אוקי....סקר קטן....

No Doubt

New member
אוקי....סקר קטן....

מה הפנטזיה הכי עמוקה שלכן??? בגלל שאני העלתי את הרעיון, אני אתחיל.... שלי זה סקס בשלג, זה כ"כ סקסי!!! שחם בגלל הסקס וקר בגלל השלג...זה נראה לי ממש ממש פצצה....

ShmupyGirl

New member
אין לי...

הפנטזיה שלי... אממ אממ... אין לי אחת. כאילו אני לא חושבת שיש לי אחת... אני בכלל לא רואה את עצמי עושה את זה בזמן הקרוב ... לא יודעת מה להגיד.... סורי שלא עזרתי. אוהבת שמופי

Black Cat15

New member
אממממממממ...

המממממממממ טוב... ביקשתן? הנה קבלו... אולי זה נשמע קצת חולני אבל... לעשות סקס באמצע טיול שנתי... כאילו בחדר סגור ונעול... נכון שתמיד המורות מבלבלות ת´שכל על שאסור בנים ובנות ביחד?? אז להתפלח לחדר של מישהו או שהוא יבוא לחדר שלי ו... אתן יודעות את ההמשך
נשמע לי אדיר!!!!!!!

No Doubt

New member
אוקי....יש לי עוד אחת....

בעקבות שיחה עם ידיד שלי דיברנו על זה והוא העלה רעיון על סירה באמצע הים....נשמע לא רע

No Doubt

New member
מה לספר???

חחחחחח.....אם את רוצה פרטים, יש לי על השלג תאוריה שלמה, ובחור

Black Cat15

New member
לא... התכוונתי ../images/Emo26.gif

שאמרת שבקשר לקטע בטיול כמעט קרה לך... אני רוצה לשמוע פרטים ועכשיו!!!!

nimfo

New member
על...

הארלי דיווידסון בים. רצוי שהפרטנר יהיה כושי!!!

nimfo

New member
פוליטקילי קורקט הא?

אם האפרו אמריקנים היו יודעים מה אני חושבת עליהם... לא היה אכפת להם שאני קוראת להם כושים! מבטיחה לך!!

No Doubt

New member
אז ככה.....

סתם כזה היינו בטיול שנתי בירושלים, והיה אסור לצאת מהחדרים אחרי 11 (היינו בכיתה ז´) ומישהו שהייתי דלוקה עליו היה חדר על ידנו, בכל אופן נכנסתי לשם ישבנו ודיברנו ואז איזה מורה בא לעשות בדיקה שכולם בחדרים שלהם ואז ככה נכנסו שנינו למקלחת והאחרים אמרו שהוא במקלחת...אז ככה נשארנו שם איזה שעה, התחרמנו בטירוף!!! אבל הייתי בת 13 אז ולא רציתי יותר מזה.....

lala182

New member
סיון ואורנית הבאתם לי רעיון

מה לעשות עם ולחבר שלי בטיול שנתי שיש לי מחרתיים (אנחנו לומדים יחד) אבל דווקא הקטע של הסקס לא יקרה... (לצערנו הרב...) כי אני כאילו ילדה טובה ואני לא מזדיינת עם מישהו בפעם הראשונה אחרי כמעט 5 חודשים... כן ממש.... טוב בקיצר פנטזיות.... אממ זה לא לפורום סקס ופנטזיות או משו? נו חפיף לי בא משהו בטבע לא יודעת למה אבל זה נראה לי הכי נחמד ללכת למקום מבודד כזה עם המון מים וירוק .... ממש נחמד על שלג נראה לי קפוא לאלללללהההההה אמנם אני אוהבת שלג וחורף אבל אני די רגישה לקור.... ומי שאמר על סירה בים תראו מה קרה לפאמלה וטומי לי אחרי שהם הזדיינו על סירה... :))) סתם זה גם נשמע רעיון נחמד ברגע שיהיה לי ניסיון מיני אני אחלוק עמכן (וזה די נהפך לגם עמכם) עוד כל מיני דברים... (למרות ששוב זה לא החדר...) ותראו איך אני מקפיצה הודעות משלוש דפים אחורה.... :) סתם יש לי הצתה מאוחרת וההודעות פה מתעדכנות חבל על הזמן מהר טוב אני הולכת להתקלח ואח"כ עם פשושון שלי אז להתראות לכן בננות (ובננים) לה-לה

טוב... ../images/Emo112.gif

בלילה של הטיול שנתי אני ו2 מהבנות שהיו איתי בחדר התחרפנו לגמרי... התחלנו לזבר על הכל ושאלנו את כל השאלות שאסור לשאול.. בסופו של דבר הגענו למסקנה שהכי מגניב לעשות סקס על מכונת כביסה... כשהיא פועלת...
מאי.

למעלה