אוקי, להעביר את הזמן

Sababush

New member
אוקי, להעביר את הזמן

סתם שאלה... מישהו פה פגש מישהו מפורסם? מהארץ או מחו"ל? זמרים ולא זמרים?

mandy

New member
אני פגשתי

המווווון מפורסמים מהארץ...
אייל גולן בניהם (3 פעמים...) אם מישהו רוצה את הרשימה המלאה, רק תגידו... היא מפוצצת

Sababush

New member
מגניב ../images/Emo13.gif

היחידים מהארץ שאני פגשתי זה כל מיני כוכבי ערוץ הילדים למיניהם (הייתי קטנה, חחח), נמרוד לב, דיוויד ברוזה ומתי כספי... מתי כספי מה זה נחמד!

RIP CURL1

New member
זמרים מהארץ פגשתי הרבה

הייתי בפסטיגלים שהייתי קטן והיה הרבה מפורסמים שרית חדד ראיתי דץ ודצה חחח יש רשימה ארוכה

RIP CURL1

New member
זמרים מהארץ פגשתי הרבה

הייתי בפסטיגלים שהייתי קטן והיה הרבה מפורסמים שרית חדד ראיתי דץ ודצה חחח יש רשימה ארוכה

Sababush

New member
יוווו

דץ ודצה?? מגניב!! חחח אני תמיד חלמתי לפגוש את מיכל ינאי כשהייתי קטנה... ומה זה התלהבתי כשפגשתי אותה... מפחיד אותי לחשוב על זה, חחח אבל יש לי יותר מזל עם מפורסמים מחו"ל אני חייבת להודות, יותר קל למצוא אותם שם

s.p.y

New member
אני פגשתי

את ווסטלייף בארץ במסיבת עיתונאים. הם היו מצחיקים ומשעשעים, ממש מקסימים.

Sababush

New member
מגניב ../images/Emo13.gif

אני הייתי יותר בצד של פייב... רדפתי אותם ממש בצורה מוגזמת, חחח פגשתי אותם איזה 4 פעמים, אבל באמת הגזמתי! ואפילו לא הערצתי אותם, סתם היה לי גם ככה שבוע חופש ומשעמם

smgfan

New member
אתי אנקרי גרה ביישוב שלי ויום אחד

בטעות הגעתי לבית שלה (הייתי צריכה ללכת לבית של חברה של אחותי). צעקתי "מווווווור!!!!!!!!" (השם של אחותי) ופתאום אתי אנקרי יוצאת ממש ממש מבוהלת, נראתה כאילו היא רק קמה משינה.... פאדיחה...
חוץ מזה גם אני ראיתי כל מיני מפורסמים מערוץ הילדים וגם את מיכל ינאי ואת עוזי חיטמן. וראיתי גם את סופי צדקה (רונה מ"לחיי האהבה") ואת "אתי" שמשחקת את חברה שלה (שכחתי את שמה). ראתי גם את אייל גולן ולאה שבת.

WickeDevil

New member
פגשתי את... ../images/Emo60.gif

טל מוסרי (ואפילו דיברתי איתו בטלפון פעם או פעמיים
) גידי גוב ברי סחרוף חמי רודנר להקת גאיה אדם שלומי ברכה חיים צינוביץ´ יעל בר זוהר (ואפילו השתתפתי בתוכנית שלה) אריק סיני (איזה כבוד הא?) זאב רווח עמנואל רוזן ממממ בטח אני אזכר בעוד...

RIP CURL1

New member
אני דיברתי עם יעל בר זוהר

זה היה מזמן אבל זה נחשב שהיה לה את התוכנית טושטוש בערוץ 22 הייתי בתוכנית הזאת והיא ניגשה אלינו אני הייתי אחי ועוד מישהו לא זוכר ודיברנו איתה היא ממש חמודה ויפה כמובן

Sababush

New member
גם אני הייתי בטושטוש!!

היינו כל הכיתה
חחח היו קטעים... אבל יעל דווקא הייתה דיי סנובה אז :-|

WickeDevil

New member
הייתי גם בטושטוש ../images/Emo60.gif

ובאמצע צילום שלהם עשיתי אפצ´י אז אם תמצאו קלטת של טושטוש עם אביגלגליג ומנשנש, ואתם שומעים שם אפצ´י תדעו שזה אני :) וגם פגשתי את יעל ב"גבולות בר זוהר" והיא הייתה נחמדה מאוד!

Sababush

New member
כנראה שיש לי משהו כזה

שגורם לכולן להיות סנוביות אלי (יעל בר זוהר, מלאני בלאט...) חחח

jerri

New member
שרה מישל גלר, קיילי מינוג, וין דיזל

שרלין ספיטרי, בוסון, פירס ברוסנן, אומה תורמן, לוסי לו. וכמה שמות שבטח לא יגידו לכם כלום אבל הם היו גדולים בזמנם: אורבן קוקי קולקטיב, קאפלה, אושיאניק, DDD, טו אנלימיטד, אייס אוף בייס, ד"ר אלבן, ניקי האריס ועוד כמה שבטח פרחו מזכרוני.

smgfan

New member
איך ראית את שרה מישל גלר???????../images/Emo2.gif

אני מעריצה ענקית של שרה מישל גלר!!!!!!!!! הכינוי שלי בנוי מהשם שלה למי שלא שם לב-Sarah Maichelle Gellar FAN חיברתי את האותיות הגדולות בתחילת כל שם ואת ה-FAN בסוף, ויצא לי smgfan בבקשה בבקשה תספר לי איך פגשת אותה? ואיך היא היתה? ומתי? ואיפה?

jerri

New member
פגשתי אותה באנגליה לפני פחות משנה

באיזה אירוע תקשורתי שהייתי בו מטעם העבודה, והיא הגיעה לקדם את באפי (נדמה לי את יציאת העונה הרביעית בDVD או משהו כזה, אני לא זוכר). היא עמדה לידי ליד הבר סלטים והשיער שלה היה בגוון חום כזה ומדובלל (כמו שיער של בלונדיניות אחרי שהן חופפות ולא מייבשות) אז אמרתי לה בצחוק שהיא יותר דומה עכשיו לקנדל מאשר לבאפי, אז היא צחקה. למחרת ראיתי אותה שוב בחנות של HMV, קונה את FEVER!!! (האלבום של קיילי) החמאתי לה על הטעם שלה והיא אמרה לי I think she´s incredible. אין לי מושג מאיפה היא מכירה אותה (כי אז היא עוד לא פרצה לאר"הב) ואין לי מושג אם היא היתה אז אחרי הצילומים של סקובי דו, אז אולי היא הכירה אותה מאוסטרליה. בכלל היא נראתה נורא נחמדה וחביבה וממש לא סנובית.

smgfan

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif קיילי

באמת מדהימה!!! וואי איך הייתי מתה להיות שם במקומך...הוספתי תמונה של קיילי ושל שרה (לא ביחד) -אבל לדעתי בתמונה הן נראות מאוד דומות!

jerri

New member
איזו תמונה שערורייתית של קיילי

(בקליפ החדש של דני מינוג, שצולם לפני שקיילי לבשה את השמלה הזאת לטקס, היא לובשת שמלה דומה רק בצבע שחור ובפורום של קיילי ממש שחטו את המסכנה על ה´מעתיקנות´ שלה. מסכנה
) לא מזמן ראיתי את שמ"ג ברונאן אובראיין והיא והוא ניהלו שיחה על הישבן של קיילי (שהיא כינתה אותו הישבן הכי יפה בעולם)

למעלה