אוקי פיפלס ליסן אפ!

אוקי פיפלס ליסן אפ!

ראיתם את הגליון האחרון של עולמו של דיסני? (כן אני יודעת שזה נשמע מפגר שילדה בת 13 שנים, 11 חודשים, ו3 ימים אומרת את זה). הם הביאו יחד עם העיתון כזאת חוברת עם תמונות של צי´קי.... מאזה יפה! אבל הרגע קלטתי שיש תמונות משני הצדדים!! אז צריך להחליט איזה מהתמונות רוצים! איזה חרא הא? יו הם לא יכולים להיות יותר מפגרים מזה! וגם באמצע העיתון של העולמו של דיסני יש את הפרסומת של קרלו שפלי וקמי משתתפים בה!!! פיגור שכלי!!!
החלטתי שאני רוצה לראות את ההצגה של קטנטנות רק כדאי לראות איך הם פישלו בהכל, לרשום הערות, ולבוא ולהגיד לכם הכל!!!
מזל"ט רועי על הכרטיסים!!!!
איזה פרקים יפים היו אתמול והיום!!! מחר אין צ´יקי נכון?? אוף איזה באסה! ביום ראשון יהיה?
נתן אני עדין לא מבינה מה הבעיה בלפרסם את מה שכתבתי?????? זה ממש פיגור שכלי "מאמרים שולחים רק באי מייל"... נו באמת!!! תתנהג כמו ילד בוגר כמו שאתה!!! אני השקעתי בזה כדאי שתפרסמו את זה... לא כדי שתניחו את זה בצד! אני בטוחה שאם הרבה אנשים היו מפרסמים לא היית תורך לקרוא! TaLi

casperit

New member
גם אני קניתי עולמו של דיסני

(כי ראיתי שיש תפוסטרים), איזה דפוק שזה משני הצדדים גם פעם אחת היה בראש 1 פוסטר גדול מצד אחד לחיי האהבה ומצד שני קטנטנות ולא ידעתי מה להחליט אבל מכיוון שיש לי שני פוסטרים של קטנטנות ונאן של לחיי האהבה שמתי את של לחיי האהבה... יעל

casperit

New member
ואני אראה את המחזמר בשביל דניאלי:)

בעע אני מקוה שבאותו יום יהיו תמחליפים... יעל

pimpollito

New member
אולי פשוט

תקנו 2 חוברות של דיסני? אפשר לחשוב כמה זה כבר עולה... כמה זה באמת עולה??? בכל זאת, אני יקנה שם

ארר

13.90- זה המחיר. ואין שם פוסטרים כל כך שווים! אני שמתי את את הפוסטרים של- לוסיה, פטו, פטו וברקודה, לכלוך ולוסיה, כל הילדים עם בלן על האופנים מהסרט, ועוד פוסטר שרואים את הילדים על סירה כזאת... TaLi

casperit

New member
אני שמתי

פטו וברקודה, לוסיה ולכלוך, כולם על אופנים והבנות יעל

וואלה!

גם את הבנות שמתי... ואם לא ראית בתוך העיתון עצמו של עולמו של דיסני, אז יש פוסטר של פליפה וקמילה מהפרסומת של קרלו, גם אותו שמתי. TaLi

tal2019

New member
לא קניתי אבל...

אני מבינה לליבך אם התמונות משנה הצדדים אני סבלתי מזה נורה אבל יש פתרוןסמים צד אחד בסורק הו מ-ת-פ-י-ם. אני חושבת שאזרתי
בר

חח

כבר תליתי את הפוסטרים! למזלי הפוסטרים שרציתי לתלות בצד השני שלהם היו פוסטרים מגעילים... למשל בלן ופקונדו ארנה! וד"א, אני אימצתי את
TaLi

Rotem Lisa

New member
אוקי טלילי, ליסן אפ!! ../images/Emo13.gif

אוף, אני לא קונה ת´עולמו של דיסני, כי.. אממ.. לא יודעת. אבל, אולי. כבר אבא ומתן (אח שלי) כבר נסעו לצרכניה (אני גרה במושב). אררג, אני שונאת ששמים פוסטרים מכל צד!! כשהייתי מעריצה -שרופה- (אני עדיין אוהבת אותה, אבל פחות..) של נטליה אוריירו, אספתי עלייה חומר, וקיבלתי פוסטרים צדדים..:\ ונורא התעצבנתי, כי רציתי לתלות חלק על הקיר. פאא..!
אני רואה עם אמא ת´מחזמר.. אני גם חושבת שזה יהרוס את הסדרה (טוב, לא יהרוס, אבל.. למה ?! מה הקשר מחזמר ? כאילו.. זה נשמע כאילו אנחנו מעתיקים מהם!! אנחנו אפעם לא נגיע לרמה שלהם..), אבל.. אני צה לראות, בכל-זאת. כדאי לעשות שירשור של המחזמר, שלא כל אחד יתחיל לפתוח הודעה חדשה, ולעמיס על הפורום..
בלה ?
אני מצטרפת : מזל-טוף, רועיצ´י על הכרטיסים!!
איזה כייף לך.. לפני כולם!! טוב, זה לא משו, אבל בכל-זאת.. איזה פאן טו יה!!
קח אותי אתך..:)
נכון, היו פרקים מ´זה יפים!! אבל.. הגעתי מהמחנה בעשרה לשתיים משו כזה, ואז התחיל "קטנטנות", וראיתי.. ולא הבנתי כלום, כי לא ראיתי את הפרק מיום שני, כי הייתי במחנה. אבל אח"כ ראיתי את הפרק מיום שני, ונאלצתי להבין..
ואיזו חמודה לוסיה.. סליחה, אניטה הקטנה!!
אבל.. כשהיא בלונדינית היא פחות יפה. מה את אומרת, טלו´ש (לא את, טלילי, טל- לוס~אנג´ל~!!) ?
תסלח לי, נתן, אבל אני גם חושבת כמו טלי.. היא עבדה על זה הרבה (אני חושבת..). בכל-מקרה, היא כתבה-כתבה.. זה ממש לא יפה מצדך.. אבל.. מי אני שאגיד לך מה לעשות ?
זהו.. משעמם לי!! TaLi
(מתה על החתימהה הזאאת!!!).. חחח

חחחחחח

רותמוש... חמודה!
אניטה הקטנה באמת חמודה... אבל לדעתי עשו את הדמות שלה קצת יותר מידי שובבה.... TaLi
איזה אתר יש לך של השירים?

למעלה