אוקי, משהו מיוחד:)

shanyz

New member
אוקי, משהו מיוחד:)

בגלל שירדן לא הייתה לא רציתי לפתוח את זה, אבל עכשיו שהיא חזרה אז אני רוצה לפתוח את זה... וזה... שרשור משפטי חוכמה!!!!!!! (הרעיון היה של ירדן..הקרדיט מגיע לה..
) אז...כל אחד שיש לו משפטי חוכמה מהתוכנית שישים!! =) ואם הוא גם יודע מי אמר אז זה בכלל טוב:) אני אשים את הראשון סיזר: כל מה שאפשרי נעשה, כל מה שלא אפשרי ייעשה! =) משפט חכם!

מתי הוא אמר את זה?

אני לא זוכרת את זה....אני יודעת שיוליוס קיסר האמיתי אמר את זה... בכל אופן, הנה כמה משפטי חוכמה שאני אוהבת: משפטים של זינה:
"Sometimes you have to stand and fight."
"Making war is simple. Making peace is never easy. If it was, everyone would do it."
"My body doesn't make me who I am, my deeds do."
"Gabrielle, you've got to ... um ... seize the day, 'cuz who knows, tomorrow may never come."
"Don't let pride get in the way. You tried something ... and you failed. It happens."
"Fish don't just catch themselves!"
"Anger clouds the mind. It prevents focus."
"Running away isn't a solution. It's what cowards do when they're not willing to fight for what they believe in."
"The eyes of a child are innocent. They can see the world in ways that we have long forgotten."
"Never pie a pregnant woman." <למדתי את זה על בשרי
>
"There's nothing you can do to change the past, you can only work to make the future better." <אחד המשפטים של זינה האהובים עליי ביותר> זהו בנתיים....יותר מאוחר אני אכתוב את הציטוטים האהובים עליי של גבי

shanyz

New member
יאא=:) איזה כיף!

ממש אהבתי את המשפטים.. המשפט האחרון באמת ממש נכון... והיו עוד כמה שממש חשבתי שהם נכונים לחיים שלנו עכשיו.. בקשר למה שרבמתי..אז אממ... אני מודה, ראיתי לפני הרבה זמן שלמישהו פה בפורום בפרטים האישיים זה רשום בתור ציטוט (אני מצטערת מראש שהעתקתי:)) וזה נשמע לי באמת כמו משפט שזינה היה אומר..וזה היה רשום בתור ציטוט נבחר...אז...חשבתי שהוא אמר את זה... אמממ אופס...סורי...=S =) חחהה:) אבל אני אחפש משפטים משלי!! =))

shanyz

New member
אני יודעת...../images/Emo6.gif

אבל אני חייבת! הנה מצאתי משפט אחד: you are who you pretend to be זינה אמרה את זה לילדון ההוא (שכחתי את שמו) בפרק "אמונה עיוורת". עוד משפט: I make my own luck זה מהפרט "הנה מגיעה מיס אמפיפוליס... אני לא יודעת מי אמר את זה....=S מתאים לזינה, אבל זה לא זינה, משום מה לא הצלחתי להבין מה השם של מי שאמר... ויש את המשפט המפורסם: don'y hate me cos' i'm beautiful עכשיו, יש פה משפט חוכמה שמסתתר בתור המשפט הזה:) המשפט אומר שלא צריך לקנא באנשים יפים, ולשנוא אותם כי הם נראים טוב...:) אממ בעצם זה לא כזה משפט חוכמה, אבל אממ זה היה נראה לי באותו רגע.. אז אני אשאיר אותו:) זהו לבינתיים!@ אני חוזרת ללמוד לתאוריה שאני הולכת מחר!! תאחלו לי בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 תנו לי משפט חוכמה למחר, איך להצליח.....:) חחהההה צ'אוווו

shanyz

New member
עוד!@!!

זה משפט שלאו מה אמרה לזינה בפרק החוב 2: "To conquer others is to have power; to conquer yourself-- is to know the way. משפט יפה וחכם:)

gabrielle

New member
"תמיד יש בררה"

זינה אמרה לגבריאל ב- " אחת נגד צבא " ( שהוא אחד הפרקים האהובים עלי דרך אגב ) - וזה מה שלימד אותי שאף לא צריך להרים ידים, תמיד יש עוד פתרונות לבעיה ממה שניראה לנו על פני השטח.

shanyz

New member
כם יש את המשפט

שכאילו אני לא יכולה לצטט אבל תמיד גבריאל אומרת שיש תקווה וזה... ועוד משפט חוכמה של גבריאל שגם אותו אני לא יכולה לצטט זה משהו בסגנון: כדי להגיע לעולם של שלום ואהבה חייבים לשבור את מעגל האלימות.. ומשהו בסגנון הזה... =) משפט חכם.. אהה וגם בפרק שגבריאל הפכה לאמזונה כשהיא או טאריס (ככה קראו לה?) אז היא אמרה שזה עולם של גברים לא כי זה ככה אלא כי אנחנו נותנות לזה להיות...!!!!!!!!

