרה 2 אנשים יכתבו תשובות נכונות, אז לוקחים את מי שענה ראשון... אז הנה החידה הראשונה: מי אמר את המשפט הזה ולמי, ובאיזה פרק? "She had such dreams of peace for her land ... and for my soul. I ruined them all. It was years before I finally understood what she wanted from me. Not long before I met you I was at the end of my rope. I was ready to give up. And then, I thought of her and what she taught me, and I was reborn. That's the debt בהצלחה=)

shanyz

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

*זינה*

New member
קל../images/Emo13.gif

כמו הטריוויה המקורית, לא? זינה לגבריאל בפרק The Debt 2 הדמות המדוברת היא לאו מה.

shanyz

New member
נכון מאוד!! =) עכשיו את תכתבי שאלה

... =))) שלא יהיה קשה מידי, אבל גם לא קל מידי..:)

gabrielle

New member
אני אכתוב- תמר מרשה לי../images/Emo24.gif

מה הוא הפרק הראשון שזינה בכתה בו?

gabrielle

New member
חחחח לא יודעת../images/Emo4.gif

שאלתי כי עניין אותי לדעת אבל עכשיו שאת אומרת זה ניראה לי הגיוני
תורך! * שני ואני משחקות לבד *

shanyz

New member
חחההה שאלת כי רצית לדעת בעצמך?

חחהה=) אממ נראה לי שזה הפקר, אני לא בטוחה.. אממ ובקשר לזה שאנחנו משחקות לבד.. זה די רגיל בזמן האחרון.. שאני ואת היחידות שכותבות/שמות תמונות... =( אממ טוב אז תורי לחבר שאלה? או שאת רוצה באמת לחבר שאלה שאת ידועת את התשובה אליה..?:)

gabrielle

New member
עוד שאלה למי שרוצה

של איזה פרק הדיסקליימר הזה? No fish guts were harmed in the making of this motion picture.

shanyz

New member
זאת כאילו חידה שאת יודעת

את התשובה שלה, או שאת גם רוצה לדעת? אממאני לא בטוחה אני מנחשת אבל.. הפרק ההוא שאפרודיטה מכשפת את המגילה של גבריאל וזינה הולכת כזה לדוג וחוזרת עם עגלה מלאה בדגים? נראה לי שקוראים לפרק: the quille is mighter ??

shanyz

New member
אהההה המעיים של הדגים!! לא הדגים!!

חחהה=) אופסי... יפה אביבוש! אממ יופי אנשים מתחילים להשתתף..:)

למעלה