אוקי, סיימתי את "המסעדה בסוף היקום"

אוקי, סיימתי את "המסעדה בסוף היקום"

ואני יודע שאני הולך להתחרט על זה, אבל: מה לכל הרוחות זה אומר ששבע כפול שש זה ארבעים ושתיים? למי זה עוזר? איך לכל הרוחות זוהי משמעות היקום והחיים, ולמה היה צריך 7 מיליון וכמה שזה לא היה שנים כדי לגלות את זה? למה?

מי אמר שזו השאלה בכלל?

זה היה ככל הנראה סתם חיטוט בנבכי מוחו המעוות של ארתור...
נעץ

דרגורן

New member
לא ../images/Emo70.gif לא ../images/Emo70.gif לא ../images/Emo70.gif התשובה זה 42..

אבל אף אחד לא יודע מה השאלה... השאלה היא לא "כמה זה שבע כפול שש" אלא שאלה אחרת...

zooti

New member
וחוץ מזה - השאלה לא מתאימה

זה לא "שבע כפול שש", אלא "תשע כפול שש"

preacher

New member
נו, בדיוק

העולם לא הגיוני, זה כל הרעיון של הטרמפיסט. למה שהשאלה והתשובה יהיו הגיוניות?

זה בדיוק גם מה שאני זכרתי, 9X6

אבל אז חשבתי שבטח טעיתי וזה בעצם היה 6X7. מצד שני... חבר טוב שלי שקרא את כל הסדרה ושכנע אותי לקרוא טוען שכל הרעיון שמאחורי הוא שהמשמעות היא בזה שהכל ביקום מקרי ואקראי, ושלא צריך ללכת לחפש הגיון עמוק בכל דבר בחיים, אלא פשוט לקבל אותם כמו שהם. זה כבר נתון לפרשנויות, though.

גרעאפס

New member
לדעתי, זו היתה מן התרסה

נגד היהירות שלנו כשאנו חושבים שאנו אוחזים בחלק כלשהו מן האמת. הרי איננו יודעים אפילו כמה זה 9 כפול 6, אז איך נוכל לדעת מהי השאלה או התשובה הנצחית של היקום, החיים וכל השאר?

הם לא באג

הם ווירוס. תקרא את הספר השלישי "החיים היקום וכל השאר" ותבין למה התשובה 42 היא כל כך לא סבירה ולמה האנושות היא ווירוס ולא באג.

הייתי, אבל הספרניות הארורות

החליטו שלא נותנים לי יותר ספרים כי ב- 1999 לא החזרתי ספר במשך ארבעה חודשים.

הייזל

New member
יש לי את כולם, רוצה?

אני כמובן אצטרך ספר כבן-ערובה. אבל על זה אפשר לדסקס באיציק.

pomelit

New member
והדיון האולטימטיבי

מהי השאלה שמתאימה לתשובה: למה? - הגיוני אבל לא כל כך מסתדר עם התשובה. how many roads must a man go down נשמע הרבה יותר הגיוני

Ergil

New member
זה גם כתוב כהערה

בגרסה(אחת מהגרסאות?) בעברית.

למעלה