°S¢R£En°°§aV£r°
New member
אוקי קצת עזרה../images/Emo85.gif
שלום לכולם אני נועה בת 16 וחצי מתל אביב, אני בחדר שלי עם אחותי התאומה, בתוך החדר שלנו יש עוד דלת שפותחים אותה אחורה, ויש שם חדר ממש בגודל של מפסרת של אחותי הביוננית, חוץ מי זה בבית שלנו יש חדר, אחד רגיל מרובע נוומרלי, שאחותי הגדולה שם, ועכשיו שאחותי עברה דירה, אחותי התאומה לוקחת את החדר הזה, למה יותר שווה לי להיישאר בחדר שלנו, בגלל שיש בו את המחשב, או קצתתת יותר גדול, אבל למה לא שווה לי כי בחדר של אחותי אני יכולה לעושת אותם דברים, אבל מצד אחד אחותי התאומה כל הזמן לומדת ועם אני יירצה את המחשב אני לא יוכל ללכת עילו, למרות שגם ככה היא כל המזן לומדת בסלון, אבל היא אמרה שעם יהיה לה חדר יחיד משלה, היא תלמד שם כל הזמן. בקיצור מה שהכי מפירעה לי שאחותי הבינונית כל שניה עוברת בחדר כיאלו שיש בחדר הזה עוד דלת עם חדר שכל שניה צריכי םלעבור שם. אז ככה החדר או כזה נכנסים לחדר יש שתי ווים שאפשר לשיים שם דיסקים ויש שם דיסקים שתלויים כזה על הקיר, עכשיו בריי'ש של החדר הפינתי יש את השולחן רייש, פינתי כזה, עם שלושה מגירות גודלות ועוד כל מיני, מצד צד בימין יש שתיי מעדפים ובשמאל יש שתי מעדפים, אני מעבירה לאחותי שתי מעדפים, אבל בטח יישארו חורים בקיר,
אני לא צריכה יותר מידי מעדפים.! בין השולחן הפינתי למיטה יש את הדלת, כן ובצד השני את המיטה, ממול המיטה יש שולחן כתיבה שאני מורידה ואתו כי אני לא משתמת בו ויש לי שם מקום ומה לעשות, ובצמוד למיטה יש ארון ענק שאי פשר לפרק ואתו וחבל כי הוא תופס המון מקום אבל אין מה לעשות כל החדר בצבע בוק עץ, השאלה שלי מה כדי לי? ומה כדי לי לעשות בימקום השולחן, יש לי אפשרות להעביר את המיטה לקיר מול הווים של הדיסקים, ואז יהיה לי גם שטח יותר גדול, או שי שלי אפשרות פשוט להזיאר את המיטה בואתו מקום, למרות שאני מעדיפה לשו, כדי לשנות קצת. ולעשות שם כזה דבר: אני שמה תמונה ומסבירה, העגול בצבע בורדו- חום הזה עם הקו זה היהי שם מנורה סיינת כזאתי, ליד המנורה, פוף, או כיסא, או משהו אחר זה כזה עיגול סגול ושטיח קטנציק ויפה העוגל היותר קטן שמחובר עילו. ולמעלה מעדפים, איזה צבע כיד לי את המעדפים
אני בטח ייקנה באיקיה. ובצד השני של הקיר המרבוע הזה, זה סתם כזה שאני יכולה לשיים מעל כל מיני דברים שלי, יש עוד מעפדים מעל אבל התבלבי אני לא יכולה לשיםם שם מעדפים כי למעלה יש חלון שבטח אני ייקנה וילון יפה, אני מקווה שלא כתבתי מהר מידי וזה מובן וקראתם הכל
שלום לכולם אני נועה בת 16 וחצי מתל אביב, אני בחדר שלי עם אחותי התאומה, בתוך החדר שלנו יש עוד דלת שפותחים אותה אחורה, ויש שם חדר ממש בגודל של מפסרת של אחותי הביוננית, חוץ מי זה בבית שלנו יש חדר, אחד רגיל מרובע נוומרלי, שאחותי הגדולה שם, ועכשיו שאחותי עברה דירה, אחותי התאומה לוקחת את החדר הזה, למה יותר שווה לי להיישאר בחדר שלנו, בגלל שיש בו את המחשב, או קצתתת יותר גדול, אבל למה לא שווה לי כי בחדר של אחותי אני יכולה לעושת אותם דברים, אבל מצד אחד אחותי התאומה כל הזמן לומדת ועם אני יירצה את המחשב אני לא יוכל ללכת עילו, למרות שגם ככה היא כל המזן לומדת בסלון, אבל היא אמרה שעם יהיה לה חדר יחיד משלה, היא תלמד שם כל הזמן. בקיצור מה שהכי מפירעה לי שאחותי הבינונית כל שניה עוברת בחדר כיאלו שיש בחדר הזה עוד דלת עם חדר שכל שניה צריכי םלעבור שם. אז ככה החדר או כזה נכנסים לחדר יש שתי ווים שאפשר לשיים שם דיסקים ויש שם דיסקים שתלויים כזה על הקיר, עכשיו בריי'ש של החדר הפינתי יש את השולחן רייש, פינתי כזה, עם שלושה מגירות גודלות ועוד כל מיני, מצד צד בימין יש שתיי מעדפים ובשמאל יש שתי מעדפים, אני מעבירה לאחותי שתי מעדפים, אבל בטח יישארו חורים בקיר,
![](https://timg.co.il/f/Emo4.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo35.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo9.gif)