אוקי עוד שאלה

שריר

New member
אוקי עוד שאלה ../images/Emo24.gif

מצטער על כל השאלות האלה אבל זה ממש ממש מדהים אותי במיוחד שרק אתמול שמעתי על זה אז בדיקות מציאות אני שואל את עצמי האם אני חולם לושב כמה דקות מנסה להכניס אצבע לקיר התחלתי את היומן חלומות עכשיו הבעיה שלי היא עם השעון הדיגיטלי אם אני ישים לב אליו רוב הסיכוים שזה לא יזיז לי וגם אם תעלם לי הב´ מהיד שרשמתי על גב היד אני לא מבין איך אני ישים לב לשינוים האלה איך אני אראה שזה חלום הייתה לי עוד שאלה אבל שחכתי אם אני אכז אני אשאל תודה שריר

שריר

New member
אוקי אם אני מצליח לחלום חלום צלול

אני יכול לבקש להישאר צלול זמן מסויים למשל 20 דקות?

שריר

New member
מצטער על כמות השאלות ../images/Emo9.gif

אוקי כל הבדיקות מציאות למשל עם דיגיטלי נגיד הזמן הלך אחרוה איך זה יגרום לי להבין שאני חולם? ולמה פתאום שאני יעשה בחלום בדיקת מציאות אני עדין לא שולט בו אני עדין לא בחלום צלול אני סתם בחלום רגיל איך אני יעשה את הבדיקה?

Variety

New member
בדיקות מציאות ועוד...

היי שריר, אם אתה תעשה בדיקת מציאות - ובאמת תקדיש איזה כמה שניות לחשוב אם אתה חולם או לא, ואתה תבדוק ותחשוב עמוק, אתה תדע שאתה חולם, כי אתה תעלה את רמת המודעות שלך כשאתה בודק את המציאות. ואז תגיד כנראה, "היי, הזמן הולך אחורה, זה לא הגיוני, זה בטח חלום". לעומת זאת, אם סתם היית בודק את השעון, בלי לשאול את עצמך אם זה חלום או מציאות, זה כנראה לא היה משפיע. בקשר להאריך את החלום, זה יכול להיות כל-כך פשוט. אבל זה לרוב קצת יותר מסובך. אם קראת באתר של אלון, הוא כותב על שיטות כדי להשאר בחלום. כמו לשפשף ידיים וכו... קראתי באיזה אתר על שיטה להאריך את החלום, אם אתה מאמין שאפשר להאיט את הזמן דרך חלום צלול. תקרא את הכתבה ותנסה. אני ניסיתי את זה, אבל לא הצלחתי להאיט את הזמן כמו שהם כותבים. אבל זה בהחלט האריך לי את החלום. אני אנסה בחלומות הצלולים הבאים שלי. כתובת: http://www.faqs.org/faqs/dreams-faq/lucid-dreaming-faq סעיף: 2.23 חלומות פז, Variety-

שריר

New member
אני אנסה אבל קודם אני צריך לחוות

חלום צלול שעוד לא חוויותי ואני בטח יהיה כל כך המום שאני אצע אז אני משאר עד שאני אתחיל לעבוד על זה יעברו שבועיים 3 אבל יש לי חופש ככה שכל יום אני יכול להתאמן אני ינסה ברגע שזה יבוא לי טוב יותר או יבוא בכלל (מקווה מאוד החוויות שקראתי באתר של אלון מזיל ריר)

למעלה