משפטים שלי...

המשפט האהוב עליי ביותר, שלמדתי ממנו הכי הרבה זה : Once you put your mind to it, anything is possibe. zhbv אמרה את זה לאלטי בThem Bones Them Bones. עוד משפט, של זינה - It´s easier to believe in yourself after someone else does מתוך forgiven. תיכף אני בטח אביא עוד...

shanyz

New member
וואי זה מזה נכון!

זינה זאת תוכנית ממש חכמה! היא מנסה להעביר לצופים כל מיני עצות ודברים ממש נכונים!:) כל הכבוד לתסריטאים! כאילו למשל המשפט הראשון, זה בעצם כמו להגיד שאין דבר העומד בפני הרצון...שברגע שאתה מחליט על משהו הכל אפשרי, ובדרך כלל (יש יוצאי דופן..) זה נכון...ואם רוצים משהו ממש אז הכל אפשרי ואין שום דבר שיכול לעמוד בפני הרצון:) וגם המשפט השני...כאילו ברגע שמישהו אחר מאמין בך זה גורם לך להתחיל להאמין בעצמך:) ואיי, ממש אהבתי את המשפטים!

עוד אחד?

It’s gonna get worse before it gets better מתוך the greater good... אח, איזה משפט חכם... עוד משהו מתוך הפרק הזה? Sometimes you have to have patience with things that annoy you. oh, I never said she annoys me I wasn't talking to you... חחחחחחחחחח זה קורע... אבל המשפט הראשון באמת נכון

shanyz

New member
לא ממש הבנתי את הראשון...

כאילו שזה הולך להיות יותר גרוע מאשר יותר טוב? למה זה נכון? כאילו לא תמיד המצב נהיה יותר גרוע...לפעמים הוא נעשה יותר טוב.. זה תלויי..זה משהו שאי אפשר כאילו החליט ולקבוע מראש.. נראה לןי...אם הבנתי נכון:)

לא...

היא אומרת, שהולך להיות יותר גרוע לפני שיהיה יותר טוב. המשפט לכל הצרות הרגשיות שלי
אם את יודעת לצפות לזה שיהיה טוב, גם אם יהיה גרוע, את במצב טוב.

shanyz

New member
אהה....הבנתי בערך:)

ורציתי לדעת, המשפט הזה שרשום לך למטה... זה מתוך התוכנית? מי אמר את זה?

יוווו זה בורות לא לדעת את זה!!!

המשפט הזה? הציטוט הזה של השיר, שנקרא Eve's Lollaby (שיר ערש לאיב) מתוך הפרק Eternal Bond (קשר נצחי). יש את הקטע שזינה מניקה אותה והיא שרה לה את זה אכן שיר מדהים

shanyz

New member
עוד כמה משפטים:)

אוקי המשפט הבא אני לא בטוחה אם הוא כזה חכם, אבל לפעמים אני מסכימה איתו. את המשפט אמר סיזר בפרק "גורל": Each event in our life is part of a great plan. There are no accidents. Only destiny עוד משפט של סיזר מאותו פרק: greatness isn’t just about possessing power. If it was, any thug with an army would be entitled to that label. Greatness is about achieving what seems impossible-- to other men זה נכון..=) המשפט הזה הוא מפרק "החיפוש" (פרק אחרי) שייאולס אומר לגבריאל: We always think we have-- plenty of time. We know people are gonna leave us, but-- we never face up to it

shanyz

New member
ועוד משהו שלא הכי קשור:)

אני עובדת על עוד 2 סרטונים... אם יש לכם שירים קיצביים עם מילים כאלה שמתאימות...שכאילו אין מיליגם שחוסמות ויכולות לתקוע אותי עם הקטעים שאני שמה..שירים חמודים כאלה שעושים מצב רוח שמח, אז אני אשלח אם תגידו לי איך קוראים לשיר ואני אוריד:) אגב...אם שרוצה לראות את הסרטונים שלי, יש לי בדרך כלל בעיה באי סי קיו לשלוח פה לחלק, אז תבקשו מאלה שכן הצלחתי לשלוח להם.. ואני אשמח לשמוע תגובות על הסרטונים ההם:) תודה! -שני-

ברודי

New member
יש לי שיר חביב בהחלט.

that thing you do של- the wonders (אם אני כותבת נכון) שיר חמוווד לאללה... למרות שאם ממש מקשיבים המשמעות לא חיובית אבל השיר קיצבי ונחמד.

gabrielle

New member
הנה שיר חמוד...

Tal Bauchmen - She's so High Above שיר מרגש- לא יודעת עם קשור או לא, אבל הוא חמוד.

למעלה