אוקי... <------ לחצו פה!

daboor

New member
אוקי... <------ לחצו פה!

שכל אחד יכתוב את שמו גילו והמקום בארץ, תחביבים ומה הוא עושה בחופש... ------------------- מיקי בת 16 מת``א סוגדת לקוקה קולה, אוהבת לגלוש באינטרנט (לההההההההההה לא שמים לב!) לצאת עם החבר, לבלות, להסניף מדי פעם.... סתאאאם! וככה נתחיל להכיר...

daboor

New member
שכחתי...

כמובן גם מספר איי סי קיו ואודיגו... ולבנים רצוי תמונה... חיחיחי

daboor

New member
רועי אתה חצוף!

אתה פה ולא נותן לי ת`איי סי קיו שלך?!?!?! אני נפגעתי קשות!

ela !!!

New member
שלום אז ככה......

אני לא מבקת פה לעיתים קורבות אבל בכל מקרה.... אלה בת 15 בת מזל סרטן(לא יפה תגידו מזל טוב- 7-22) מדימונה אם כבר הזכרת שתייה תיבאו לי ענבים וספרייט ואני שותקת אני עובדת לצערי קורעת את ה*** (סליחה רועי- ד``א בן כמה אתה ומאיפה?) לגלוש... ובעיקר ללכת לים של דימונה- אחלה מקום- אחלה שקיפות- אחלה אשליות :) טוב בקיצור אני אשמח לענות לכם על שאלות -אלה-

בטח חוף בדימונה!!!!

חח אולי מסעדה בשם החוף חחחחח טוב אני נוני (שם בדוי) גיל: 99 (בדוי) עיר מגורים:לונדון (בדוי) תחביבים: להכין שיעורים (חחחחחח דה שבדוי) חחח עכשיו לאמיתי אני נוני (אין סיכוי שתקבלו שם אמיתי ) אני באר7עית גאה!!!! זה לא בושה יש לי אי סי קיו 120247150 וגם אודיגו המספר שלו פה איפשו אני אכתוב כשאני אמצא אותו.... ואני אוהבת הכי הרבה לישוןןןןןןןןןןן וזה מה שאני עושה בחופש חוץ מלצאת ולשגע את אחי הקטן..... אה ושכחתי להגיד אני בת 14.....

Angel of Hell

New member
אני עצמי ואנוכי !!!

שלום קוראים לי אדם ואני בן 16 מפ``ת ןהספר איי סי הוא:124152494 ואין שמץ של מושג מה זה אודיגו

anat 113

New member
בבקשה...

אני ענת זהר מאלפי מנשה (שכנה צמודה של רועי) אני בת 14, טוה נו עוד חודשיים בת 14, אוהבת לבלות ועכשיוו סוף סוף כשהאינטרנט שלי עובד גם ליגלוש באינטרנט (אבל לא כל היום) אני אוהבת לשחק כדור עף וללכת לצופים. וכשאפשר אני אוהבת להתערב לרועי בעיניינים שלו, הוא כבר ידע למה אני מתקוונת.... ואתם?

למעלה