אוקי! קצת אגדות אורבניות לרענון!

WallFlower

New member
אוקי! קצת אגדות אורבניות לרענון!

קללת הנשיאים מסתבר שמ1840 כל נשיא שכיהן 20 שנה בדיוק אח"כ מת בנסיבות כאלו ואחרות , ז"א - 1840 ... ויליאם הנרי הריסון 1860 ... אברהם לינקולן 1880 ... ג'יימס אי. גארפילד 1900 ... ויליאם מקנילי 1920 ... וורן ג'י. הרדינג (*קול למדנו עליו בהיסטוריה*) 1940 ... פרנקלין די. רוזוולט 1960 ... ג'ון פ. קנדי האגדה מספרת שעל הנשיאים הוטלה קללה אינדיאנית מתישהו במהלך הזמן. הריסון, הראשון, חלה כשסירב להתלבש חם ביום קר במיוחד בו צריך היה לנאום בשטח פתוח. לינקולן נורה בידי מתנקש כשצפה בהצגה. גארפילד (*חחח...יש לו שם של חתול...חחח...דברים פשוטים מאוד מצחיקים אותי...כנראה שאני בנאדם שקל להצחיק אותו...*) נורה בגבו בתחנת רכבת בושינגטון ביולי 1881 ובמת בספטמבר אותה שנה. הרדינג חטף התקף לב או שבץ, לא ברור מה, והשמועות מספרות שאישתו הרעילה אותו. רוזזולט סבל מדימום במוח לאחר שנכנס לכהונתו הרביעית, שזה דבר גדול בארה"ב... ג'ון פ. קנדי נורה כידוע לכולנו תוך כדי מצעד איפה שהוא - בטקסס? לא זוכרת... ועכשיו אתם אומרים, "הממממ האחרון נורה ב1960 ז"א שהבא אמור היה להיות ב1980 אבל אני לא זוכר שנשיא ארה"ב מת ב1980" ופה נכנס הקטע המעניין. רונלד רייגן, הנשיא ב1980, נורה ע"י מתנקש (נדמה לי שזה היה ע"י מעריץ של ג'ודי פוסטר שרצה להוכיח לה את אהבתו...קריפי) אבל(!) הוא לא מת! ופה הקללה נשברה! הרי ב2000 אפחד לא נורה או מת! מקור הקללה היא כנראה בצ'יף אינדיאני שנלחם בנשיא הראשון שמת - הריסון, הצ'יף נהרג בקרב נגד הריסון ועל ערש מותו הטיל את הקללה על הנשיאים. לא ברור מדוע כל 20 שנה אבל זו אגדה אז אל תצפו ליותר מדי פרטים... מקור אחר טוען כי מרפא אינדאני שהיה אחיו החורג של הצ'יף הוא זה שהטיל את הקללה כנקמה על מות אחיו החורג. אבל יש עוד טענה שגורסת כי מקור צירוף המקרים הלז הוא לא במקום אחר מאשר הכוכבים. אסטרולוגים טוענים כי הגורם למוות הוא הצטלבות מסלולם של שבתאי ושל צדק, הצטלבות שקורה כל 20 שנה. את מקרו של רייגן שלא נהרג מסבירים כך - ההצטלבות נעשתה תחת מזלות האוויר ואילו הצטלבויות של הנשיאים המתים חלו תחת מזלות האדמה. אבל, האסטרולוגים ניבאו כי שנת 2000 תהיה תחת מזל אדמה - שור, מה שאומר שנשיא היה אמור למות מה שכמובן לא קרה...

למעלה