אוקי... כולם להכנס! >>>>>

AeroDar

New member
אוקי... כולם להכנס! >>>>>

מכיוון שהפורום גוסס (שוב...) החלטתי לעשות משחקון קטן... תחרות בין כל השירים של לד זפלין ובסוף המשחקון יבחר השיר האהוב של לד זפלין... אוקי זה הולך ככה... כל שני וחמישי בשעה 20:00 מנהל הפורום (שיהיה לנו) יכתב שני שירים של לד זפלין. כדי שזה יצליח בבקשה כל(!) אנשי הפורום הזה צריכים להשתתף. עכשיו, כל אחד בוחר את השיר האהוב עליו מבין השניים ומסביר למה הוא בחר את השיר הזה. בסוף סופרים כמה קולות יש לכל שיר והשיר המנצח עובר לרבע גמר ואז שוב כל השירים שעלו לרבע גמר מתחרים כדי לעבור לחצי גמר וככה עד הגמר עצמו שבו יבחר השיר האהוב... כדי שלא יציפו אותי תלונות : קיים משחק דומה לזה בפורום אירוסמית' רק עם דיסקים, אני ביקשתי אישור מהמנהל (הנחמד מאוד!!) של הפורום שייתן לי להשתמש ברעיון הזה כדי להעיר את הפורום והוא לא התנגד וענה בחיוב ואפילו היה מרוצה מהעניין... אז יאללה שנתחיל?? אוקי ביום שני זאת תהיה הפעם הראשונה... אם אני לא טועה ג'ימי הוא הכי ותיק פה ולכן אני חושבת שניתן לו להתחיל עם המשחק ולכתוב ביום שני בשעה שמונה בערב 2 שירים שיתמודדו... סבבה לכולם??

weird dust

New member
אני בעד

זה רעיון יפה רק מה שכן יש בעיה כאשר ישנם שני שירים טובים בו זמנית הדבר צריך להיתנהל עם שירים מכמה אלבומים ומכמה רמות בו זמנית ולא ישר להתחיל עם השירים הטובים במקרה ויתנו שירים שאנשים לא מכירים זה ימשוך אנשים לשמוע אותם (מצטער אם לרובם אין את כל התקלטים והדיסקים). מומלץ לכתוב כל שיר באיזה דיסק הוא הופיע

AeroDar

New member
אוקיי...

זה רעיון טוב... כל פעם שמציגים את השירים המשתתפים, רושמים את שם האלבום שנת הוצאה וכל הפרטים שניתן להוסיף על השיר. וזה הרעיון...שהרוב יקבע...אפילו שיש שירים טובים בו זמנית... המשחק הוא רק עם 2 שירים כל פעם... המנהל של פורום אירוסמית' הציע לי את מה שהם עשו... הם כתבו בפתקים את כל השמות של הדיסקים , או במקרה שלנו השמות של שירים, והוציאו זוגות של פתקים, כל זוג שנבחר מתמודד אחד מול השני. ואז לא יחשבו שלמי שמציע את השירים יש אינטרסיים אישיים... יש הבנה??

ThE RhythM

New member
לא כ"כ...

מספר כל השירים הרשמיים שיצאו להם אם אני לא טועה הוא 73, פעמיים בשבוע יהיו 2 שירים... ממ זה יוצא בערך 18 שבועות אתם יכולים להחליט אם זה ארוך מדי או לא...לדעתי זה אחלה בשביל פרוייקט שאמור להתמשך על גבי הפורום די הרבה זמן!

weird dust

New member
אני ספרתי 80 וקצת

אבל יכול להיות שספרתי כפול או ביצועים כפולים אם אני יצטרך לתת את השירים אני יעשה את זה כמו שצריך בספירה מלאה וזהו אכן רעיון מתמשך ולכן יהיה צורך להסכמה של יותר משלושה אנשים

AeroDar

New member
סבבה...

עכשיו כדי לעשות את המשחק הזה ברמה טובה ושכולם יהיו מרוצים ממנו אולי כדאי שכל מי שיש לי רעיון לשיפור להציע לגבי אופן התנהלות המשחק מוזמן בכיף!
... לדעתי 18 שבועות זה זמן בסדר גמור! ככה 18 שבועות הפורום יהיה פועל! ושוב אני חייבת להודות לנועם המנהל של פורום אירוסמית' שעזר לי ונתן לי את הרעיון של המשחק שלו וגם נתן לי כל מיני טיפים כדי שזה יצליח, למשל הטיפים עם ההגרלה של להוציא 2 ביחד ושלא נעשה "פרוטקציות" לכמה שירים והטיפ שכולם ינסו ל"סדר" את המשחק כדי שכולם יענו ממנו... ועכשיו כולם ביחד! ת-ו-ד-ה ר-ב-ה ל-נ-ו-ע-ם-!
חחח סתם בצחוק!!

AeroDar

New member
הכוונה היתה לג'ימי...

שהוא (כנראה) יהיה המנהל של הפורום...

ThE RhythM

New member
באמת ג'ימי

האם אתה הולך להיות מנהל? כי בעמקי נפשי עלתה התהיה, אולי להגיש מועמדות...אבל אם אתה כבר הגשת מועמדות והכל, אז לא!

JIMMYPAGE

New member
תשובה לרית'דם../images/Emo168.gif

הנהלת הפורומים בתפוז צריכים לחזור אלי בתשובה... נקווה שזו תהיה חיובית. יש מצב טוב שכן..:)

למעלה