אוקי למרות שאף אחד לא רואה

תתש

New member
אוקי למרות שאף אחד לא רואה ../images/Emo58.gif

את הפרקים של ארה"ב לא אכפת לי כי אני חייב לציין את הפרק האחרון. אזהרה סיכום זה מכיל ספויילרים
. בפרק הזה הפריימריס הדמוקרטים מגיעים לניו המפשיר. מספר ימים לפני ההצבעה אמור להתקיים עימות בין המתמודדים בחסות אחד העיתונים הגדולים במדינה. אבל העיתון קובע שרק ראסל והויינס יתעמתו כי רק להם יש סיכוי לזכות. בשומעו על כך ג'וש מתעצבן ועושה הכל כדי להכניס את סנטוס לעימות. בהתחלה הוא מתקשר אל ראסל ומשכנע אותו שיבוא איתו ועם סנטוס לפגישה עם המנהל של העיתון. ראסל מצליח לשכנע את המנהל שיתן לכל שבעת המתמודדים להיות נוכחים בטענה שזה יכול להחשב כתרומה לא חוקית אבל סנטוס דופק את זה בכך שהוא דורש שזה יהיה עימות אמיתי ויהיו חייבים לענות על כל השאלות... אז ראסל מתעצבן ומשלם מכיסו על העימות. פתאום איימי מופיעה, מסתבר שסנטוס שכר אותה שתכין אותו להתמודדות. בכל מקרה כתגובה ג'וש מתכנן עימות נגדי של חמשת המתמודדים שלא הוזמנו לעימות כדי להקים מספיק רעש כדי שיכניסו אותם לעימות הראשון. בנוסף הוא גם קונה דקה של זמן אויר באחד הערוצים (אין לא מספיק כסף) כדי לשים מודעה כל כך מקורית עד ששאר הערוצים יחזרו עליה בחינם וגם מלביש שני מתנדבים בתחפושת של תרנגולות שעל כל אחד מהם יש את השם של הויינס וראסל כדי שכל פעם שהם יתראיינו שיפריעו להם וישאלו אותם אם הם מפחדים (צ'יקן) להתעמת עם כל המועמדים. כשאחד מהתרנגולות מפריע לראסל דונה (היא התפטרה ועברה לעבוד אצל ראסל) לוקחת אותו הצידה ושוטפת אותה לעני הצלמות. בנתיים לג'וש נודע מהויינס שהטקסט שאיימי נתנה לסנטוס להגיד הובא גם לשאר המתמודדים מתוך כוונה כלשהי לחזק את מעמד הדמוקרטים כמובן שג'וש לא רואה את עמדתה ומפטר אותה. באותו ערב ג'וש מראה לסנטוס את המודעה: צילומים של תרנגולים וחזרה על הקטע שהויינס וראסל מפחדים להתעמת עם שאר המועמדים. סנטוס לא מסכים לאשר את הקלטת ,ובכלל די נגעל אחרי שהוא זוכה לראות מקרוב מה צריך לעשות כדי להיות נשיא, ומחליט לסוע לתחנת הטלויזיה כדי לתת נאום חי בו הוא אומר: שהוא מתמודד לנשיאות ואם אתם לא מזהים אותו הוא לא יהיה מופתע כי הוא נדחה מהעימות של מחר בערב כי הוא הציעה שיהיה עימות אמיתי וזו המודעה היחידה שהוא יכול להרשות לעצמו. הוא אומר שהוא נכנס לזה כדי לתקן מערכת חינוך כושלת, שיהיה לכולם ביטוח בריאות וכ'ו. מה שהוא מצא זה שהתמודדות לנשיאות היא לא על הדברים האלו אלא כמה שיותר לפגוע ביריב שלך מבלי להיתפס. אז הוא אומר שהוא לא יגיד דבר על היריבים שלו או על כל דבר מבלי שהוא יגיד את זה בעצמו ישר למצלמה ולמרות שלא תשמעו הרבה ממנו תדעו שהוא עומד מאחורי דבריו. ובסוף הוא אומר (מה שבדר"כ אומרית בתחילת כל מודעה) I'm Mat Santon and you better belive that I aproove. this ad אחרי שהתקשורת מקרינה את המודעה כל כך הרבה פעמים וגרומת לראסל והויינס להראות רע הם מצטרפים לדיון של סנטוס ובסף רואים את כל המתמודדים על במה אחת בדיוק שהעימות מתחיל. למרות שהפרק מכיל ספויילרים ואם לא ראית את הפרקים הקודמים יהיה קשה להבין אותו עדין אני מאוד ממליץ לראות אותו כי לפי דעתי הוא הפרק הכי טוב העונה ונראה לי שג'מי סמיתס (סנטוס) רוויח מועמדות לאמי על הפרק הזה ביחד עם כל הסדרה.

למעלה