אוקי מי בא ספלוירים?D:

• פותח הנושא rz10
  • פורסם בתאריך

rz10

New member
אוקי מי בא ספלוירים?D:

מתחשק לי להרוס למישהו את הנאת הצפיה D: סתם, לא. פשוט ראיתי שאתם ממש מתלוננים.. ובאמת, כל כך מורחים את זה.. גאדמט אני בפרק 157 וכל מה שהם יכולים להראות במשך פרקים שלמים זה את המאבק של אנדרי בקנאה שלו וגם באמת משהו יותר מדי תמים כאן.. אבל היי, בכל זאת סדרה לא רעה. טוב קיצר, מי בא ספלוירים?P:

white angels

New member
אני רוצה אני רוצה אני רוצה!

וקנאה שלו במי? בקטיה?

MirkuSH

New member
הממ הנה ספויילרררר---!

בפרק 168 המדובר קטיה חוזרת לחברה לא רק כדי לחתום מסמכים אל כדי לקבל על עצמה את הנהלת החברה... ולעוד כ 20 פרקים אחרי זה אנדריי וקירה לא ייפרדו...... :)

m2love

New member
.......

אבל איך כל זה יקרה?איך היא תחזור? אני מבקשת ממך שתספרי קצת יותר איך כל זה יקרה.. חחח אני פשוט מתה לדעת מה יהיה. תודה מראש:]

white angels

New member
זהו גמאני רוצה לדעת..

כי אני יודעת מה יקרה בפרק 168,אני רוצה לדעת מה יהיה לפני זה,בפרקים שהוסיפו בגרסה הרוסית..הפרקים של עכשיו שלא היו במקור..

rz10

New member
טוב אז בקיצור

אני לא מתכוונת לנדב יותר מדי פרטים, רק בקטנה. קטיה תתחיל להשתנות, לא רק חיצונית אלא גם נפשית, אלכסנדר יהיה הנשיא ויפשל אחרי כמה זמן, יוספו דמויות חדשות לסדרה, ומישה יפתח את המסעדה בהצלחה בסופו של דבר, אבל עם הרבה פאשלות בדרך. נו, קורה ;] אני לא מתכוונת להכנס לפרטים קטנים כי זה סתם יהיה מפגר, תראו לבד מוחעחעחעחחע D:

white angels

New member
תודה על הספויילרים:) ואני אוסיף גם..../images/Emo58.gif

לגבי זה שאלכסנדר יפשל,הבנתי שהוא יהמר בקזינו על סכום גדול של כסף ויפסיד.. ואיזה דמויות חדשות יהיו?

m2love

New member
תודה על הספויילרים:)

ויש לי עוד שאלה.. זה נכון שקטיה ומישה יהיו מאורסים ? \: עכשיו יצאתי מהמקלחת ולפני זה הייתי בריצה..ואני עייפה מתה.אין לי כוח לזוז|:

white angels

New member
זה חשוב לשמור על כושר../images/Emo8.gif

הממ לגבי השאלה שלך אני לא יודעת אבל ממה שהבנתי,ההורים שלו יפגשו את ההורים שלה והקשר שלהם יהיה די רציני.

m2love

New member
חחח באמת חשוב!

כן את זה אני יודעת..והוא יהיה ממש מאוהב בה.. אבל מעניין אותי לדעת בכל זאת אם הם יהיו מאורסים וזה..

rz10

New member
האמת

אין לי מושג אם הם יהיו מאורסים, אני רק יכולה להגיד שהם יהיו זוג איזשהיא תקופה. וכן, אלכסנדר יהמר בקזינו ויהיה חייב סכום כסף ענק וזה ישפיע על החברה

MirkuSH

New member
המממ ועוד משהו מעניין... מישה יציע לקטיה

לעבוד בעבודה חדשה אצלו במסעדה בסנט פיסטרסבורג.... והיא מאוד מאוד תתלבט.

white angels

New member
אה וזה בטח יקרה..../images/Emo58.gif

לקראת סוף הסדרה נכון? כשאנדריי יקרא את היומן שלה...

למעלה