אוקי כמה שראיתי את כל ds9

Live By A Code

New member
אוקי כמה שראיתי את כל ds9

וכמה שאני אוהב את כל הסדרות שקשורות למסע בין כוכבים עם כל הכבוד הסדרה פשוט שיעממה אותי רוב הזמן פשוט לא היה בה אקשן ואני מחפש גם את זה בגלל זה אני אוהב וויאגר יש גם קצת קרבות ופיצוצים כשצריך אני אסביר לכם מה הבעיה ב-ds9 הבעיה שהסדרה מדברת על תחנת חלל נייחת ולכן אין מספיק גיוון בעלילה אין אקשן עד שהשתמשו קצת בדפיאנט וגם אז התחנת חלל הייתה עדיין במרכז העניינים זה כמו לעשות סרט על העיר ארץ ישראל ולצלם אותו ביוקנעם. בכל מקרה היו רק 4 פרקים שפשוט ישבתי מרותק למסך ובקושי הזזתי שריר לאורך כל הפרק אתם יכולים לנחש מה הם? תחשבו טוב אל תסתכלו למטה מה שכתבתי ותכתבו בתגובה ואז תיראו אם אתם צודקים נכון שני הפרקים הכפולים הזוג הראשון מדבר על כיבוש מחדש של התחנה והשני על הקרב האחרון על כיבוש קרדסיה-פריים כאילו, מיליון חלליות נלחמות בחלל? כל הגזעים עם כל הספינות שלהם מביאים אותה בטורפדות ובסלייל ליזר אחד על השני? גן-עדן לזה חיכיתי כל השנים וזה גם מה שהיה חסר לי קצת ב- ntg זהו בעצם עד עכשיו כסדרה וו´יאגר הכי טובה.

Bajoran Preist

New member
המממממ

אני לא בטוח שאני יודע איך להגיב על זה... "קרבות ופיצוצים כשצריך"? זה מה שאתה מחפש בסדרת מדע בדיוני? אתה יודע מה, יש לי עצה בשבילך, תזפזפ קצת ב-AXN או באחד מערוצי סינמה ותמצא לך כמה פיצוצים שרק תרצה ותעזוב את סטאר-טרק לאנשים שבאמת אוהבים את זה. אתה יודע מה, גם סטאר-וורס מתאים בשבילך, ואפילו תוכל להגיד שזה מדע בדיוני ויהיה לך נורא סבבה. "אין מספיק גיוון בעלילה"... אוקיי, לייק, וואט-אבר... אתה מקבל ממני רשות לא לצפות יותר בDS9 לעולם, וברוח שפתרנו. (ושחלילה לא ישתמע מפה שיש לי משהו נגד וויאג´ר, פשוט "האקשן" זה לא בהכרח החלק בסדרה שממנו אני הכי נהנה)

Live By A Code

New member
אוי נו באמת רק אל תשתפך לי

פה על הרצפה כמו איזה shape-shifter על זה שאתה אוהב לראות גזעים חדשים ופוליטיקה של גזעים וכל השעמום הזה מה אתה אוהב פרקים משעממים כאלה כמו למשל הפרק שבו סיסקו אימן את הצוות בתחנה לשחק ביסבול נגד קבוצה וולקנית? ואני יכול להביא מיליון דוגמאות כאלה כל פרק שלישי בערך בדיפ ספייס ניין. אבל זה לא אומר שהסדרה ככלל לא טובה. לדעתי בכל הסדרות והסדרות בת מכינים אותך בפרקים, לעיתים בינוניים לפעמים בקושי ניתנים לראיה לפרקים ממש טובים שיש בהם את חלליות נלחמות או רודפות אחת אחרי השניה בווארפ 9 זה כל הקטע ואני לא סובל מלחמת הוכבים זה בכלל לא מציאותי כמו סטארטרק (יחסית) אולי קצת הגזמתי בתיאורים שלי (פיצוצים) ואני גם לא סובל ערוץ axn הסרטים שם סתם מכות ויריות ופיצוצים, "בין דאר דונ דאט" לא כמו האקשן בסטר טראק ואם כל הכבוד הדעה שלי נשארת בעינה

Bajoran Preist

New member
אנשים!! הבנאדם עלה פה על משהו!!!

סטאר-טרק היא בעצם לא סידרה של "גזעים חדשים, פוליטיקה וכל השעמום הזה"! היא בעצם מסווה לחלליות שרודפות אחת אחרי השנייה בווארפ 9!! וואלה, לא ידעתי. אגב, כן, זא בדיוק הסיבה שאני אוהב סטאר-טרק. הסיבה העיקרית זאת אומרת. גזעים חדשים ופוליטיקה בתוספת סיטואציות מוסריות, דילמות, קונפליקטים וכל מיני תופעות מדע-בדיוניות. עכשיו, הדוגמא של הפרק עם הבייסול הייתה מכה מתחת לחגורה. אם תסתכל קצת אחורה בפורום על מה שאמרתי על הפרק הזה תגלה שאני חושב שהוא אחד הפרקים המשעממים יחסית היחידים בDS9. פרט לזאת, מרבית הפרקים הם לא כאלה. ובפרק הזה לא היו "גזעים חדשים, פוליטיקה וכל השעמום הזה". בעצם, הדבר היחיד היפה בו היה העימות הוולקני-אנושי. דרך אגב, הפרקים שהזכרת היו באמת מצויינים. אין לי שום דבר נגד חלליות וקרבות(להפך). אבל פרק לא נמדד בכמות הנשק והאפקטים המיוחדים שהיו בו. הוא נמדד בטיב העלילה שבו. האפקטים הם כמובן כלי הכרחי שמאפשר לנו לחיות את היקום בהם חיות הדמויות. ולא ניסיתי לשכנע אותך לסגת מדעתך, רק נתתי לך אישור מיוחד להפסיק לצפות בDS9, ויפה שעה אחת קודם.

