אוקי כמה שאלות...

shanyz

New member
אוקי כמה שאלות...

התמונה ששמתי, אז זה הפרק הראשון שארס הופיע נכון? וגם, זה היה פרק ממש יפה!!! =)))) וגם, האם אי פעם זינה וארס באמת קיימו יחסי מין? ולא רק כמעט? ו... זאת שאלה די מפגרת, אבל איך גבריאל עברה לבגדים עם החצאית והחולצה הירוקה?:) כאילו ממתי היא מתחילה ללבוש אותם?? חחה תודה!! ביי ביי

LLRO

New member
כמה תשובות (רק חלק, לא כולן)

זינה וארס כן קיימו יחסי מין, אני לא חושבת שאי פעם אמרו את זה במפורש אבל היו מספיק רמזים. וחוץ מזה, הם היו ביחד המון זמן אז אני מניחה שכן. בקשר לבגדים- אני לא חושבת שהיה סיפור כלשהו על איך שגבריאל החליפה בגדים אבל לפי איך שאני רואה את זה אז ללוחמים יש בגדי עור ולאנשים ה"פשוטים" יש בגדים מבד, ברגע שגבריאל התחילה ללכת עם בגדי עור זה מסמל שהיא עושה איזשהו מעבר מהמשוררת הקטנה ללוחמת. לפחות זאת דעתי. והגילאים, גם בקשר לזה אני לא בטוחה אבל אם אני לא טועה אז לוסי בת שלושים וחמש ורנה בת שלושים ושתיים.

shanyz

New member
תודה, ו...

אממ כאילו אני מבינה שארס וזיה הרבה זמן ביחד אבל עדיין לא היה במפורש שהם ביחד.. כמו שגבריאל וזינה, לא יודעים אם הם זוג או לא, אז ככה זה גם עם זינה וארס, בקשר לקיום יחסי מין...נכון?:) חחה כאילו לא יודעים, אבל יש רמזים.... =) אגב, איך קוראים לך?

אוקיי, אז ככה...

הדבר הכי קרוב שזינה וארס הגיעו אליו, היה החלום של זינה בפרק שקצת שכחתי את השם שלו בעונה החמישית. *מחפשת* Eternal Bonds. וחוץ מזה, שבכלל בעונה החמישית הם מתקרבים לאללה, אבל לא היה אזכור או רמז לקיום יחסי מין ביניהם... עוד קטע שהיה קרוב הוא בAmphipolis Under Siege אבל מעולם לא אמרו שהם באמת.... עשו את זה...

shanyz

New member
אהה..=)

אממ איזה חבל שהתוכנית הסתיימה בכך שלא יודעים בוודאות שהם שכבו:) נורא רציתי שהם ישכבו.. את האמת, יש לי סיום נרוא יפה! חבל שזינה בסוף לא שכבה עם ארס, נכנסה להריון והייתה המלכה שלו:) כמו שהוא תמיד רצה....! חחהה אבל חבל שזה לא קרה..=) נראה לכם שיש סיכוי שאולי הם ימשיכו את התוכנית או תהיה בקשה ענקית ממיליוני מעריצים? או שאני משלה את עצמי? =S טוב בה ביייייייייייייייי

Dafi the Mighty

New member
<שיעול>

בעיקרון בסידרה עצמה (לפחות בפרקים שהראו לנו, הרי אי אפשר לדעת מה קורה איתם בין לבין...) אין רגעים כזה. מיכלי, תאמיני לי שיש רמזים, וואי, כמה רמזים- יש גם כמה השערות, אבל את בטח לא תקבלי אותם, אז לא משנה. בכל אופן, יש כל כך הרבה רמזים שקרה ביניהם משהו- אם לא ב"הווה" של הסידרה אז בעבר שלהם. אבל בעיקרון אין תשובה חד משמעית, אז כל אחד והאמונה שלו על המצב. ואני אישית לא חושבת שיש סיכוי כלשהו שאי פעם ימשיכו את התוכנית. ואם מעניין אותך בנוגע לסוף טוב של זינה וארס, אני יכולה להמליץ לך על פנפיקים מעולים בנושא! (וגם עונה וירטואלית שביעית+שמינית שעוסקת בעיקר בשניהם)

*neta*

New member
פאנפיקים הינם סיפורים

תסריטים ושירים שנכתבו כחלק מתוכנית, סרט/סדרה או ספר קיימים (לכל הסרט/ספר/סדרה קוראים פאנדום).

חחחחחח קרעת אותי עכשיו...

דפי, מותק שלי, אני מתה עלייך ואת יודעת את זה, אבל אנחנו בעלות שתי דיעות שונות בקטע הזה, כל אחת לצד הקיצוני שלה... כשאני אומרת צד קיצוני, אני מתכוונת, שאני סאברית בגלל סיבה מסויימת (המבין יבין) ואת היית מתחתנת עם ארס אם רק היית יכולה... בכל מקרה, הגיוני שאני לא רואה את הרמזים... כמו שאת לא תסכימי אף פעם על זה שאני אגיד לך שזינה וגבריאל מאוהבות אחת בשנייה (חס וחלילה, אני לא רואה את זה בצורה כזאת... קצת מסובך להסביר את הצורת חשיבה של על הקשר שלהם). בקשר לעבר, אני דווקא חושבת להסכים איתך. אחרי הכל, כל אחד יכול לזהות מתח מיני כשהוא רואה אותו, ובין זינה לארס יש המוןןןןןןןן מתח מיני, ואי אפשר לדעת אם זה בגלל שהיה להם a thing... או בגלל שפשוט ארס רוצה את זינה והיא לא רוצה (בשפת היומיום) לתת לו...
אבל עקרונית, בקשר לעבר, למה לא? זו הברקה חד פעמית, אל תחשבי אפילו שאני משתנה...

LLRO

New member
קוראים לי שני

ובקשר לזינה וארס אז בעבר הם היו זוג, נקודה. ארס התכוון להפוך את זינה למלכה שלו עד שהיא "בגדה" בו או במילים אחרות גילתה שהטוב יותר מתאים לה מאשר הרע.

xena son

New member
היייי. יש טעות בגילאים!!!!!

לוסי נחשבת בת 34 עדיין רק במרץ היא תיהיה בת 35 ורנה אני חושב שאת צודקת או 31 או 32

Cally1

New member
לא להרוג אותי:)

אני בכלל בכיוון שלישי בשביל זינה...וזה לא אריס,ולא גבריאל :)

ברודי

New member
מוציאה את הסכין שלי ../images/Emo11.gif

מי זה השלישי המסתורי?! (ומתחת לוילון מספר 3´- דחליל!!!)

gabrielle

New member
אהמ....

לא הבנתי אותכן ממש... בפרק בעונה ה-1 שארס ניראה פעם 1 בסידרה זינה אומרת " פעם תמיד תהיתי איך אתה ניראה .... " - אז איך זה הגיוני שהם היו ביחד בעבר? לדעתי, זינה פשוט היתה כמו כל השרי מלחמה שנלחמים בשביל ארס ולא ממש היתה פיזית המלכה שלו או מה שלא יהיה... אלא היא פשוט האמינה בו... או יותר נכון האמינה במלחמה וזה מה שאס מייצג.

למעלה