אוקי, משהו נחמד:)

shanyz

New member
אוקי, משהו נחמד:)

אם הייתם יכולים להכניס לתוכנית איזשהו קטע.. סתם משהו, כמו פתאום שגבריאל מאבדת את הזיכרון נניח.. או ש...זינה מתחתנת עם מישהו.. סתם איזה קטע בתוכנית, אם אתם הייתם הכותבים ויכולתם להוסיף איזה סיפור.. מה הייתם מכניסים?:) (זה הזמן שלכם להיות יצירתיים !!!!)

אף פעם לא ממש חשבתי על זה...

מה שאמרת- שגבריאל תאבד את הזכרון, זה נשמע טוב... הייתי גם רוצה לדעת מה קרה לטוריס, כי הראו אותו רק פרק אחד...ואחר כך לא הזכירו אותו...וגם טארה! אהבתי את טארה... אהה! זה מזכיר לי...פעם היה לי רעיון לפאנפיק שרציתי לכתוב, אבל זה פשוט לא יצא לפועל...הרעיון היה קשור לטוריס...לטוריס יש בת בשם זואי, וזואי רוצה להתנקם ברוצחת שהרגה את המשפחה שלה <אבא, אמא, אחות ואחיין> אז היא נודדת בחיפוש אחר הרוצחת <תוך כדי שהיא מקבלת אימונים מאל המלחמה בכבודו ובעצמו> ובדרך נתקלת בזינה וגבריאל, ולאחר שיחה ביניהן הן מגלות שהן קרובות משפחה. זואי מספרת לזינה על המוות של המשפחה שלה וזינה מתמלאת בכעס, ואז איב מגיעה לתמונה, ומסתבר שליוויה היא זאת שרצחה את משפחתה של זואי...זינה לא יודעת מה לעשות עם עצמה, זואי מנסה להרוג את איב כמובן אבל זינה וגבי עוצרות בעדה, זינה מגלה שלארס יש יד בעניין... וזהו, לא פיתחתי את זה כל כך...

לא תמיד. לפעמים זה דברים שקורים בין

פרקים. לפעמים זה הרחבה על משהו שקרה בפרק מסוים. בעקרון פנפיק זה כל דבר שאת כותבת על הדמויות שלא ראית בסדרה המקורית.

shanyz

New member
אהה כאילו כל דבר שבא לך לפתח

ולעשות מה שבדימיון שלך ? כמו שאמרת, אני יכולה לכתוב סיפור על זינה וארס, משהו שלא באמת קרה אבל אני ממציאה? או נניח סיום שונה לתוכנית? או להמציא דמות ולספר עליה סיפור עם זינה וגבריאל וכאלה..? אה..נשמע נחמד.. ואיפה כותבים את הפנפיקים האלה? (או קוראים פנפיקים של אחרים...)?

את יכולה לכתוב אותם לעצמך

בלבד או לשלוח לחברים או לפרסם באתר...אין מקום מוגדר שאת כותבת בהם את הפאנפיקים. פאנפיקים אחרים אפשר לקרוא באתרים שונים המיועדים לכך, והם מחולקים לקטגוריות שונות...יש פאנפיקים שמתרכזים במערכת יחסים בין זינה לגבריאל, יש שמתרכזים במערכת יחסים בין זינה לארס, יש כאלה שמתרכזים בתקופה שלפני שזינה פגשה את גבריאל ובעצם הייתה לוחמת אכזרית ויש כאלה שמתרכזים בגלגולים הבאים של זינה וגבריאל וזה בעצם מה שנקרא UBER. אני בטוחה שאחרים יוכלו להסביר את זה יותר טוב ממני

shanyz

New member
אהה....../images/Emo13.gif תודה! נארה לי שההסבר שלך

מספיק טוב:) הבנתי את הרעיון... נאי אכנס לאיזה אתר ואחפש, אני אקרא לראות אם זה מעניין אותי:) תודה!

ואם מסקרן אותך לקרוא

את הפנפיקים שלי, אז לכי ל: http://www.geocities.com/Athens/Marble/3662/Fanfic.html

למעלה