אוקי, כמה שאלות...

אוקי, כמה שאלות... ../images/Emo124.gif

קראתי את ה- FAQ של הפורום (שעכשיו הוכנסו גם לאתר), קראתי את כל דפי הפורום הזה ואת כל המידע באתר של המשחק. כמה דברים שאני רוצה לברר.
קודם כל - רק כדי להיות בטוח, "ראש הבית" הוא סתם שם שניתן עבור חלוקת המשתתפים בשלב הראשון, וכדי להראות שאלו האנשים אשר עולים אוטומטית לשלב הבא כשאין מספיק משתתפים למאלות את ביתהם. ראשי הבתים הם הראשונים שנכנסו למשחק, ולכן להם זכות ראשונים. עד כאן הבנתי. אני רק רוצה לוודא, ראש הבית, חוץ מההסבר שכתבתי לעיל, לא מקבל במהלך המשחק שום תפקיד מיוחד, או העדפה כלשהי, ואין לו שום תפקיד מרכזי במשחק. נכון?
דבר שני - בשלב האחרון, כשנותר רק בית 1, נערכת הצבעה רגילה כמו תמיד? כי זה נראה לי קצת לא חכם, אתה לא בוחר את מי שאתה חושב שיצליח בהמשך, משום שאין המשך. אתה בוחר כי אתה חייב לבחור מישהו, אחרת תיפסל. אתה מן הסתם תבחר ע"פ רגע אישי, או סתם באקראיות. או שתבחר ע"ם מי שהיה איתך ביותר בתים משתופים? ככה כדאי לבחור לאורך כל המשחק?
דבר אחרון - עדיין לא קיבלתי כאן תשובה. האם אוכל להזהות בצ´ק אין כאדם מתחת לגיל 18? השחקן המודאג.

אושר מ

New member
רק בעיונת אחת קטנה

אתה לא יכול לבחור במיש היה איתך בהרבה בתים, משום שמי שהיה איתך בבתים לא יכול להיות איתך בבית נוסף בשלב השני..

נכון, צודקת..

פספסתי שוב פרט קטן בלוגיסטיקה
אז ע"פ מה כן אני אבחר בשלב הסופי?

oren*

New member
תשובות:

1) ראש בית הוא משתתף כמו כל אחד, אין לו זכויות מיוחדות (חוץ מהעובדה שהוא דילג אוטומטית לשלב השני). ראשי הבית הם לא הראשונים שנכנסים למשחק (הכניסה למשחק נקראת "צ´ק-אין" והמשתתף הראשון שעובר את השלב הזה זוכה לבחור את תמונת הרקע של הבית). 2) בשלב האחרון נערכת הצבעה רגילה - כל הרעיון במשחק הוא לבחור משתתפים לפי רגש אישי (גם בשלבים הראשונים), זו הרי מטרת השאלות האישיות והמשימות לאורך המשחק. תוכל לבחור במי שלדעתך תרם לבית או במשתתף שעשה איתך הסכם אסטרטגי לפיו אתה תבחר בו והוא יבחר בך (וכך כל אחד מכם מבטיח לעצמו לפחות קול אחד). 3) לא תוכל להירשם כאדם מתחת לגיל 18 (בהרשמה צריך להכניס תאריך לידה מלא), אבל אתה בהחלט יכול השתמש בכרטיס האשראי של אחד ההורים שלך. בלאו הכי אף אחד מהמשתתפים בבית לא יכול לקרוא את פרטייך האישיים, כך שזה לא משנה בן כמה אתה.

למעלה