אוקי עוד סקיצה חדשה

The Crusader

New member
אוקי עוד סקיצה חדשה

טוב הפעם אין משמעות מיוחד של כאב או אושר או משהו כמו שאני משתדל לעשות בכל פינאפ שלי הפעם פשוט שיחקתי במשחק מחשב שמבוסס על עולם הדי אנ די קוראים לו neverwinter nights ומכיוון שהייתי צריך לצייר אישה לתיק עבודה לקחתי השראה מאחת מהדמויות הראשיות ככה שהיא דומה (שונה אבל דומה בעקרון) בכל אופן אל תחפשו משמעות זה סתם ציור בהשראת עולם הדי אנ די תהנו תיקונים (שהפעם יהיו הרבה יותר מכיוון שזה אישה וזה חלק מהצד החלש מאוד שלי) בכל אופן אני מחכה לתיקונים ותהנו

The Crusader

New member
אגב אמבלם...

אם את יכולה לתקן את הגוונים כמו בציור הקודם זה יהיה אחלה תודה... וכמובן אם את מעדיפה להסביר לי איך עשית את זה זה יהיה עוד יותר טוב...חחח ^_^ תודה

chatenoire

New member
ציור נשים זה הצד החלש שלך?

אני דוקא חושבת שזו אחת העבודות הטובות יותר. הרגליים והנעליים מצוינות - בד"כ קשה לצייר מגפיים כאלה, במיוחד ממבט קדמי, כפות הידיים טובות - אני בטוחה ששמת לב שידיים הן עקב אכילס של הרבה אמנים מתחילים, האנטומיה בכלליות לא רעה, והחרב פשוט נפלאה. עיצוב שלך או לקוחה מהמשחק? כמה הערות, בכל זאת: האמה של יד ימין קצת דקה מדי (תזכור שכשמקפלים את האמה כלפי מעלה, הבשר-שומן-עור שיש עליה נדחס קצת כנגד הזרוע ונראה עגלגל יותר), השדיים בעייתיים (למרות שיש לי שניים מאלה קשה לי להצביע בדיוק על הבעיה. נסה ללמוד מתמונות, לא חסרות כאלה). סך הכל, אחלה!

Emblem Wearer

New member
טוב, זה הולך ככה...

בתוכנת "פוטושופ" יש תפריט בשם ´EDIT´ והוא מוביל לאופצייה בשם ´ADJUST´ - משם נפתח תפריט ... בתפרטי בחר את האופצייה ´BRIGHTNESS/CONTARST´ ותתחיל לשחק עם האפשרויות שם. אחרי שהבהרת את התמונה מספיק (בעזרת הBRIGHTNESS) וגם השחרת את הקוים (בעזרת הCONTRAST), לך לתפריט ´FILTER´ ובחר באופצייה ´SHARPEN´ - האופצייה הזו תחדד את הפרטים בתמונה... צריך להתאמן על זה קצת אבל ברגע שמתחילים זה מאוד פשוט. זהו. ואגב, יש לי כרומוזום Y.

The Crusader

New member
חחחח sorry about that

סליחה לא ידעתי בכל אופן תודה אני אנסה את זה בעתיד לצטאו..צתטער השם שלך קשה... חחח בכל אופן תודה העיצוב של החרב הוא שלי (הרבה זמן של מחשבה ומשחק של קוים עם רעיון כללי) ובקשר ליד חשבתי על זה וניסיתי אבל פחדתי להגזים חחח אני מניח שזה הייתה הטעות חחח תודה על הביקורות השאיפה שלי עם ציורי נשים היא להגיע לרמה שאנשים ירצו למצוא כפילה של הדמות במציאות... חחחח חלומות...

למעלה