אוקי משהו ממש מעצבן אותי

oribarak

New member
אוקי משהו ממש מעצבן אותי

הפורום בשבוע שבועיים אחרונים נהיה יותר משעמם!!!אנשים לא פותחים דיונים כמעט, אם הם פותחים לא מגיבים להם, וזה כבר לא כמו שהיה כשאני נכנסתי לפורום הזה שאנשים יתחילו להגיב וליצור דיונים יותר!אני מתגעגע לימי הדיונים

melancholy man

New member
תרגיש חופשי

ליזום דיונים. ממה שאני רואה חברה נכנסים ומגיבים, והפורום לא איטי בכלל. אם יש לך משהו להעלות, תרגיש חופשי.

brotos

New member
יש פה שני דברים

קודם כל, הרבה פעמים כשאתה נכנס המון לפורום ומעודכן בו כל הזמן, אז הוא נראה לך איטי. כמו שMM אמר, תנסה ליצור דיונים בעצמך. תרגיש חופשי. שנית, אין מה לעשות- בלי ציף זה לא אותו דבר. אני לא חושב שהערכנו אותה באמת על השעות (ולי זה נראה באמת כמו 4-5 שעות ביום) שהאשה הזאת נתנה בשביל הפורום. כל החדשות, התרגומים, הסקירות שהיא עשתה... ובאמת, אין פה אפילו קורטוב של ביקורת כלפיי ניבלו'. הפורום כאן הוא לא יותר מחלטורה שולית עבורו. הוא מנהל את אחד מפורומי המוזיקה הגדולים והמושקעים ביותר, כאן בתפוז.

איפה

העדכ7נט9 על ספרו של מייסון? ברוטוס - אתה אחראי מרגע זה. ביום ב' לכל המאוחר אני רוצה להכנס לפורום ולשמוע (לקרוא) מה קורה עם הספר. לא שכאן משעמם... אבל בכל זאת.
אגב, אני ברישיקש, עיר הגורואים והיוגים. ביום ו' אסע לראות את האשראם של המהרישי - זה מהמדיטציה, שהיפנט את הביטלס למשך כמה דקות. הבטחתי לידיד, הכותב ספר על האלבום הלבן, שאצלם עבורו את העיר ואת האשראם. האשראם עצמו, אגב, נטוש על פי השמועה. המהרישי מת, והמקום נתפש ע"י ההינדים המקומיים כ"מקולל" בשל כל מיני זוועות שעל פי השמועה התרחשו בו. הם לא מתקרבים אליו.

brotos

New member
העדכ7נט9??

ואני לא אחראי על כלום. כולה ספר מסכן. ושמח לשמוע שאת נהנית (וחוצמזה, מאיפה יש לך כאלה ידידים? אפשר גם כמה?)

Rinor

New member
הלוואי שהייתי איתך

אני מסתפק במדיטציות בדיונה שלי באשדוד או בחוף הים... הלוואי והייתי איתך, מקשיב לקצת חוכמת מזרח ממקור ישיר ולא רק מספרים שאני קורא ומאץ לחיי...הבודהיזם... ברוטוס, למה אתה כל כך שולל כל מה שקשור לפינק פלויד מלבד המוסיקה? אני דווקא מאוד מחכה כבר לגיליון Q שהזמנתי ולרכישת הספר של מייסון, נכון שהמוסיקה זה העיקר ובשביל זה ובגלל זה אנו נהנים, אך במקרה של פלויד, מאוד מעניין גם הרקע לדעתי... יום טוב לכולם!

brotos

New member
אני שולל הכל

איך אמר דיקארט- "הטל ספק בהכל, מלבד הטלת הספק". משפט נחמד. אם להגיד את האמת, זה מעניין אותי, אבל לא ברמה של להתעניין על בסיס יומ-יומי בגחמותיו של מייסון וחברות ההוצאה לאור. מעניין אותי ברמה של- תנו-לי-סיכום-ממצה-של-הספר. לא יותר. אגב, מדיטציות וחוכמות מזרחיות זה לא קצת, איך נאמר, 1997?

Rinor

New member
תשובה לברוטוס

איש יקר... 1997? לא יודע לגבי השנה, אני אדם רוחני ומאמץ אמונות בודהיסטיות בחיי...אז זה לא איזה שהוא טרנד בשבילי (ראה דוגמת 1997 שלך) אלא דרך חיים...אם תרצה עוד הרחבה, אשמח להסביר לך...

NIR Y

New member
חחחח בדיוק מה שאני חשבתי

כול כך 1997 (אני לא מתנגד למדיתציות וכל זה, אף פעם לא ממש בדקתי את העניין)

oribarak

New member
ציפוווווווווווש

איזה יופי שהתחברת...מה זה אשראם מה זה מהרישי מה זה רישיקש כמה מושגים

melancholy man

New member
מבוא להודו המסורתית ותרבותה

אשראם: מקדש הינדי (הינדו היא השם המערב לדת העממית ההודית). מהרישי (מהרישי מהאהש יוגי) הוא גורו (מורה דת) הודי, שקבע את מקדשו ברישקש (עיר בהודו), המהרישי היה מאוד פופלרי בשנות השישים והרבה מפורסמים מערביים באו למקדש שלו ללמוד את תורתו, בינהם היו גם הביטלס (יחד עם חברים ואורחים), הביטלס כתבו כמה שירים בביקור, ובעיקבותיו, אחד מהם הוא שיר ביקורת על המהרישי: Sexy Sadie. לביקור הזה יש חשיבות גדולה בהיסטוריה של הביטלס במיוחד בכל הקשור ביצירת האלבום הלבן שלהם.

למעלה