DDN

New member
ממממממ

דווקא בגלל הסיבות ש"החי ע"פ הקוד" העלה שהוא לא אוהב DS9 אני כן! גזעים חדשים, פוליטיקות ומיקוד על תחנה אחת. מה שאהבתי בDS9 מאשר בסדרות מס"ב האחרות היא שהיא יותר דומה לבבילון 5 ולא סבונית כמוה. וואיג´ר אני לא רואה, אז לא יכול להחוות דיעה, ואנטרפרייז איטית מעט לטעמי (אפילו שהיו פרקים ספורים, כמו האחרון, שממש אהבתי) אבל. . .. זה מה שיפה בסטאר טארק, בין "הדור הבא", ל"חלל עמוק 9", ל"וואיג´ר" ול"אנטרפרייז", כל אחד ימצא את הנישה שלו ומה שהוא אוהב. כנראה אני ואחותי היינו היחידים שאהבנו את הפרק עם הבייסבול, אז חוץ מלומר שהוא אומנם לא היה "מעניין או מותח" אבל פשוט היה יפה כי היה בו קיטש משהו אני לא ארחיב עליו. עכשיו אני שותק לפני שכל הפורום יחסל אותי על זה.

Bajoran Preist

New member
../images/Emo45.gif

דרך אגב, כדאי לך לצפות איכשהו גם בוויאג´ר, אחלה סדרה.

DDN

New member
אני יודע אבל

לצערי אין לי YES, הורדתי מלא פרקים מקאזה, אבל לא באיכות משהו, ולא משהו רצוף בסדר. . . ראיתי את הצמד האחרון ואהבתי, חוצמזה לא ראיתי. יש המלצות מיוחדות שאני אחפש בקאזה?

Bajoran Preist

New member
חבל שלא לפי הסדר...

היו כל מיני פרקים יפים. אבל אם אתה טרקי משוגע באמת הייתי מציע לך פשוט להוריד את כל הפרקים מההתחלה ולצפות. אין לך מה להפסיד.

android

New member
יש הרבה פרקים

פשוט תתחיל להוריד מהתחלה ותראה איזה פרקים אתה אוהב (לי יש מעל 20 גיגה של פרקים ורובם של וויאג´ר )

lightm

New member
אני הכי פחות אוהב קרבות ומוות!

אצל כל בנאדם זה שונה, אז אין מה להתווכח. אני לדוגמא הכי פחות אוהב את הפרקים שבהם יש רק קרבות ואז אנשים מתחילים למות. אנ הכי אוהב את הפרקים הפילוסופיים והפרקים המתוחכמים ומעניינים למיניהם.

Live By A Code

New member
אוקי אולי לא הבנתם ממש את העמדה שלי

כי פשוט הסברתי אותה על הפנים, די בילדותיות אני לא מחפש מה שנקרא בעגה הלא מקצועית "בום בום פחפח" אבל אני מרגיש שדרך הביטוי הכי ישירה והכי מציאותית לסדרות בידיוניות ועתידניות היא טכנולוגיה. טכנולוגיה יכולה להתבטא במספר דרכים אבל במלחמה היא מתבטאת בצורה הטובה ביותר (נשק אמצעי הגנה טרנספורטציה וכו´). ומלחמה דרך אגב היא אחת מהסיבות לפיתוח טכנולוגיה חדישה (צורך מביא ליכולת). עכשיו כמובן יש את הצד של פוליטיקה תככים ורומנטיקה בסדרות כאלה אבל זה דנאלי למדי ואפשר גם לראות את זה בשידורים החוזרים של "לגעת באושר" (עם כל הכבוד לסידרה הזו...) זה לא היחוד של סדרת מדע בדיוני במתכונת של מסע בין כוכבים. אלא דווקא הגרפיקה שגורמת לך ממש להרגיש כאילו אתה במאה ה-24 והקרבות זה גם אספקט יפה שממש מוסיך לעלילה לדעתי. ואין לי בעיה להיות במיעוט יש פה מישהו אגב שאף פעם לא חש צורך מוזר לעלות על ספינת חלל ולצאת עם ארמדה של ברית הפדרציה עם האימפריה הקלינגונית והרומלנית נגד כוות הג´ימהדר אך אחד פה מעולם לא שיחק "מסע בין כוכבים, ארמדה"? כנראה שלא אני מקווה שזה מבהיר את העמדה שלי אם לאף או שאני אנסה לכתוב עוד הודעה ממש ארוכה ולהסביר, או שאני אכנע. *please dont shot me...*

למעלה